חזרתי מאילת

חזרתי מאילת

מה נישמע? יש משהו חדש?? תמונות שעברו כבר דף או משהו כזה? היה ממש ממש כיף באילת בחיים לא נהנתי מדבר כזה כמו הפעם... היה באמת כייף תאמת חוץ מכמה דברים
אני הרוגה מעייפות תאמינו או לא לא ישנתי 3 ימים בערך כל יום קמתי באיזה 4 יצאנו לטיול באיזה 5 והיום הלכנו לראות תזריחה ולא יצא לי כל כך לישון... יש לי מלא תמונות משם תאמת לא ממש אצלי צילמו אותי אני יעלה אולי אחרי שיהיה לי אותם...עשיתי צמות בטיילת...מזה יפה לדעתי... היה לנו טיול גמלים אבל לא הייתי כי לא הרגשתי טוב נישארתי באכסניה..אבל אמרו לי שהיה מצחיק ומפחיד... בקיצור היה מזה כיף..... חחחח אני יודעת שזה לא מעניין אותכם אז אתם לא חייבים לקרוא... התגעגעתי באמת התגעגעתי וואי..........

ברוכה השבההההההה

אוקיי הבנתי שהיה משהו חזק ביותר...שמחה שנהנת... חחחח אנחנו גם התגעגענו...כאילו אני התגעגעתי לא יודעת מה עם השאר חחח

Music4Life

New member
ברוכה הבאה עינב! ../images/Emo65.gif

היי, נחמד לראות אותך כאן! אז היית באילת ונהנת מאד?? מה את אומרת....אז אני רוצה להגיד לך ש... אמרתי לך
העיקר, קטרת לי שלא תהני ובלה בלה...והנה מה אמרתי לך! ידעתי שתעשי חיים. ולא נורא על הבעיות האחרות שהזכרת...חפיף... שמחה שהיה לך כיף!
בפעם הבאה, נסי להיות יותר אופטימית!

ניבה

זה לא רק מה שאמרתי לך גם לא הייתי ביול גמליפ כי הייתי מתה מכאבי בטן ולא יכולתי לזוז נישארתי שם לבד אבל סה"כ היה כיף היה מצחיקק

מושיק20

New member
ברוכה השבה נשמה../images/Emo24.gif

שמח לשמוע שנהנית
ויש תמונות מתוך "ריח מנטה" אם עוד לא יצא לך לראות... (דף אחורה)

חן חמי

New member
גם אני התגעגעתי אליך אחותי

חולה עלייך מקווה שנהנית! מצטערת להגיד לך נשמה שלי כל פעם שאת מתקשרת... חחחחח אני יסביר לך בפרטי המבין יבין אבל העיתוים שלך מוצלחים!

../images/Emo168.gif יואוו עינבבב

קצת באיחור אבל איזה כיף באילתתת אהההההה??? מי כמוני וכמוך יודעות!!! גם אני כשהייתי באילת לא נתנו לי מנוחהה!! כל שניה בואי לארוחת בוקר, צהריים או ערב!! או לצאת לטייל...!! ונכון בטח לקחו לך 100 שקל על צמות...יאללה האתיופיות האלה שוחטות.!!! שמעתי וגם ראיתי איזה אחת ניגשת לאיזה אתיופית שעושה צמות שואלת אותה כמה עולה צמות היא אמרה לה סתובבי...הילדה הסתובבה זרקה לה מחיר 100.!! גנבותתת!!! חבל שלא הלכת לטיול גמלים זה מזה כיף למרות שאני לא עשיתי!! אבל מה שכם עשיתי זה טיול גיפים, מצפה התת ימי , אושינריום, ו..ו..ענארף מה עוד...אההה השכרנו סירת מנוע..ואח שלי הלך למנצח ואני בהתחלה רציתי קייק אבל אחרי זה שינתי את דעתי ורציתי אבוב בסוף אמרתי חלאס אני מפחדת והלכתי על סירת מנוע עם ההורים שלי..היה מזה סבבה נהגתי בסירת מנוע! ואמא שלי השתינה בתחתון מרוב הפחד!! אני רק צחקתי!!.. רק חבל שאני ואת לא היינו באותו זמן באילת...ככה היינו נפגשות! באסה!! וואי וואי רשמתי מגילה..אבל חפיף!!...מי שרוצה שייקרא מי שלא אז לא...

רק 100???חחחחחחח

לקחו לי 160.... עשיתי אבל לא צמות רגילות כאלה לא משנה.... לגמלים לא הלכתי כי לא הרגשתי טוב... עלינו על יכטא ומשם ירדתי לעשות מצנח אבל היה סיוט המבין יבין אותי...כי עשיתי פעם אחת והיה כיף אב עזבו המבין יבין למה לא נהנתי שם חחחחחחח טיול גיפים עשינו לפני שנה השנה לא... היה לנו בננות ואבובים אבל לא עשיתי הייתי על הסירת מנוע שלוקחת אותם כולי נרתבטי שם אבל חפיף היו קטעים שלא נהנתי קטע אחד אישי קטע שני הייתי חולה לא הרגשתי טוב ושלישי הבנות בגיל שלי ממש לא מסתדרות ביחד בחדר אחד היה סיוט למזלי עברתי לחדר של 3 בנות אחרות לא כל כך בגיל שלי יותר קטנות אבל היה טוב...

../images/Emo168.gif ואווו צמות יפות!! טוב נו

הצמות האלה שוות 160!! גם אני לא הרגשתי טוב יומים זה היה הסיוטט שלי!! אז עשית חיים כמוני!!...אין אילת עיר סוף הדרךךך!!!..מי שלא היה אף פעם הפסיד!! ועם מי נסעת לאילת??

נסעתי עם הקיבוץ שלי עם

ילדים מח-י"ב ואילת לא עיר כזאתי כיפית אני לא אוהבת את אילת כל כך.....

../images/Emo168.gif אההה הבנתי...

ודווקא אני אהבתי את אילת!...איך התבאסתי כשהיינו אמורים לחזור לבית! כאילו עד שסוף סוף ניקתי תראש ממחשבות..מכל הבאלגאן...פתאום צריך לחזור לזה שוב.... באיזה אכסניה היית?

למעלה