חזרתי מאירלנד, היה מצוין!

QueIronia

New member
חזרתי מאירלנד, היה מצוין!

פירוט מתישהו בהמשך :) ראיתי שהדיסק דלף ושהחל סיבוב ההופעות, ובכלל - היה לי הרבה להשלים. אני לא מוריד את הדיסק, אלא מחכה ליציאה שלו
נעמה - מזל טוב. קניתי את DIW בדבלין.

NoWords

New member
תודה../images/Emo9.gif

תמונות, חוויות וכו' יתקבלו בברכה welcome back!

West Doll

New member
יופי שחזרת../images/Emo8.gif

איך DIW? [כולם כבר אמרו ספר חוויות אז רציתי לשאול משו אחר
]

QueIronia

New member
קצת פירוט../images/Emo26.gif

כמו כשכבר אמרתי - היה מצוין
המראנו ביום שני בצהריים, והגענו לדבלין בלילה, אחרי שאספנו את ה
השכור שלנו (אחותי נהגה, אני ויגאל צעירים מדי כדי לנהוג בחו"ל...). בדבלין, כמו בכל עיר גדולה אחרת, הסתבכנו. כל הרחובות חד סיטריים כמעט, ואין שמות של הרחובות על הבניינים (וגם לא מספרים), אלא רק בפינות הרחוב
. אירי נחמד בשם ג'ון עזר לנו למצוא את המלון שהזמנו כבר מהארץ (הוא הצטרף אלינו לאוטו ולקח אותנו עד למלון, וכמו אירי טיפוסי - כשאמרנו לו תודה, הוא אמר לנו תודה בחזרה... הזוי). אחרי שהתמקמנו יצאנו למתחם הטמפל בר המאוד מפורסם של דבלין, וחזרנו למלון
ביום שלישי כיתתנו את רגלינו ברחבי דבלין - היינו במבשלה של גינס, בטריניטי קולג' (קולג' עתיק בדבלין, שעדיין לומדים בו, והוא די מרהיב במראה שלו), בגן החיות של דבלין ובערב - בפאב מקומי בקרבת המלון. ביום רביעי השכמנו קום ויצאנו לכיוון מערב אירלנד (דבלין היא במזרח על הים, היעד שלנו הוא במערב על הים). נסענו כ-280 ק"מ לצוקי מוהר - צוקים בגובה 200 מטר לאורך 8 ק"מ על האוקיינוס. צריך לראות כדי להבין מה שהולך שם. אח"כ התחלנו להדרים, ובמשך מספר ימים עברנו את אירלנד ממערב למזרח. נקודות מרכזיות אליהן הגענו (אם זה מעניין מישהו, למרות שבטח לא תכירו את השמות) הן:
טרלי, חצי האי דינגל, העיירה דינגל והעיר קילורגלין;
טבעת קרי, קילרני;
מצודת בלרני, Rock Of Cashel, קילקני;
גלנדלוך והרי וויקלו, העיר וויקלו והעיירה אשפורד;
Powerscourt Gardens והעיר Howth (צפונית לדבלין - צוקים מהממים שמשקפים על Dublin Bay) בלילה האחרון ישנו שוב אותו מלון בדבלין, וביום האחרון היינו במבשלת הוויסקי של ג'יימסון (כולל טעימות!) ובעיקר ברחוב גרפטון, שהוא סוג של דיזינגוף/ שינקין/ בוגרשוב שלנו, רק עם הרבה יותר חנויות מזכרות ובגדים יותר יקרים. היה אחלה טיול, ואירלנד היא בהחלט יעד מומלץ. דבלין היא בירה אירופאית לכל דבר - כנסיות, בניינים נמוכים ומצד שני גם רואים את המודרניות על האנשים ובחנויות. 20 ק"מ מדבלין הכל משתנה - הנוף ירוק והררי, הכבישים קטנים והערים הגדולות הן של 10,000 תושבים, גג 20,000 (להוציא את גאלווי במערב וקורק בדרום, שהן המטרופולינים של אירלנד, ביחד עם דבלין). דברים שהייתי משנה - כלום. אם הייתי יכול, הייתי מוסיף עוד יומיים, כדי להספיק את קונמרה, שנמצאת בצפון הרפובליקה. צפון אירלנד, שהיא חלק מ- Great Britain, אמורה להיות יותר משעממת, יותר דתית ויותר אפורה. לשם לא הגענו
תמונות יהיו אחרי שנעביר אותן מהמצלמה ונסנן. אני אעלה כמה (שלי כמובן, עם הנוף...). אם למישהו יש 6,500 ש"ח פנויים - שייסע לאירלנד.

QueIronia

New member
ד"א - DIW עלה 3 יורו.

לא היה את הגרסא שכוללת את MHF ו-CAUM אז הסתפקתי בזו שכוללת את השיר המקורי ורמיקס...

למרות שלא הכרתי שום שם

של אתר, נהניתי לקרוא
אני אוהב חו"ל
אבל... לא התייחסת לדבר הכי חשוב? איך היה המזג אוויר
היה קר, נכון?!?!?!

West Doll

New member
שמחה שנהנת../images/Emo140.gif נשמע שבאמת עשית חיים../images/Emo9.gif

NoWords

New member
we want pictures!!

שמחה שנהנית :) נשמע אחלה טיוווווול. אני צריכה להיות שם.

oren456

New member
ברוך השב ארז ../images/Emo24.gif

שמחתי לקרוא ממה שכתבת שנהנת לאללה שמח בשבילך שקצת התפרקת לפני תחילת הלימודים.

למעלה