חזרתי מאמסטרדם

• פותח הנושא DMO4
  • פורסם בתאריך

DMO4

New member
חשבתי שתגיד בקרוב בשקם .... ../images/Emo6.gif אבל לדעתי

מבחינת טעמים/ניחוחות,אבסולוט הכי חלשה (ממה שאני טעמתי ) לא את כל הטעמים אלא את רובם באבסולוט בולט טעם ספירטי חזק והניחוח/טעם הוא רק בריח לדעתי אם תיקח טעם מקביל בשלושה חברות נניח וודקה וניל סמירנוף וסטולי עולות על אבסולוט בהרבה. שקלתי עד לא מזמן לקנות איזה שניים או שלושה טעמים של אבסולוט אבל אחרי שטעמתי את הטעמים מהבקבוקונים החלטתי שזה בזבוז,ובאותו מחיר ואפילו פחות,ישנה תמורה טובה יותר.

obbb

New member
כן ולא

גם אני לא חובב אבסולוט בטעמים... אבל אבל אבל... יש לציין שאבסולוט זה 100% ניחוח, בעוד סמירנוף וסטולי - מוסיפים מעט סוכר (אחוז אלכוהול סביב 37.5%) וזה מורגש בטעם. מה שכן - הניחוחות של אבסולוט לרוב מדהימים... ממש ארומטיים ומעניינים בעוד סמירנוף / סטולי הם די שטוחים ו"פשוטים". למרות שמהאבסולוט אפיץ' מאוד מאוד מאוד התאכזבתי וקשה לאכזב אותי בכל הנוגע לאפרסק. עדיין מחכה לליקר אפרסק איכותי...

temptation411

New member
שתהיה בבלגיה..

תחפש ליקרים של חברת מתילד..בקבוק קטן של 375 מ"ל אבל איכותיים לאללה..

termometer

New member
קיבלתי.אבל בכל זאת רק כדי להבהיר...

יש לי בעיה רפואית שהצבא לא מכיר בה כל כך ולא מתחשב בה מספיק. מדובר באלרגיה לאבק.על אלרגיות באופן כללי מורידים ל-72. ההגיון הישר אומר שמי שיש לו אלרגיה לאבק לא יכול לשרת ביחידות שדה,אבל צה"ל בוחר בגישה של לזרוק את כולם לקרב,ורק אחר כך להוציא את החריגים. לא מתאים לי לעבור את התהליך הזה,מה גם שיש לי תחום עניין שאני יכול לתרום בו. אני אומנם חדש מאוד פה בפורום,כולה כמה ימים,ועדיין לא כל כך מכיר את הפורום והאנשים,אבל אני מקווה שבזה הובהר הנושא ובאמת שלא התכוונתי לעורר איזשהו ויכוח שלא בנושא. לחיים!

temptation411

New member
אתה זוכר מחירים מסכיפהול?

או בכלל..מה שקשור למבחר של הויסקי. ממה שראיתי באתר שלהם יש קאול אילה ב30 יורו ןשיבס 18 ב50 יורו זוכר מה היה שם? יש לי חבר שטס לשם עוד מעט..אז אם תוכל גם לתת כמה המלצות למקומות בילוי תודה :)

DMO4

New member
אממ..

מחירים מדוייקים לא ממש... אבל בערך .. אברלור,גלנליווט,אוכטונשן (שאגב הרבה המליצו לי עליו בחום) כל האלה סביב ה30 יורו + . המוכר המליץ לי בחום על אברלור שרי פיניש מישהו טעם?. אני זוכר שלאפרוייג היה הרבה יותר זול מהארץ אבל לא זוכר להגיד מחירים מדוייקים או גרסאות, צטערת.... בקשר למקומות בילוי השאלה מה הוא אוהב יש הכל מהכל באמסטרדם, אם זה מגה מועדונים שיש בהם הכל אבל הכל שזה באמת חוויה ממליץ בחום. דרך אין סוף ברים מכל הסוגים,מקומיים שכונתיים,תיירותיים, ואיירים ראיתי יחסית הרבה ברים איריים. שוב הכל תלוי בן כמה הוא ואיזה סגנון הוא אוהב. דבר איתי בפרטי או במייל [email protected] ואני ייתן לך המלצות ספציפיות. שבוע טוב שיר

temptation411

New member
שלחתי להם מייל..

אבל אני בספק שהם יחזרו אלי.. בכל אופן אני מצאתי בשבילו איזה מקום מדהים..למרות שהוא לא בקטע של ויסקי תן כמה מכל דבר

למעלה