חזרתי מאמריקה!

חזרתי מאמריקה!../images/Emo58.gif

או מיי גוד! או מיי גוד! אתם לא יודעים מה הולך בתשוקות באמריקה! וואו! ראיתי את צ'ריטי פאקינג עושה לריס לאפ דאנס, איב וג'וליאן מתנשקים, וויטני וצ'אד ביחד מתנשקים, לואיס נראה זקן ומסכן, ושרידן בחרה באנטוניו המכוער, אחרי שאליסטר המסריח דאג להעביר אותה טיפול בחשמל שהיא תשכח את לואיס, אבל היא מתחילה להיזכר. אני מקווה שהיא תזכור ומהר! אני רוצה את הפרקי שואיס ודחוף! ואם אתם חובבי שואיס אמיתיים כנסו לאתר הבית של אנ.בי.סי ותראו את הקליפ השבועי! לואיס צועק על אנטוניו ששרידן אוהבת אותו ולא את אנטוניו!
לואיס כזה כוסון! הפרק נגמר היום כשהוא בלי חולצה! כמעט גמרתי!

Bow Wow2004

New member
נקטעה לך בטח ההודעה באמצע...

התכוונת כמובן ל:כמעט גמרתי לראות את הסדרה באופן סופי לאחר שNBC הסכימו להראות תועבה כזאת כמו לואיס בכל חולצה. בכל אופן, ברוכה השווה. זה היה מהר... איך מיגל החדש? מה עם פאלומה?

../images/Emo41.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חזרת מארצות הברית?! איזה כיף לך! איך היה?
גם אני אהיה שם בעזרת ה' באוגוסט!!!!!!
בכל מקרה טוב שחזרת.... ברוכה הבאה

איך היה.???

אוף הסדרה הזאת יותר ויותר מתחילה להיראות כמו דייס וזה לא מוצא חן בעיניי!! וכולם גם אני חזרתי עכשיו לארץ אחרי שבוע שלא הייתי... אם מישהו שם לב... אז ברוכה הבאה לי...

rej

New member
ברוכה הבאה גם לך../images/Emo9.gif

איזה חמודה אני

LauraLF

New member
ברוכה השבה להלהלהלהלהלה(ספויילר)

התגעגעתי! אז קודם כל כן ראיתי קטעים מהפרקים האלה שדיברת עליהם.. ושרי לא בחרה באנטוניו היא פשוט לא זכרה את לואיס ועכשיו היא שמעה את וויטני שרה במועדון ה-BLUE NOTE והיא נזכרה ... וראיתי איך לואיס רב עם אנטוניו המניאק הזה![ ספרי חוויות!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gifואיי בטח היה כייף../images/Emo9.gif וולקאם באק!

אני רואה שיש שם פרקים נורא מתרקים

rej

New member
ברוכה הבאה

את יכולה לשם פה את הלינק של האתר אנ.בי.סי?

למעלה