חזרתי מארה"ב והייתי בהופעה......

חזרתי מארה"ב והייתי בהופעה......

מדהים,אין דרך אחרת לתאר הופעה של בוב דילן,רק לראות אותו גרם לי להתרגש ברמות שאני לא זוכר. פירוט אני אביא בעוד כמה ימים,יחד עם התמונות מההופעה. נ.ב. האמריקאים המטומטמים האלה לא כתבו שאסור לשים פילים של מצלמה בתיק הגדול,כי הוא עובר ברנטגן ויש סיכוי גדול שזה יהרס. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה לא נהרס,מאוד. נ.ב.2 היה אחלה טיול של שבועיים וחצי בארה"ב עם אבא שלי, היינו בלאס וגאס, לוס אנג'לס, סן דייגו, ניו יורק, בוסטון ואטלאנטה.

ברוך שובך ../images/Emo24.gif

אני מכיר את ההרגשה הזו של פילם שנהרס (זה קרה לי כבר פעם), אז אני מקווה שהתמונות שצילמת יצאו בסוף, אבל עזוב אותך עם כל הכבוד זה לא העיקר. דמיין לעצמך את ההיפך שטסת, לא היה מה לצלם והתאכזבת. לפחות יש לך מה לספר ולדעתי הדברים שעברת והסיפורים שאתה יכול לספר שווים יותר. אני באמת שמח שנהנת וחזרת.

Chocoholic

New member
ברוך הבא !

בטוח שהיה מדהים שם,אנחנו כבר מתים לשמוע איך היה... אמנם העברת מצלמה דרך הרנטגן, אבל אני מבין מזה שהייתה איתך מצלמה בהופעה וגם צילמת שם?

למורת רוחם של הסדרנים צילמתי....

אבל מי בכלל שואל אותם?!:) ולהדרן התנגנבתי לשורות המאוד קידמיות..... אני מחכה עוד כמה ימים לתמונות....

garcia

New member
פשוט תגיד תודה וזהו ואל תזלזל

אם הם היו רוצים ותופסים אותך אז פשוט היו זורקים אותך החוצה ואז לא היית מדבר על הסדרנים האמריקאים כמו עכשיו. ואני אומר את זה כאחד שהיה בעשרות הופעות בארה"ב. ראיתי אנשים שהעיפו אותם מהאולם בגלל חצי ג'ויינט או בגלל שהביאו איתם מכשירי הקלטה נסתרים וכו'. יש צילום וידאו מהופעה של בוב דילן באנגליה בשנת 2000. הצילום מסתיים אחרי 20 דקות כשהסדרן תופס את הצלם ומעיף אותו החוצה.

Maaritza

New member
איזה כיף לך

אשמח לראות תמונות. אגב לא הצגתי את עצמי רשמית באתר הזה אבל אני מעריצה את דילן שנים רבות

למעלה