חזרתי מבורגס

®NuLy®

New member
מה זה "מה המצב?"

רוצים חוויות!!

Lqpark

New member
היה מדהים

קודם כל אני חייב לציין שזה היה ספונטני לחלוטין! אני וחבר בכלל חיפשנו סיטה לכרתים בעוד שבועיים ושמנו לב שהיום היו דילים ממש טובים לחול כולל הכל, יום למחרת היינו על המטוס :)

במטוס קיבלנו ברושורים כאלה על הדברים שאפשר לקנות במטוס, לא האמנתי למראה עיני, פאקט מלבורו ב- 85 שקל!!! כמובן שקניתי 2 + ראסקי סטנדרט ב- 9 יורו וג'וני ווקר אדום ב- 14 יורו (שנייהם ליטר). נחתנו בשדה של בולגריה, חיכו לנו נציגים של סוכן הנסיעות לקחו אותנו באוטובוס למלון.
במלון לפחות חצי מהאנשים שם ישראלים רובם לפני צבא, התחברנו שם עם כמה חברה.
בערב הראשון הלכנו למסיבת צבע באורנג', היה מטורף!
משם (לאחר מקלחת קצרה הלכנו לקזינו, כמובן שגם בקזינו כמעת כולם ישראלים...
הפסדתי משו כמו 140$ ונשארתי עם 2 ג'יטונים אחרונה של 5 יורו, עברתי לבלק ג'ק ולפוקר, אחרי שעה בערך החזרתי את כל ההפסד ואפילו הרווחתי כמה דולרים, יצאתי מהקזינו עם 117 יורו. קניתי כובע בבסטות לאורך החוף, חזרנו עם מישהי לחדר, היה פינוק :) הלחנו לישון באיזה 5 בבוקר.

ביום שלמחרת לאחר שישנו שעתיים בלילה, נסענו לטיול ג'יפים בהרי הבלקן, היה איתנו מדריך מה זה גבר בשם שלומי, היה צחוקים וקפיצות חבל על הזמן, הסתובבנו בתוך היערות של ההרים, הגענו לכל מיני תצפיות מאוד יפות.
הלכנו לאכול, משם לחוף נודיסטים (לא משו מיוחד).
משם הלכנו למתחם שכזה עשינו סיבוב על טרקטורונים, חץ וקשת, רובי אוויר ועוד כל מיני...
נסענו לחולות הזהב (חוף מיוחד בבולגריה, החולות שם הרבה יותר חומים, מנצנצים והגרגירי חול הרבה הרבה יותר גדולים, הנוף מדהים. נכנסנו לים השחור (ים מעפן בגלל כל הבזלת שלו אבל הרבה יותר נקי מהים אצלנו).
חזרנו למלון.
נחנו שעתיים שלוש, קמנו והלכנו לעשות קידוש בבית חבד.
אחרי בית חבד ירדנו איזה 10 חברה לשתות לקראת המסיבה, הפעם יצאנו למועדון בשם "לאזור" מקום מטורף! 2 קומות של מסיבה + מסיבה בחוץ על החוף ששם יש תותח קצף שיורה על כולם, היה שם ישראלי שחגג מסיבת רווקים עשינו לו שמח :) + נתתי לו את הכובע שלי מתנה, הדיג'יי היה מעולה! שם לנו שיר של עומר אדם! חזרנו לחדר והלכנו סוף סוף לישון כמו בני אדם...
אני חייב לציין שהאוכל הבולגרי ממש מעפן, הכל בגלל המים העכורים שלהם מהים השחור, זה משליך על הכל שם, גם האוכל היה בינוני מינוס חוץ מכמה דברים פה ושם.

בבוקר שלמחרת פירגנו לעצמנו יום רגוע, הלכנו לחוף של בורגס, מאוד יפה ומסודר אבל היה לא מעט מדוזות ויתושים מעצבנים, עשינו ג'ט סקי, היה מטורף! זה אחד הטובים!
חזרנו למלון, הייתה מסיבת בריכה, שתינו, שחינו, צחקנו, ואז חבר שהכרנו במלון אמר לי בוא בוא יש פה מישהו שמוכר משהו טוב. 35 לאבה (כסף בולגרי) שזה בערך 80 שקל, עשינו את מה שעשינו בערך 4 שעות של טיפשות ללא הכרה, היה מצחיק אולי הטוב ביותר שהיה לי..
בערב כבר התאפסתי על עצמי, קניתי מ- 2 חברה ישראלים שם 2 כרטיסים לפארק מים בחצי מחיר בגלל שהם התחרטו ולא רצו ללכת.
יצאנו למקום שהנהג מונית המליץ עליו, מקום היה חרא, חבר שלי ממש נרדם שם. הלכנו לסטרל, עשינו סיבוב ברים, הבירה הבולגרית ממש ממש טובה! ממליץ בחום! חזרנו למלון והלכנו לישון.

בבוקר היום האחרון התארגנו והלכנו לפארק מים (מבין הגדולים באירופה) היו שם כמה מתקנים מטורפים, היה ממש כיף. הייתה גם הצגה של אינדיאנים וקאובויים. הם ביקשו מתנדבים מהקהל ולמרות שלא רציתי בגלל שהיה עלי פלפון הבחורה פשוט באה ולקחה אותי בכוח, אני הייתי בצד של האינדיאנים, עשינו מלא שטויות, דרבנתי את הקהל חבל על הזמן! לקבוצה שלי. בסוף הפסדנו בגמר בגלל משחק סומו בין 2 בנות מכל קבוצה. לא נורא היה כיף :) ואפילו קיבלנו בירה חינם!
אכלנו שוורמה של בלוגרים, משו ישב רצח.. אחרי 5 שעות יצאנו, באו הסעות מיוחדות של הפארק לקחת אותנו למלון.
מהמלון הלכתי לטיילת לקנות לי מחזיק מפתחות של בולגריה שיצטרף לאוסף המקומות בהם הייתי.
חזרתי למלון אכלנו חיכינו להסעה לשדה וחזרנו לארץ.

היה נהדר! 4 ימים בבולגריה ממש נהננו היה כיף.

LPMCR

New member
נשמע מושלם!

צברתם חוויות לא של 4 ימים אלא של כמה שבועות!
שמחה שנהנת

linkinpark10

New member
היי גם אני חזרתי מבורגס לפני שבוע

באמת מטורף שם
בן כמה אתה?
באמת כל הישראלים שם לפני גיוס..

למעלה