חזרתי מביקורת ראשונה+שאלה

ronbela

New member
חזרתי מביקורת ראשונה+שאלה

שלום לכולם
חזרתי היום מביקורת ראשונה של שבוע אחרי.
ירדתי בשבוע הזה 8 קילו!

היום אני מתחיל לאכול אוכל דייסתי - אוכל טחון.
מישהו יכול לתת לי טיפים של דברים שאפשר לאכול בשבועיים האלו?
אולי אתר עם מתכונים שיתאימו?
 

מרים 882

New member
גבינות עד 5% לא קוטג'

גרברים של התינוקות
רסק תפוחי עץ ללא סוכר
מרק ירות מרוסק.
והעיקר לשתות ולשתות.
 

מרים 882

New member
תראי אני אכלתי עם סוכר

ואז עברתי התקף דמפינג מטורף והבנתי שלא כדאי לי.
 

ליבי3617

New member
אני קצת מסייגת את הדברים

קודם כל כמובן אם אין לך סכרת...
אני כן המתקתי את הגבינה והמעדן בשלב זה, על פי עצת הדיאטנית שלי במלב"י.
זה עוזר לקצת אנרגיה במיוחד בהתחלה, ואז יורדים מהממותק לפי התפריט האישי.

לא מקבלים דאמפינג מקצת סוכר שמוסיפים לגבינה ומעדן.
באשר לרסק תפוחים מסוכר או מיץ ממותק - צריך לשתות לאט לאט ולהזהר.
 

מרים 882

New member
ליבי,פעם ראשונה דמפינג

שבועיים אחרי הניתוח מרסק תפוחים ממותק.
לא הבנתי מה קרה לי,התקשרתי בבהילות לד'ר קידר
והוא הסביר לי שזה דמפינג.
 

ליבי3617

New member
בגלל זה סייגתי

כי יש אנשים שלא חווים את התופעות האלה ולכן להגיד לכולם "בלי סוכר לגמרי" אולי לא צריך.
כן צריך להיזהר.
ורצוי שזה יהיה מאכל שלא מומתק מראש אלא שאנחנו נמתיק בצורה קלה.
 

ליבי3617

New member
אוכל טחון

כמובן גבינות ומעדנים... מרקים לפי הטעם.
פתית עם ממרח (גבינה, חומוס וכו'). ירקות מאודים מרוסקים במזלג.
פשטידות...

תוכל להסתכל בכלים ומידע - הודעות נבחרות. יש שם שרשור מתכונים.
 

ליבי3617

New member
לפי התפריט של מלב"י שנתנו לי

זה חלק מהכלכלה אחרי המעדנים והגבינות.
אם קשה עם פתית אפשר לנסות קרקר זהב שהוא נימוח בפה (אם כי שומני ומלוח לטעמי).
 
למעלה