חזרתי מבית האלמין הסתמיימה האזכרה

חזרתי מבית האלמין הסתמיימה האזכרה../images/Emo16.gif

אז קודם כל שוב תודה לכל מי שעודד אותי אתמול והיום נורא עזרתם לי לכל מי ששלח לי רייקי שגרם לי להירדם בלילה כמו תינוקת . דווקא היה לי קשה שם התעלפתי פעמיים והחום קפץ לי שוב בלי הודעה מוקדמת והקאות ובחילות עכשיו כולם הלכו לבתים שלהם אחריי ארוחה של "לזכור" ושוב שנה חדשה כזאת מתחילה החלטתי שמחר אני חוגגת יום הולדת בפאב קטן סולידי מאוד עם בת דודה שלי והילדים שלה שאני כל כך אוהבת אותם.כשבכיתי שם הרגשתי צמרמורת שעלתה לי מהמצבות זה היה מוזר ומפחיד משהו שלא כמו צמרמורת רגילה לא קרה לי אף פעם ככה. יצאתי מהמיקלחת ובלי ללכת לשום מקום התלבשתי יפה כאילו אני יוצאת מהבית אני חושבת שמגיע לי להתחיל לחייך קצת היום אחרי כמה ימים של סבל ממושך יותר מהרגי בכל שנה . אולי אני אפילו ילך לקניון לקנות לעצמי איזו מתנה אישית לרגל יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במאה שקלים אחרונים שנשארו לי בכיס. היה לי קשה אבל זה כבר מאחוריי, למרות שהכאב והזכרונות תמיד טמונים בי . אני בנתיים כאן אוהבת אותכם מאוד מאוד ומודה לכל מי שעזר לי ואפיל ולמי שלא.

חיה 35

New member
את רואה מתוקה....

את רואה את אחרי. אני חייבת לספר כאן סיפור בקשר לבני אדם.. פעם אלוהים אמר אני עושה נסיון לוקח לבת אדם את בן זוגה ולוקח לצב גם את הבן זוג. הבת אדם התחילה לבכות לבכות שנה 10 שנים20 שנים 50 שנים עד שהגיעה ל120 שנה והפסיקה. הצבה התחילה לבכות שנה 20 שנים 50 שנים 100 שנים 200 שנים וללא סוף. בקיצור אלוהים אמר אם זה ככה אתן לבני אדם לחיות עד 120 ולצב בלי סוף. אלין ככה אנחנו בני אדם אין מה לעשות יש לנו את הבכי, ואת שמחה. מחר יש לך יום הולדת . יום הולדת זה היום הכי יפה בחיים בישבילי.(למרות שהרבה אנשים גם קילקלו לי ימי הולדת) אבל זה יום הראשון לשנה חדשה עבורך, אז קבלי ברכות וצאי לפנק את עצמך. ואנחנו כאן. תמיד למענךךךךךך אוהבת ומחבקת רויה

חיה שלי סוף סוף אני מחייכת ../images/Emo51.gifמ-

הכל הלב שלי נשמה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה וכך אלפיי ואף מליון פעמים על כל מה שעשית לי שלחתי לך עכשיו מסר

לזכרם אני חייבת אמא אבא אחי ז"ל../images/Emo16.gif

ירד הערב יצאנו לבלות בראש שלנו לצחוק להינות אל תוך הלילה נסענו חבורה קצת בשתוללנו ולפתע זה קרה איש לא הרגיש, איך לפתע ניגמר הכביש אחד פחות אחד פחות לבית שבנו מלאיי דמעות אחד פחות שלושה פחות לילות ישבתי עם הנירות מ פ ח י ד - ל מ ו ת לילות ישבתי ספרתי כוכבים לילות דימיינתי שאילו מלאכים עולה הבכי עולה בקול רחוק ממעל אלוקים רואה הכל....... איש לא הרגיש איך לפתע ניגמר הכביש.......... שלושה פחות שלושה פחות השאירו אותי ילדה עם דמעות

lost in dreams

New member
אלין יקרה שלי... ../images/Emo39.gif

אני נורא נורא שמחה לשמוע שאת בסדר עכשיו... חיכיתי לתגובה ממך לשמוע איך היה... רציתי להגיב אתמול למה שרשמת אבל לא ידעתי מה להגיד, איך לעזור, איך לעודד... וחוץ מזה, אנשים פה אמרו לך פה דברים כל כך יפים שלא היה צורך להוסיף... אז רק שתדעי שחשבתי עלייך כל הזמן הזה... את מדהימה אותי כל פעם מחדש עם הכוח הנפשי שלך!!! הלוואי ולעוד אנשים הייתה את היכולת המדהימה שלך ואת החכמת חיים שלך!!! כל הכבוד!!! ותצאי לאנשהוא! מגיע לך לפנק את עצמך קצת... אני מקווה שמעכשיו יהיה לך קצת יותר קל... עם אופי כמו שלך- אני בטוחה שעם הזמן יהיה לך יותר קל ותלמדי לחיות עם הכאב... ב-
ע-נ-ק-י-ת

חיה 35

New member
אלין הנפלאה...

אין לך מושג כמה ריגשת אותי שלחת לי מסר מדהים!! אני לא מפסיקה לבכות , קראתי אותו כמה וכמה פעמים. איזה כייף לי שנולדה לי יום אחת פתאום ילדה מקסימה כמוך. אין לך מושג כמה אני זקוקה לברכה שביקשת מהרב שיברך אותי. תדעי לך אני כאן למענך תמיד. אוהבת אוותך רויה

למעלה