חזרתי מדייט

חזרתי מדייט

בעקרון הדייט היה פסדר. אממה, גיליתי שהאיש מעשן.
( איך לא שאלתי קודם...
). איך שראיתי את הסיגריות אצלו ביד, ירד לי כל העניין ממנו. כמובן שישבנו ודיברנו, והיה נעים בסך הכל. אבל רק המחשבה לנשק סיגריות...גורמת לי לבחילה. יש שיגידו שהפסדתי, עקב חוסר גמישות. ויש שיבינו. ועכשיו אליכם, עם איזה תכונה/שריטה/פטיש של בן/בת זוג תוכלו להיקבל עם בליעת רוק... ואם איזה אין סיכויי?

../images/Emo120.gif פפפפפפפ

קו אדום אצלי זה אי אהבת חיות מחמד והתנשאות. עם כל השאר- אין שום בעיה, אפשר להתפשר. ולגביי הסיגריות? - מבין אותך

אורןב2

New member
מבין אותך אבל...

אז באמת שמבין אותך ... הריח ... הטעם ... גם אני לא אוהב שמעשנים סביבי.. אבל האם רק זה מה שהפריע לך??? יכול להיות שפיספסת בן אדם מקסים רק בגלל סיגריות? האם עוד מס שבועות לא תתחרטי? אז אם זה "רק" יש מקום לעוד פגישה לא??? אשמח לתגובתך ו.. מלא בהצלחה בהמשך..!!!!!

מה זה "רק"

אם זה ברמות של בלתי נסבל והיא נגעלת, אז זה לא "רק" כן, יכול להיות שהיא פספסה אבל כל אחד שאנחנו שוללים אנחנו שוללים אותו "רק" בגלל זה ו"רק" בגלל זה...

תמיד קיים הסיכויי של פיספוס

אני לא מאמינה בלתלות תקוות שהשינויי יגיע בעקבות האחר. אני למשל מתה ללכת לחדר כושר, אבל קשה לי לסחוב את עצמי לשם. לקוות שמישהו יעשה את זה בשבילי, זה להפיל עליו את האחריות שהיא בעצם שלי. להתחיל קשר מתוך אמונה, שבזכותי או בגללי( תלוי בזוית השקפה שלך), הבחור יפסיק לעשן... ומה יקרה ברגע שנריב? מה יהיה הדבר הראשון שהוא ירוץ אליו? כן...לסיגריות, הם תמיד יסריחו לנו את האויר...

קו המים

New member
סיגריות זה איחס ../images/Emo5.gif

מבינה אותך כל כך. קרה לי לא פעם שהעדפתי לוותר מאשר להתפשר על העניין הזה. אותי זה פשוט דוחה. אני מרגישה שאני מתנשקת עם מאפרה
ויש שיגידו שאני מגזימה אבל גם גברים עם שיער ארוך...זה ממש לא! נראה לי שיש לי באג במוח שגורם לי לא להמשך לשכאלה...
חוץ מזה נראה לי שאני מסוגלת ל"התמודד" עם הכל או לפחות לנסות

בתור מעשנת

אני מסכימה לדעתו של אורן כששואלים אותי אם אני מעשנת(כשמתברר לי שהבחור לא מעשן)אני תמיד אומרת וגם מתכוונת לכך,שאם יתפתח משהו וזה מפריע או יפריע לו אז זה בהחלט ידרבן אותי להפסיק(משהו שאני רוצה גם ככה לעשות ובינתיים לא מצליחה). אם זה מה שיגרום לו לא לנסות אפילו להתחיל קשר איתי אז הוא באמת יפסיד משהו טוב בגלל משהו שהוא לא חלק מתכונות האופי(המדהימות
)שלי

Puzzluna

New member
השאלה שהעלו כאן ובצדק היא..

מה יקרה אם תפסיקי והכל יהיה נפלא ואז תריבו ופתאום לא יהיה אכפת לך ופשוט תרצי לחזור לעשן ולא ממש תתחשבי בבן הזוג? זה הפחד של לצאת עם מישהו מעשן שמפסיק בגללך. אני מעדיפה לצאת עם מישהו שלא מעשן אבל זה לא קו אדום אצלי.

באמת סוגיה לא קלה

לא יודע, אני מעשן אז אולי אני לא ממש יכול להיות אובייקטיבי... אני למשל יודע שאם אפגוש מישהי שבאמת אנחנו מתאימים בהכל והמכשול היחיד יהיה הסיגריות? אהיה מוכן להפסיק בהדרגה אבל ממש לא יודע האמת אם אני לא אחזור לזה. עניין של יותר מרצון, מי שמעשן וודאי יודע. קשה קשה

Puzzluna

New member
בדיוק בגלל זה

לא הייתי בונה על זה שמישהו יפסיק לעשן בגללי. וגם אם הוא יפסיק לעשן מרצונו תמיד יהיה סיכוי גבוה שהוא יחזור לעשן.

נכון, את צודקת

למעשה אני כמעט בטוח שאני עלול לחזור לעשן, מכל מיני סיבות בעתיד. זו הסיבה שאני מעדיף מישהי שאו שהיא מעשנת או שזה לא מפריע לה

אני לא חושבת שזה חוסר גמישות...

אני מעשנת. מכורה. לצערי. גמלי לעתים מפריע עשן הסגריות והריח הבלתי נסבל הזה.. ואם לי כמעשנת הריח מפריע לא פעם, אז על אחת כמה וכמה אני מתארת לעצמי כמה זה מפריע למי שלא מעשן... הרבה אנשים שלא מעשנים לא מוכנים להתפשר על הסעיף הזה במציאת החצי השני. וגמני כמעשנת לא רוצה להיות עם מישו ש"יגביל" אותי ושלא אוכל להדליק לידו סיגריה כל אימת שיתחשק לי... בעבר יצאתי עם גברים שלא הפריע להם שאני מעשנת. דווקא איתם יצא שהצלחתי ערבים שלמים לא לעשן ואפילו לא הרגשתי צורך. ובאותה פעם שכמו לימור שכחתי לברר את הסוגיה, נפגשתי עם בחור שהיה כ"כ נחרץ באנטי עישון שברגע שהוא אמר את זה, ובצורה שהוא אמר את זה- הבנתי שאין מצב שמשו יצליח פה וכל הערב רק חיכיתי שהדייט יגמר כדי להדליק סיגריה...
כמו אילנה, גם אני מלאת נכונות להפסיק לעשן אם אפגוש את החצי. אבל אני בכלל לא מעלה את זה על הפרק ולא רוצה שזה יהיה תנאי. כי מה יקרה אם יום בהיר אחד יתחשק לי לחזור לעשן? למה להונות את זה שמולי? אני מבינה אותך לימורי ולא חושבת שיש פה חוסר גמישות... חושבת שלכל אחד יש כמה דברים שהוא לא מוכן להתפשר עליהם וזאת זכותו המלאה. אין זכות לאיש לשפוט, לבוז או לתהות. זה שלך. ומי שלא נראה לו..... NEXT....
רק תשתדלי בפ'ם הבאה לא לשכוח לשאול על העישון וככה תמנעי מעצמך אכזבה....
יופי. עם נובלס בפה. כמובן...

למעלה