חזרתי מהבוםבמלה.
ע ע ל מ ו נ י ת New member 11/4/04 #3 חחחחח... חבל שאין אייקון משתחווה... טוב אבל.. ספרי קצת איך היה בלאגנים... הייתי אמורה להיות ביום האחרון (שייגעצ הופיעו ) אבל בסוף לא יצא.. מה לעשות אני פשוט בן אדם שאוהב לישון!!!
חחחחח... חבל שאין אייקון משתחווה... טוב אבל.. ספרי קצת איך היה בלאגנים... הייתי אמורה להיות ביום האחרון (שייגעצ הופיעו ) אבל בסוף לא יצא.. מה לעשות אני פשוט בן אדם שאוהב לישון!!!
M mogosh New member 11/4/04 #5 ../images/Emo185.gif יאאא גם אני הייתי! היה כיף כיופים! חחח עכשיו יש לי המון שרשרים...
J jingle bell New member 11/4/04 #7 חחחחחח כן עמוס וזה... ../images/Emo6.gif אני במקום כולכם הלכתי לבקר את המנהל הדגול שלנו!
J Just Adi New member 11/4/04 #8 בסיכום... ../images/Emo80.gif חזרתי בלי תיק [גנבו] עם חבר [מדהים, דנה ... זה דורון] עם מצברוח מעולה [אפילו פלוס] ועם טעם של עוד [ממממ.. ועם הטעם של הנשיקות שלו]. ובשלישי אני בראשון זיו
בסיכום... ../images/Emo80.gif חזרתי בלי תיק [גנבו] עם חבר [מדהים, דנה ... זה דורון] עם מצברוח מעולה [אפילו פלוס] ועם טעם של עוד [ממממ.. ועם הטעם של הנשיקות שלו]. ובשלישי אני בראשון זיו
ד דגה ענוגה New member 12/4/04 #11 דידוששש ../images/Emo110.gif אני מאשרת! חחח סתם המוני הצלחות, בטח נראה אותך הרבה בראשון עכשיו הא?... לאביו
דידוששש ../images/Emo110.gif אני מאשרת! חחח סתם המוני הצלחות, בטח נראה אותך הרבה בראשון עכשיו הא?... לאביו
M MiStEr G u I t A r New member 12/4/04 #12 ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif בהצלחההההההההההההההההההההההההה