חזרתי מההופעה בזכרון.

חזרתי מההופעה בזכרון.

הייתה הופעה ממש טובה, לא לקחתי את רשימת השירים אז אני לא זוכר כלום בגרוש, אבל ראיתי את הרשימה ומשום מה הם עמדו לשיר את 4\5 ואז עם תוש מחקו את השיר מהרשימה...<?> אני מוכרח לציין (אמרתי את זה לכל מי שהיה שם) אספיס סופרסטאר מתנשא, יובל סופרסטארית מתנשאת, ואבי סופרסטאר מתנשא- אבל שיקו..
שיקו הוא בסדר לגמריי. שיקו מכיר אותי ומזהה אותי מ-3 הופעות קודמות שהוא ראה אותי ודיברנו קצת.. והוא היה מאוד נחמד
אפילו שכולם ביקשו ממנו את המפרט שלו הוא אמר "מצטער הבטחתי למישהו" ונתן לי את המפרט
זהו בסה"כ היה מאוד נחמד, גם בוטן מתוק בקרקס היו טובים
(נ.ב- כל העניין על הסופרסטאר המתנשא סתם בצחוק, הם גם בסדר:)) יום טוב.

פרקשון

New member
אני שונא אותך

שיקו מכיר אותי יודע את השם שלי ותמיד יש לו תירוץ למה לא להביא לי מפרט ואולי יובל מתנשא אבל אסף ואבי?? אני לא חושב

שיקו נתן לי את המפרט כי...

שייגעצ הופיעו בבצפר שלי, ואני הברזתי משיעור בשביל לראות את הבאלאנס שלהם.. אז עזרתי להם קצת לפרוק ציוד וסתם רציתי להתלהב קצת שאני עוזר לשייגעצ. וכמו שאתם יודעים שיקו הוא חלק מלהקת ה-magical myster tour שזאת להקת מחווה לביטלז.. ובדיוק באותו היום הייתי עם החולצה האהובה עליי שיש עליה את העטיפה של Let it be של הביטלז שעליה יש תמונות של ארבעתם. בקיצור...מאז שיקו מכיר אותי ובהופעה הזאת הוא כבר זיהה אותי... אז אחר כך בדיוק שההופעה נגמרה הלכתי לכיוון הבמה וצעקתי לו "מה נשמע שיקו?" והוא אמר סבבה ולא בא לכיווני.. אחר כך התקבץ יותר קהל אז הוא בא והוא נתן לי את המפרט ואמר "מצטער הבטחתי לו" וזהו. וואי, התעייפתי.

פרקשון

New member
חחחח לא לא לא לא לא

זה ממש לא פייר אני הייתי ב5 הופעות של המג'יקל יחצנתי להם הקמתי להם קומונה שיקו אפילו כתב שם פעם אחת! מה שהוא לא עשה בשום מקום אחר ומפרט הוא לא מביא לי עד היום יש לי רק אחד

חחחח הנה יש לך אחד:)

אני אתמול השגתי חתימות בשביל ידידות שלי כי לי יש כבר של ארבעתם. אבל אני אומר שאבי לא נחמד בגלל שאתמול הוא חתם לכל העולם ואמא שלי, ואני בא אליו לתומי לבקש חתימה קטנה, בשביל ידידה שממש אוהבת אותו- והוא אומר "אני צריך להעמיס את המגברים אני לא יכול" והלך.. זה סתם מדכא. אבל אני מאמין שהם באמת אנשים נחמדים:)

בצה17

New member
אבייי???

איזה שטויותת אבי הוא הכי נחמד בלהקה!!! עזרתי לו בפטיפון לסחוב ת'ציוד החוצה אחרי ההופעה והוא ממש חיכה שאני אסיים לדבר עם דני כדיי לאמר לי תודה... הוא הכי רחוק שיש מלהיות מתנשא!! וגם הוא ענה לכל השאלות ששאלנו אותו יפה ונתן יחס חביב ורואים לו בעיניים שהוא פשוט בן אדם טוב! באמת בן אדם טוב! וזאת יחודיות שאין להרבה אנשים לצערנו הרב...
ואספיס לא מתנשא לפי דעתי.. פשוט אדיש מעט.. יש גם אנשים כאלה..

שטיצה

New member
היה נחמד מאוד../images/Emo13.gif

אבי דווקא הכי נחמד, לפי דעתי. O: הצטלמתי עם הסולן של בוטן מתוק בקרקס, שדווקא לא סנוב מתנשא כמו שהוא נראה. ההופעה של ההוא עם הבגדים המגוכחים, משוטי הנבואה נדמה לי, הייתה גרועה לחלוטין. כל הזמן תהיתי מתי הוא מתכוון לרדת מהבמה]; מופע החימום, של הטטניקים האלו מזיכרון, היה דווקא נחמד, הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה. לפני תחילת ההופעה, פגשתי בגלי ואחריה פגשתי בנדב (אתה ילד יפה
וטוב שלא הרגשתי הכיגמדהבעולם לידך וליד יניב). בקיצור, ההופעות היו באמת נחמדות ומפחיד מה שקרה לילד בבנימינה|:

נדרס מרכבת.

בזמן ההופעה בזכרון הילד עבר את פסי הרכבת עם האופניים שלו, כי עברה רכבת אחת- והוא לא ראה שבאה אחרת מהכיוון השני. ד"א על איזה נדב את מדברת? נדב גבוה שיער קצר עיניים כחולות?

invAsion

New member
היה כיף :) ../images/Emo103.gif

פלייליסט דיי רגיל (אני אמצא אחר כך, כמובן שלקחתי אותו). היה אמור להיות חמישה רבעים והם ביטלו, וגם את אלוף בלפשל הורידו. פגשתי את גלי ודניאל, וכמובן שעמדתי מקדימה באמצע. סה"כ - נגיד 7 מ10.

למעלה