חזרתי מההופעה ברעננה עעכשיו~!@@#%$^

מעיין51

New member
חזרתי מההופעה ברעננה עעכשיו~!@@#%$^

היה מדהים!!!!!!!!!!\ סוף העולם בסוף היה מרגשש אחו שרמוטהההההה הצרחה... יאוו אני נפלתייי ישבנו על המדרגות כי איחרנו ותפסו לנו את המקומות [?!!?] בקיצור היה הכי מדהים בעולם.. אביב היה כל כך חמוד... ואיזה סיפורים.. אני מאוהבתת

מעיין51

New member
פלייליסט

2 ראשונים לא הכרתי. [?1] יומן מסע עם הזמן זה רק הלב שכואב מחר השיר שלנו אקדחים שלופים תל אביב- לא ממש הכרתי .. זה חדש בעיקרון נשל הנחש סוף העולם-בביצוע מדהים שאתה כאן אילנה שיר הסמרטוטים קרן אור היה עוד... מצטערת על הזיכרון הרעוע =]

shiranll

New member
הפליילסיט

1.התאבדות 2.אתה פה חסר לי. 3.שלכת [היה מדהים] 4.מלאך. 5.אלפי אנשים [מיטלמן התבלבל מהסיפור והתחיל לנגן מגיפה]. 6.מגיפה[לא בוצע]. 7.אולי.[לא בוצע] 8.אילנה. 9.קרן אור. 10.עם הזמן. 11.מחר. 12.miss you [לא בוצע]. 13.נשל הנחש. 14.אקדחים שלופים. 15.אהבנו. 16.מלח הדמעות.[לא בוצע וחבל!!!!]. 17.הנסיך הקטן[גם לא בוצע.. מה נסגר..] 18.תל אביב. 19.זה רק הלב שכואב לך. 20.בשבילך. 21.יומן מסע. 22.אין שמחים בלילה. הדרן 23.כשאתה כאן. 24.סוף העולם.

shiranll

New member
אה והיה את שיר הסמרטוטים במקום

אחד מהשירים אני לא זוכרת בדיוק במה הוחלף.

shiranll

New member
עוד זיכרון-היה גם את השיר שלנו

שלא נכלל בפלייליסט המקורי.

Simple Sam

New member
אם הוא היה מבצע את מלח הדמעות

הייתי מתה. התאבדות
שלכת
אקדחים שלופיםםם
חח בדר"כ שהוא לא מבצע זה בגלל שהקהל, איך הקהל היה?

shiranll

New member
הקהל..

אממ היו דווקא מגוון של אנשים ראיתי אנשים די מבוגרים וחלק קטינים ברמות של גילאי 8.. השאר היו בני 15-20+ בעיקרון היו כאלה שמחאו כפיים ושרקו על יתר המידה אביב ביקש שלא יעשו את זה כי בכל זאת "אינטימי" אבל זה לא הכי עזר אחרי כל שיר אותו דבר..

topkp

New member
פלייליסט לא משהו+שאלה..

למה מבטלים שירים? איזה סיבה יש לשיר לא להיות מבוצע שהוא כתוב בפלייליסט..?

Hosh17

New member
פששש

נראה שאביב מתחיל להכניס קצת נדירים להופעות האחרונות לא? הייתי מתה לשמוע את התאבדות בהופעה

רוקנרול, גן החטאים? בהחלט באסה

אבל זה לא משנה ת'עובדה שהיה ממש טוב בכל מקרה ושגם הגעתי לשם לגמרי במקרה, אבל זה כבר סיפור אחר

shiranll

New member
רוב הסיפורים זה על מה נכתבו השירים

לפני קרן אור הוא כמובן סיפר על סבתא שלו שהיא הייתה בעצם היחידה שגידלה אותו ואהבה אותו בזמן שההורים היו עסוקים בלעשן גוינטים. ושהיא עזרה לו להבריח חצי אולפן במכס, קנתה לו תגיטרה ותקלידים הראשונים וכו וכו לפני אילנה כמובן סיפר על התקופה שלפני ולפני שיר הסמרטוטים נראה לי הוא סיפר על זה שהוא וחברה שלו שהייתה ממש פולניה היו יחד בחדר בזמן שאמא שלה התקשרה וביקשה לדבר איתה ואמא של אביב אמרה שהיא לא יכולה כי בבית שלהם יש פרטיות והיא לא נכנסת לחדר ככה סתם ובעצם זה כי הם "מזדיינים" שם.

למעלה