חזרתי מההופעה ברעננה עעכשיו~!@@#%$^

shmuelr

New member
הוא סיפר את אותו סיפור בפסטיבל רוק

של קוקה קולה לפני שהוא שר את "אל תדאג" יואו איזה נוסטלגיות. איך התפרענו שם.

galush29

New member
הוא לא סיפר את זה

בקוקה קולה לייב עם השיר "אל תדאג" ??! לפי הפלייליסט נשמע שהייתה הופעה טובה..רק חבל שהוא ויתר על כ"כ הרבה שירים טובים.לא נורא,העיקר שנהנתם;] אוףף..לא מסתדר לי ללכת לאף הופעה בזמן הקרוב:|

מעיין51

New member
היה סיפור גם על זה רק הלב שכואב לך

על חברה מאוד טובה שלו.. שהוא הכיר.. והיא הייתה מאפרת.. ובלה בלה.. יום אחד הוא היה בעפעה והמאפרת שלו לא יכלה להגיע .. אז הוא ביקש מהחברה שלו שתבוא לאפר אותו והיא אמרה שהיא ממש לא יכולה כי היא צריכה ללכת לאפר באיזה מקום.. בקיצור שהוא חזר הביתה הוא פתח טלויזיה ושמע שהיא מתה..ושהוא הגיע לשיבעה היא נכנס לחדר שלה וראה מיליון פוסטרים שלו על הקיר.. שהיא הייתה מעריצה מטורפת שלו ולא אמרה לו.... *לא סתם המאפרת שלו לא הגיעה.. היא לא הייתה צריכה למות באותו יום.. היא הייתה צריכה ללכת לאפר אותו.. הוא לא התעקש מספיק-בלי לדעת שהוא לא מתעקש על החיים שלה בעצם.

הוא גם סיפר סיפור על

כיפה אדומה

topkp

New member
תגידו.. בשיר הסמרטוטים

הוא שר בסוף 'איך את צוחקת כל החיים ואני שר את שיר הסמרטוטים' כי הוא עשה את זה בהופעה בדורות (:) תודה

הופעה טובה

התאבדות,שלכת,קרן אור ואקדחים שלופים היה כל כך מרגש!! אבל היה חרא קהל לפחות איפה שאני ישבתי חצי מההופעה רבתי עם איזה זקן אחד שישב לידי, אמן שישבור רגל!!

מסכימה איתךךך

היה חרא של קהלללללללללל בגלל שהגענו מאוחר איזה שתי זקנים תפסו לנו את המקום.. אז נאלצנו לשבת על המדרגות למרות שנראה לי שראו יותר טוב מהמקום שהיינו אמורות לשבת .. בקיצור הייתה איזה אחת שפשוט באה והתיישבה לפנינו ואשכרה כל ההופעה צלמה את אביב.. כאילו ואללה בסבבה שלה שתצלם אבל למה אני צכה לסבול את החריץ שלה מול בפרצוף שלי.?! ולשמוע אותה שורקת וצורחת כמו בהמה[מה שאביב ביקש לא לעשות!!] וחוצמיזה שלא הבנתי מה הפואנטה בלצלם כל שניה בין כה וכה כל התמונות היו אותו דבר... אבל שיהיה..

למעלה