חזרתי מההופעה היה מדהים..

SV Design

New member
חזרתי מההופעה היה מדהים..

קודם כל, החימום של אן אונות היה מעולה באמת אני ממש אוהב אותם מתישהו הם כבר יכולו לעשות הופעה שלמה לבד..כל הכבוד אן אונות אתם כל הזמן משתפרים ויש לכם אחלה שירים..וגם יובל אמר באמצע ההופעה שיש שלוש להקות שהם הלהקות הכי טובות והן באו מירושלים הדג נחש,קולולוש ואן אונות..וזה לא בדיוק משהו אמר אבל משהו כזה..אל תתפסו אותי במילה.. בכל מקרה אז הגיעה ההופעה שזאת ההופעה הראשונה של קולולוש שראיתי ואני גם לא שמעתי את האלבום עדיין אבל עכשיו יש לי אותו אני אשמע..בכל מקרה גם כשאתה לא מכיר את רוב השירים היה ממש מממש כיף הם שינו נראה לי שני שירים באמצע ההופעה ועשו שירים אחרים במקום או החליפו אחד מקום ועשו שיר אחר במקום מה שהיה אמור להיות שזה קונספשן..ואז הגיעו האורחים כל אחד עלה בהתחלה קוואמי ועשה את השיר הזה איך קוראים לי..אז סגול הצטרף ועשה את יום יפה..אז קאשי..ואז שאנן..שעשה במפתיע את share אני חייב להודות היה מפתיע ומגניב אבל לא היה קאוור ממש טוב לזה כי הפזמון של שר לא נשמע מפציץ מבחינת הנגינה שליוותה אותו והיה חסר אבל עדיין..ואז הם עשו עוד כמה דברים ואז פייט רבל סאן ואז שיין רבל סאן..והיה משהו מצחיק בקטע של שאנן בפייט רבל סאן אחרי קוואמי הוא התחיל לשיר את הקטע שלו ואז הוא עצר שאל את יובל "זה השיר הזה נכון ?" ואז הוא אמר לו שכן אז התחילו את החלק שלו שוב.. ואז כולם ירדו מהבמה היה הדרן של סט איט אוף ומיינד אנד סול..וקולולוש גם ירדו לקהל סט איט אוף.. טוב קיצר זה הפלייליסט אבל זה לא בדיוק מה שהיה בהופעה..כי הם שינו באמצע ההופעה נראה לי שני שירים : Coolooloosh music biz conception -לא היה בסוף היה שיר אחר במקום Mehubav- במקום זה היה some place just won't stop until the day yogi's party lock yo' door - שיר חדש ומגניב ביותר bandits free speech - היה על קובה ושמעון פרס אני חושב P: hip hop mix..כל האורחים עלו לבמה.. shine rebel sun sit it off mind and soul זהו..לסיכום הייתה הופעה מדהימה..ומהנה

DaraTzatzara

New member
הייתה הופעה חיה.

הייתה הופעה מעולה והשגתי משם יותר מדי דברים. יש לי ת'חולצה, תסטיקר, פלייליסט, הפלייר של ההופעה. הייתי יכול לקחת את הפוסטר אבל נתתי לחבר שלי לקחת. וואי היה קטע פשוט מצחיק. דיברתי מאחורה עם יוגי וזה, ופתאום קאשי נכנס כזה, מסתכל מסביב ואומר: "אני מבין שלאף אחד אין פה ג'וינט". איזה מסטול! ואז הוא שוב נכנס שמח כולו אז יוגי אומר כזה "אה הוא מצא ג'וינט". חבורת קרועים. אולי אני אלך לשיעורים אצל אריק, מי יודע. טוב, אני הלכתי.

parnar

New member
נשמע שהייתה אחלה הופעה ../images/Emo13.gif

ועוד שיר חדש :-O מצפה לשמוע אותו מתישהו..

mosesg

New member
תודה רבה שמחים שנהנת!!

רק תיקון קטן, את some place עשו לו במקום מחובב אלא בין מחובב לjust wont stop והוספה אדירה של הבנג'ו של יובל!!! אחלה קולולוש :)

DaraTzatzara

New member
ועוד תיקון קטן.

הוא לא עשה את הפריספיצ' על שמעון פרס, הוא עשה על פריס. קובה אני לא שמעתי, אבל פריס זה היה השני. אבל העיקר שהוא עשה את זה טוב.

SV Design

New member
אה וואלה ?

כי שמעתי מישהו מהקהל אומר פרס או משהו כזה P:.. והקובה היה מצחיק..ולא המדינה האוכל..

MenDelSonspirit

New member
אף אחד לא הקשיב שלי כשצעקתי לו

לעשות על עיצוב פנים ורהיטי גינה. הרבה יותר מצחיק, נשבע לכם!

SV Design

New member
כן זהו אני לא מכיר

את השיר אז לא ידעתי אם עשו אותו לא רק ידעתי החליפו את המקום שלו..אז שמו אותו במקום קונספשן ואז במקומו את some place.. והבנג'ו היה מגניב..אבל זה נראה מוזר כזה..

DaraTzatzara

New member
כן נו.

מישהו מהקהל צעק פריס. אפילו השורה הראשונה שלו הייתה paris is a capital.

סגול59

New member
בשם האמנים המתארחים

א.) היה כיף! תודה לכל מי שבא לחגוג עם קולולוש ועימנו. ב.) אם מישהו צילם בהופעה, אנא זרקו מילה במסרים. תודה. ס. -------------------------------------- www.myspace.com/sagol59

SV Design

New member
היה שם צלם שצילם

עם חתיכת מצלמה אני חושב שהוא קשור לקולולוש..כי הוא חופשי הזיז חלק מהשורה הראשונה..למרות שהוא ראה שזה הפריע למישהו אז הוא שאל אם אפשר..זה בטח יתפרסם בקרוב..

tiNker2

New member
היה מעולההה!!!

parnar

New member
כל הדיבורים על ההופעה עשתה לי חשק להופעה

שתהיה בת"א

למעלה