חזרתי מההופעה

McLayeb

New member
חזרתי מההופעה

היה מדהים! באמת, הופעה מעולה, סאונד מדהים, וכמובן השירים אדירים... המחווה לאלאניס מוריסט שהם עשו הייתה מרגשת נורא ויפה נורא, מדהים אותי כל פעם מחדש איך אני אוהב את סטיבן ואת הקול שלו... אהבתי שהקהל שם לא היה קהל של "אביב גפן" ולא שמעו אף קריאות "א-ביב גפן" מהקהל, היה מדהים!!! באמת!!! זהו, הולכים לישון, כמובן שעם הדיסק :)

jenngirl

New member
היה סביר.../images/Emo82.gif

לא אהבתי את הנוכחות של אביב,אני לא הרגשתי שהוא השקיע כ"כ בהופעה. סטיבן פשוט יצא מלך,כל כך אהבתי את הביצוע ל-Thank you,וב-Hello היה בכלל...אין מילים. סה"כ הדיסק השני נשמע ממש טוב.

danimili

New member
וואו

היתה הופעה מעולה.
ביצועים נהדרים וסטיבן באמת גיטריסט מוכשר וענק (הרבה יותר ממה שחשבתי).

ההופעה היית מאכזבת ברמות .

עמדתי מול אביב במרחק של חצי מטר ואפילו לא הסתכלתי עליו . הוא לא גרם לי להסתכל עליו. כל ההופעה הסתכלתי על סטיבן שהדהים אותי וגרם לי להתאהב בו כי הוא שר בצורה מרגשת ואיכותית כל כך,הנוכחות שלו כל כך מיוחדת..הוא בחור מוכשר ומקסים. אני לא מאוכזבת מהמוזיקה...ממש לא,המוזיקה טובה נורא! בלאקפילד II מלא בקטעים ממש גאוניים,שירים יפייפים ומיוחדים שלא נשמעו כמותם לדעתי...הביצועים היו מספקים,תומר על התופים מתפקד כמו מלך...סטיבן מפציץ בסולואים על הגיטרה...ואביב ,מלווה אותו. זאת הבעיה העיקרית שלי...היום אביב תיפקד כמעט כמו הגיטריסט של סטיבן וזה העציב אותי להסתכל עליו עומד פורט על הגיטרה ,כמעט ולא מיישיר מבט...עושה קולות ב' נורא יפים ופה ושם שר שירים מבלאקפילד אחד...כאילו הוא לא ממש היה שם,היה אבל לא היה...ואני לא רגילה לזה,זאת הפעם הראשונה שאני רואה את אביב ככה...בחיים לא התאכזבתי ממנו...לא זכורה לי הופעה בהיסטוריה כבר 6 שנים שיצאתי בהרגשה כזאת כמו מההופעה הזאת..... המוזיקה מדהימה,אבל איפה אביב....לאן הוא נעלם?

LightbuIb sun

New member
היי

לא שמת לב עדיין שהחלק של אביב בבלאקפילד יותר קטן? את צודקת, זה מורגש בהופעות מאוד.

danimili

New member
פלייליסט

אבל לא לפי הסדר: (אני אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן. Blackfield Once 1,000 People Miss U Christenings This Killer Epidemic My Gift of Silence Some Day Where is My Love? End of the World Open Mind Blackfield Pain The Hole In Me Hello Aviv geffen and Steven Wilson - Thank You, Alanis Morissette

הנה פלייליסט מדויק

1)once 2)1,000 people (אלפי אנשים) 3)miss you 4)blackfield 5)christenings 6)the hole in me 7)this killer 8)pain
glow
-כתוב אבל לא בוצע
9)thank you (שיר של אלאניס מוריסט) 10)epidemic 11)some day 12)open mind 13)my gift of silence 14)where is my love 15)end of the word הדרן: 16)hello
cloudy now
-כתוב אבל לא בוצע
17)once

דווקא לא כזה מעפן...

אומנם אני כן סבור שהיו צריכים לשים שיר אחר במקום(ולא חסרים כאלה...) אבל סך הכל הרעיון נחמד. once שיר מצוין שגם מכניס אותך טוב להופעה וגם מסיים אותה עם טעם טוב... זה הרבה יותר נחמד מ"ניסים" שעברי לידר פתח וסיים איתו הופעות או "סיגפו" של בית הבובות...

../images/Emo7.gif

יש למישהו הקלטה של המחווה לאלאניס? אני לא מאמינה שפיספסתי כזאת הופעה

הופעה מצוינת! מאוד נהנתי ../images/Emo13.gif

אחלה הופעה. השירים מהאלבום השני נשמעים ממש טוב רובם. סוף העולם ואלפי אנשים באנגלית נשמע לא רע בכלל. יותר אהבתי את אלפי אנשים. סטיבן היה פשוט מדהים. ליאור צודקת שאביב היה פחות באור הזרקורים ויותר העוזר של סטיבן. והאמת שאהבתי את זה. באתי יותר בשביל סטיבן מאשר בשביל אביב. את אביב ראיתי מספיק ואין שום רע להנות קצת מסטיבן. דבר אחד הפריע לי וזה שההופעה הייתה קצת קצרה. הופעה של טיפה יותר משעה עם 17-16 שירים. זה אומנם שווה את ה90-100 ש"ח אבל בכל זאת אני מצפה לטיפה יותר. בהחלט היה אפשר לוותר על thank you של אלאניס מוריסט או לוותר על הביצוע השני לONCE ולהוסיף עוד 2 שירים מהאלבום הישן(glow וsummer היו מאוד חסרים לי) אבל כנראה שזה קצת זלזול בהקהל הישראלי כי אני מתאר לעצמי שההופעות בחו"ל יהיו הרבה יותר ארוכות משעה וקצת. אגב סטיבן היה ממש חמוד במשך ההופעה וגם אחרי ההופעה נפגש איתנו ודיבר איתנו והצטלם וחתם,הוא ממש איש מדהים,כמה שהוא גדול ונערץ הוא נשאר צנוע ועניו... בניגוד ל...שנכנס ישר לואן בלי לסובב את הפנים אפילו(לא שציפיתי אבל אתם יודעים...) אגב הפעם גם אין לו ממש תירוץ,היינו שם 5-6 אנשים די שקטים ותרבותיים,התירוץ של "לא בא לי שחבורה של ילדות בנו 13 יקפצו עלי" לא תקף הפעם... בכל מקרה לי זה לא משנה במילא אני לא ממש שש לפגוש אותו. עוד קטע אחד שלא ממש אהבתי. להתחיל ולסיים עם once זה לגמרי מיותר. מזכיר לי את עברי לידר בתקופה ש"ניסים" רץ בטירוף אז עברי התחיל עם ניסים וסיים עם ניסים. או את בית הבובות שאין להם מספיק שירים למלא הופעה שלמה אז הם עושים פעמיים את סיגפו. אומנם שיר באמת מדהים אבל כשיש ללהקה כל כך הרבה שירים טובים לשיר אז מיותר לשיר פעמיים אותו שיר בהופעה אחת. אז סך הכל היה טוב ואני מקווה שהסבב שהם יעשו בארץ אחרי שהם יחזרו מחו"ל יהיה טיפה יותר רציני ומושקע. היה טוב וטוב שהיה. ולסיום פלייליסט: 1)once 2)1,000 people (אלפי אנשים) 3)miss you 4)blackfield 5)christenings 6)the hole in me 7)this killer 8)pain
glow
-כתוב אבל לא בוצע
9)thank you (שיר של אלאניס מוריסט) 10)epidemic 11)some day 12)open mind 13)my gift of silence 14)where is my love 15)end of the word הדרן: 16)hello
cloudy now
-כתוב אבל לא בוצע
17)once פלייליסט סביר. אבל שוב היה יכול להשתדרג הרבה יותר אם טיפה יותר השקעה...

אני אישית אהבתי את שני הONCE

זה סטייל כזה...זה כמו סרט,יש התחלה מוגדרת וסוף מוגדר...זרימה מעגלית...וחוצמזה הONCE בסוף נשמע שונה וזה מגניב

למעלה