חזרתי מההופעת איחוד של משינה

חזרתי מההופעת איחוד של משינה

זה היה אחד הרגעים היותר טובים בחיים שלי (לא כמו ניקוסיה נגד יונייטד). היה כזה כיף כל שיר ושיר היה תותחי הביצוע היה מדהים פירוטכניקה הייתה מדהימה. בקיצור הכל היה מושלם חבל שנגמרו כל הכרטיסים ל 7 הופעות הבאות. לילה טוב עכשיו אני הולך לישון קם בשעה 6 וחצי בבוקר ועובד עד הערב. אם אני לא יחזור תתדעו שמתתי מתשישות. סליחה על כל השגיאות כתיב והטעיות פשוט אני בקושי מתפקד.

xyxyxy

New member
סאבלימינל זה טוב

אביב גפן לעומת זאת הייתי משלם רק בשביל לא לבוא

genotip

New member
../images/Emo31.gif

אריאל אוהב את אביב גפן. גם את סאבלימינאל אבל ההופעות שלו (השניה שהייתי בה) פשוט זוועתיות... אריאל מתחבר לשירים של אביב (במיוחד לשיר "אח תדאג"). מישהו פה הולך לניצנים? יש לי כרטיסים לסוף העולם (שוטי הנבואה | הפרוייקט של.. | בן-ארי) ולאיחוד של "החברים של נאטשה"... בוקר טוב

genotip

New member
* לשיר קוראים "אל תדאג"

ניסיתי גם לצרף את המילים, אבל שירון לא עובד כרגע

genotip

New member
הצלחתי! ../images/Emo39.gif "אל תדאג" - אביב גפן

"אל תדאג" - אביב גפן "אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך אל תדאג אני חולמת עליך ומתעוררת עם כולם אל תדאג אני מתה עליך וגם חיה עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך היא שיקרה אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם"

../images/Emo128.gif בלה.

אביב גפן דופק הופעה בת זונה. למרו תשאנ כבר לא אוהב אותו עדיין נהניתי בהופעה שלו בתל אביב מאוד. והוא עדיין משתמש בשירים הטובים שלו הישנים יותר ולא החרא השמאלני שהוא עושה היום.

למעלה