חזרתי מהופעה בקמלוט

חזרתי מהופעה בקמלוט

שם דנה ברגר אירחה את קורין יש לי חויות ותמונות להעלות את התמונות לאן? לאלבום או להודעה? ואם לאלבום אז איזה?

clyps

New member
הבנת הניקרא יקירי../images/Emo3.gif

היא כתבה שדנה אירחה את קורין, באוגוסט זה היה ההפך
(ה-24 באוגוסט ליתר דיוק).

ולדמן

New member
יקירה(../images/Emo3.gif)-

כשאתה סובל מ-40 מעלות חום,אתה לא בדיוק הבנאדם הכי מפוקס בעולם...

clyps

New member
מגניב../images/Emo6.gif

בטח שלכאן
עם כל הפרטים אם אפשר
מכאן זה יעבור היישר לאלבומים לכן אין צורך בדילמה הזו
תודה רבה רבה! וספרי לנו בהיזדמנות מה שלומך
שיר
.

אז ככה

דנה הציגה את קורין בתור חברה טובה הן הרבו להתחבק על הבמה היתה הרגשה של אהבה דנה וקורין שרו ביחד את מעיין תמונה בכחול אחרי ששרו את תמונה בכחול דנה אמרה שהיא היתה שומעת את הדיסק של קורין בכיתה ו' בערך והיא בחיים לא מנחשת שיבוא יום בעתיד והן ישירו בחיים את השיר הזה זה שיר שגורם לה לבכות זן נדיר שוב מוותרת יש בזה טעם ואז קורין חזרה למאחורי הקלעים היא חזרה לשיר בהדרנים את לישון בלי לחלום של דנה של מטרופולין לפני ששרה את השיר היא אמרה שזו היתה בקשה של קורין כי זה לא שיר שהיא בד"כ מבצעת ואין לי ארץ אחרת לסיום בזמן שהיא שרה את השיר היא ניגשה לקורין וסימנה לה שיש לה צמרמורת על הידיים

התמונות לא יצאו הכי טובות

משון מה התמונות של דנה יצאו יותר ברורות סליחה מראש על איכות

clyps

New member
תודה../images/Emo6.gif

נישמע מגניב, לא ידעתי שיש הופעה+אירוח בקאמלוט, כמה חבל, הייתי מגיעה. בכל אופן, כמו שזה נישמע (או שמא ניקרא?) ניראה שנהנת! קורין ודנה מעולות ביחד! גם ההופעה הקודמת באוגוסט הייתה ממש טובה
תודה רבה על התמונות! זו לא הכמות ולא האיכות! זו המצטלמת והמצלמת! שוב תודה
נזכה לראותך בינואר בתמונע?
שיר
.

שלום שיר

אכן נהניתי נהניתי מאוד זו כבר הופעה שניה שיוצא לי לראות את קורין ראיתי אותה גם במופע הפסנתר האחרון לגבי תמונע לצערי אני לא חושבת גם אין לי עם מי ללכת חברה שהלכתי איתה אתמול אוהבת את דנה אז הלכנו וגם ינואר די מלא לי באירועים (איה כורם, אריק ברמן, קרןפלס )

clyps

New member
\:

מזכיר לי את הדילמה הניצחית עם האלבום החדש של קורין.. שעוד לא הוקלט אפילו... היא טוענת, שהיא רק תיכנס להקלטות בסביבות פברואר מרץ... אוף
(אפילו שהופעות המיטב ממש מגניבות ומספקות אותי
) שיר
.

לאלא בדקתי את זה../images/Emo85.gif

את מירי... כתוב בפורום שיהיו הופעות בפבואר "טרום בכורות" למינהן. ואל תדאגי, פבואר-מרץ זה לא כזה רחוק
זה עוד חודש-חודשיים... (אבל בטח עד שייצא סינגל
) טוב לא נורא, יש לה לפחות יותר מאלבום אחד (שלא כמו גיברת מסיקה
)

clyps

New member
הו..

אריק ברמן
אם כך, ניתראה בהמשך! העיקר שניתראה, טוב שקורין לא בורחת לשום מקום
(מישהו אמר אריק איינשטיין?
) ההופעה האחרונה שלי הייתה בתחילת נובמבר בפסטיבל הפסנתר... הו.. כמה זמן עבר מאז
.

למעלה