חזרתי מהופעה של מאיר בעין חמד

silverS

New member
חזרתי מהופעה של מאיר בעין חמד ../images/Emo186.gif

במסגרת פסטיבל נשמה. הופעה חסרת נשמה מאכזבת באופן יוצא דופן. לא יודע, אולי הקהל המצומצם השפיע על מאיר או שבא עם אנרגיות ירודות. נתן מופע אקוסטי שלו עם עצמו, וכך זה הרגיש כאילו שהוא שר לעצמו. בפרסומים של ההופעה לא צוין שמדובר בהופעה אקוסטית. ציפינו להופעה עם להקה על כל המשתמע מכך. כבר בתחילת ההופעה עצבנו אותו צמד המאבטחים המסכן שהתנחל לידו... וזה היה אות לבאות כנראה. מי שפוגש את מאיר שימסור לו שככה לא מקיימים מצוות "ושמחת בחגך" חג שמח

איף

New member
היי

לא הייתי היום בהופעה, אז קשה לי להגיב נקודתית על מה שקרה שם. בכל אופן, אני חייבת להגיד שקראתי את ההודעה שלך כמה פעמים, והיה לי קשה לקרוא את הדברים שנאמרו.... (עם זאת, חשוב לשמוע ביקורת - לטוב ולרע....) מאיר הוא זמר נשמה, ולא יצא לי לראות הופעה שלו שהוא לא נתן בה את כל כולו. זה נכון שיש הופעות חזקות יותר וחזקות פחות...אבל מעולם לא ראיתי הופעה או שמעתי ביקורת דומה לזו שאתה מציג לגבי ההופעות שלו. אני לא יודעת מה היה שם בדיוק...אבל אני יודעת שלפעמים קצת קשה להתנתק מדברים שקורים ממש לפני ההופעה ומסיחים את הדעת או קצת מעצבנים....אז יכול להיות (ושוב, אין לי מושג, זו רק הנחה...) שהפעם היו דברים שהטרידו אותו וזה בא לידי ביטוי בהופעה. בכל אופן, מנסיון ומהיכרות עם מאיר האדם והאמן, אני יכולה להגיד לך שמה שתיארת פה מאד לא מאפיין הופעות שלו. ואני אשמח אם תתן עוד צ'אנס מתישהו ותיווכח שההופעות שלו הן משהו מיוחד באמת
ולגבי המופע האקוסטי - לאחרונה הוא מופיע ללא הלהקה ....יש שיגידו שזה דווקא יותר נחמד מהופעה עם להקה, אבל זה כבר באמת אינדיווידואלי. וזה לא משהו קבוע...יהיו עוד הופעות עם להקה בעתיד! בכל אופן, תודה על הביקורת ! חג שמח !

ms pizza

New member
חג שמח!../images/Emo140.gif

איזה מבאס לשמוע, ממש! בדרך כלל כשהולכים להופעה מצפים להינות ולהתרגש. חבל שזה לא קרה. מוזר ממש מה שקרה עם מאיר. אחד הדברים שמאפיינים אותו ממש זה שתמיד הוא בא עם כל הלב והנשמה הענקיים שלו להופעות. יצא לי להיות בהופעות שבהתחלה הקשר עם הקהל זרם פחות טוב אבל אח"כ היה חיבור מדהים , אבל לשמוע שמאיר בא בלי כל הנשמה? מוזר לי ולא אופייני לו. אבל כולנו אנשים וזה יכול לקרות פעם בהמון המון זמן- חבל שבאמת זה יצא על ההופעה שהיית בה. אני ממש בעד שתיתן לו הזדמנות נוספת, הרי אם באת להופעה אתה מכיר כמה שירים שלו ואוהב אותם - אז תיתן לו הזדמנות אחרת להוכיח לך עד כמה השירים שלו הם טובים ועד כמה הוא אמן מוכשר וענק נשמה... בכנות - הוא אמן מדהים, עם נשמה מדהימה ואיכפתיות לאנשים. וההופעות שלו זאת חוויה ענקית
((((ואולי, זה מה שקורה למה שעבדין בחול המועד...
)))) חג שמח!!!

תגובת ההפקה

בנוגע למופע האקוסטי, כרגע הסיבוב הופעות של מאיר הינו סיבוב אינטימי עם גיטרה ופסנתר ששונה במהותו ממופע להקה. יש שאוהבים ומתחברים ויש שחסרה להם הלהקה, עניין של טעם אישי. לגבי הנשמה, מאיר הוא אמן נשמה שנתן את נשמתו אמש על הבמה (נכחתי שם), ההופעה הייתה מצוינת לכל הדעות, אך כמובן שלכל דעה יש גם דעת נגד ממול. אומן על במה כשהוא שר, שר לקהל, וכזה הוא מאיר. בנוגע לשומרים שהיו שם, בתור אחת שעמדה על הבמה ועוד טרם הערתו של מאיר פניתי למארגנים שיטפלו בבעיה. השומרים במקום לשמש דוגמא ולבצע את עבודתם כראוי, דיברו ועישנו סיגריות מול אדם שמלאכתו היא הופעתו, הדבר הפריע להתנהלות המופע. כמובן שמאיר התנצל באם פגע במישהו, אך הערתו הייתה לגיטימית. מופע אקוסטי מצריך קשב מוסיקלי מצד הקהל, כל רחש מבחוץ מפריע לאמן ולקהל. נשמח לראותך במופעיו של מאיר, ולחוות תיקון חוויה. בברכת חג שמח

Growler

New member
אני מבין שזו תגובה רשמית

אם כן אז אני שמח מאוד (יחסית) זה תמיד מבאס לשמוע שמישהו לא נהנה מהופעה, אבל שהוא יצא משם עם תחושה שמאיר לא נתן את כל כולו... זה כבר לא מבאס, זה כואב וזה מפני שאם יש משהו שאני אוהב אצלו זה שרואים שהשירה שלו אמיתית ושהוא שם את כל הרגש וכל תו שהוא שר/מנגן. בקשר להסחות דעת, גם זה קורה. מה שחשוב זה לתת לו צ'אנס נוסף, מופע שישמש כחוויה מתקנת

למעלה