חזרתי מהטיול

מאשה

New member
חזרתי מהטיול../images/Emo13.gif

אני אכתוב פה את מה שאני זוכרת
ביום שני שהוא בעצם היום הראשון של הטיול כולם הגיעו לבצפר עם מזוודות
ורק אני חשבתי שאני היחידה
,וגם אני הייתי בין האחרונים שהגיעו
שזה בכלל מפתיע כי אני כל הזמן באה שניה שלישית או ראשונה
אז בקיצור כולם התארגנו ועלינו לאוטובוס..היא התחילה הנסיעה והמדריך שלנו עשה לנו משחקי לשיבה
וואי הוא מדריך כל כך קרוע(תיראו בהמשך
)
אז בקיצור המקום הראשון שעצרנו פה הוא היה איזה הר אחד שעלינו לשם ואכלנו,ואז עינת היתקשרה
עינת תודה
נמנמנמ..ואז עלינו בחזרה לאוטובוס(כמה צפוי,ואני משעממת)והוא התחיל להסביר לנו על האכסניות,שיש בהן נזילה ושנישן בדשא והוא אמר שאם זה לא נכון הוא ישן בדשא בלי שמיכה בלי כלום..חח טוב שיהיה..
ואז הגענו לנחל בצת,בואנה..שנים הלכנו שמה
והיה שם מלא אבנים מחליקות ובוץ..פייייייףףףףףףףףףףףףףףף..שלא נדבר על זה בכלל
. אההה..ולפני שהתחלנו את המסלול..המדריך מוטי מורדכי(
) אמר לנו ללכת לעשות פיפי.. ואני מצטטת "לכל עץ יש יעוד משלו,עכשיו כולם פיפי ושאף אחד לא יתבכיין לי אחר כך" פשוט ננקקקקקרררררררעעעעעעננננננננווווווו מהמשפט הזה
אמרתי שהוא מצחיק
ואז התחלנו את ההליכה..מעייפת וקשה
והגענו לכמה מנהרות וזה..אני פחדתי אז לא ניכנסתי
אז אני וחברה שלי התחלנו להיצטלם..יותר נכון אני צילמתי אותה
ואז היא אותי אבל אין תמונה אחת נורמלית
נמנמננמ..ואז אחרי הנחל נסענו ליקיעם,לאיזה מקום שיש שם אנדרטה עם כל השמות של החיילים שנפגעו במלחמת יום כיפור ויש שם גם כלי תחבורה כאלה מנחושת אני חושבת שהם סופר ישנים מכולם ניכנסו לשם ויצאו בריצה כי היה מפחיד שמה
וכולם כבר התחילו לדבר על האכסניות וזה.. ואז בגלל שאנחנו כאלה קרציות לקחו אותנו לאכסניות
וואי בואנה הקיבוץ מצובה שהיינו פה ..הוא עעננננקקקקקקק
בחיים לא ראיתי קיבוץ ענק כמו הקיבוץ הזה..ותאמינו לי הייתי במיליון קיבוצים
אז כל חדר קיבל את המפתח וזה..וזה חדר ענק עם טלויזיה והכל והוא יותר גדול מהחדר שלי,יש שם מסדרון ענק עם הכל עם מדפים..מה שבא לך..
ואז כל הבנות ה"סופר מקובלות" אצלינו הזמינו את הבנים לטאקי,ואז ילד אחד מהכיתה המקבילה הציע חברות לאחת מהבנות אצלינו..והתחילו המריבות וחצי שם בכו כי נהרס להם הטיול בגלל הילדה שיש לה חבר אז כולם שפוטות שלה והיא מקללת את כולם ורבה עם כולם אז כולם התעצבנו אצלינו בחדר והייתה אווירה לא משהו בכלל
התחלתי לבכות כי כולם הרסו לי ת'מצח רוח ולא יודעת למה..אבל מכל הילדים בכיתה אצלינו..כימת כולם באו דווקא אליי לרחם עליי..זה היה מוזר.. ואז המורים התחילו להיות מעורבים לנו בכל העניינים והחליטו שהם שהם עושים לנו דיסקו..כולם הלכו אבל אני נשארתי במיטה בלי מצברוח עם דמעות יבשות ורואה יאיר לפיד
כשהיה את הקטע של נינט פשוט ברחתי מהחדר כי נבהלתי וכולם צחקו
אני פשוט שוכבת במיטה..פתאום נינט נכנסת..לא זיהיתי אותה בהתחלה,ואז כשראו את הפרצוף שלה..צרחתי נייייננננננננטטטטטטט ופשוט עפתי מהחדר אפילו יחפה כי לא ידעתי איך מכבים את הטלויזיה
ואז היו עוד כמה עניינים וזה.. בקיצור אמרו לנו ב11 לכבות אורות ולהיכנס לישון..וכולם מסתכלים כזה מהחלונות לבדוק שהמורים הלכו
והמורים התחילו לעבור בין חדרים ולבדוק את הילדים..הם בדקו אפילו מתחת למיטות
חח ואז הם ניכנסו..כולם ישר התחילו לעבור בין חדרים והתחלנו לצרוח ולהישתגע וזה..המורים ישר נעלו את החדרים כדי שלא נמרח עליהם משחת שיניים
חח בקיצור כמה ילדים נירדמו והתחלנו למרוח עליהם
על ילד אחד בכלל שמו הר
והוא עוד רצה לשים את הראש על הצד שמרוח לו על הכרית..וכולם כזה צועקים לא והוא לא שומע
חברה שלי נוי(איילה היא חולה עלייך
) שהיא הכי מצחיקה אצלינו בכיתה..עומדת ליד החלון בחדר שלנו וצועקת "הכללללבבבבב לא הלך לישון כי לא היה חשק" ואז היא צעקה כזה חזק חזק "ננננננננננננייייייקקקקקווווווטיייייייייייייייןןןןןןןןן" וכולם נשפכו ממנה
אני הלכתי לישון ב4 וחצי וקמנו ב7..וואי לכולם היו שקים מתחת לעיניים
ולי במיוחד
ואז הלכנו לאכול..איכס היה אוכל מגעיל..בעע..יחסית לאוכל של הערב שאכלנו..שהוא היה נורא טעים אבל חריף
אז רק בערב בסוף אכלתי:-\
(תיקראו בהמשך
) אוקי התארגנו ונסענו ישר לבצפר ראשונים במעלות,כי יצרנו איתם קשר אחרי המלחמה והבצפר שלהם נפגע וזה..אז עשו לנו יום כיף אתם לא יכולים לתאר לעצמכם איזה בצפר ענק! הוא מחולק ל6 חלקים והוא לא בצפר הוא ארמון!יש לו ריח כזה של נקי,של חדש
ובתוך הבצפר יש עצים..אלון..ברוש..מה שבא לכם.. בקיצור..זה לא בצפר זה ארמון!!!!!!!וואי הוא ענק וקיבלו אותנו מה זה יפה
עם שלט אלקטרוני כזה כמו בבנק והייתה שם הודעה רצה כזאתי "ברוכים הבאים תלמידי ומורי בית הספר הנדיב" חח כולם התרגשו
ואז נסענו לנחל יחיעם..וואי זה הנחל ובכלל המקום הכי מעייף שהיה לי בחיים!זה מסלול של 5 שעות והוא רק אבנים,בוץ ובמקום מים טהורים נקיים שמה בנחל..זה היה ביוב ושתן של פיפי
ילדים התחילו לבכות שזה מסלול נורא מעייף..וואי אבל הנוח הוא מדהים
הכל ירוק שמה
בלהבלהבלה.. ואז נסענו לראש הנקרה לים..לקראת הסוף..זה ים כל כך מיוחד
! אני ממש לא אוהבת ללכת לים אבל זה ים מיוחד שלא רציתי אפילו ללכת ממנו..החול שלו הוא חול זהב
,הים כחול טורקיז כזה כאילו שאני במדינה אחרת
והיו בחוף גם סרטנים
שזה בכלל מיוחד
הייתי מאוהבת במקום הזה
אחרי שממש עלינו לאוטובוס בדרך לאכול והביתה,הדס היתקשרה..וואי כפרעליה
אני פשוט מאוהבת בקול שלה
ודיברנו וזה..(איילה נזכרתי שגם את היתקשרת אבל אני לא ידעתי איפה לכתוב את זה כי אני לא זוכרת
) ובדרך לאכול כולם התערבו שזה יהיה בורגר קינד ורק אני חשבתי מקדונלדס
ובסוף זה היה.. מקדולנדס
וואי איזה תורות היו שמה..אני הייתי רביעית שהזמנתי
,אני הזמנתי צ'יפס רגיל והמבורגר הכי קטן וקולה גדולה..והם נותנים לי המבורגר מק רואיל שאחריו ב

מאשה

New member
המשך../images/Emo122.gifתפוזבל../images/Emo46.gif

והם נותנים לי המבורגר מק רואיל שאחריו בכלל הרגשתי שאכלתי פיל,את הצ'יפס לא סיימתי,ואת הקולה סיימתי מהר
ואז בדרך חזרה הביתה התחלנו להיצטלם שם כולם וכולם כזה אומרים לי תצלמי אותי נו אותי ולא אותה
כי הפלאש שלי בפאלפון ובמצלמה חזק משהו מפחיד..וכולם אומרים לי כזה "למה לא אמרת שזה יעשה נקודות לבנות אחר כך בעיניים"
כל הדרך הביתה חשבתי כל אביחי..הוא כל הזמן אמר לי שהכי חשוב זה להנות ולעשות חיים..אז בהחלט היה ממנה להנות.. נ.ב המדריך שקרן כי לא היו נזילות והוא ישן בחדר
וואי כפרעליו הוא כזה מצחיק
סוף
ויש תמונות

L0VE T0M

New member
פפפפפפפפפפפפי

אנלא מאמינה שקראתי הככככככככככל מאשה את לא נורמאלייית...מזאת המגילה הזאתייי?? ובאיזו כיתה את??

מאשהההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאאאאא איזה כיף שחזרתתתתת
סורי שלא התקשרתי
את לא מבינה כמה רציתיי להתקשר אליךך
הכל בגלל המבחן באנגלית
בורי יפה שליי
שמחה שנהנתתתת
הרגת אותי בקטע עם נינטטטט
ווקא היה ראיון נחמדדד
תעלי תמונות ועכשיו!!

יפשלליייייי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

מאאשהה יפפפפפהההה שליייייייייייי התגעגעתיי אלייייךךך מלאןןן אתת לאא מביינה כממהה
הייתת חסרההה :):) רואייםםם שנהנתתתת והיהה לךךך אחלללהה :):):) אניי צצ''ה תמונותת ומהההההההררררררר
התקשרתיי אליייייךךך אתמווללל אבלל לאאא ענייתת לייי!!!! שמחחהה שחזרת אוהבתותךך

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמאאאאשההה../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

קודם כל סליחה על השיחה המוזרה פשוט הייתי קצת חולה
איזה מתוקה את!! שמחה שנהנת!! נחל יחיעם

XX KooKi XX

New member
ברוכה השבה!!!התגעגענו!

ואו אחלה טיול!!! קראתי הכול זה נראה ממש כיף!

מאשהה../images/Emo110.gif

שמחה שנהנתת:]] שווווה:] ברוכה השבה
געגגתיי.. והממ ניסיתי להתקשר וזה אמר שאין מספר כזה או משהו:p נראלי יש לי מספר לא נכוןןן..

מאשההה

שמחה שנהנת... חחח איזה מגילה
תעלי תמונות.. חח רוצים לראות!! ראית שהיה כיף?
שמחה שחזרת

מאשה

New member
../images/Emo182.gif

אני וחברה שלי
חח איכס אני כבר מתחרטת על זה ששמתי פה את התמונות

למעלה