חזרתי מהטיול

anat113

New member
חזרתי מהטיול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני חייה (בקושי) האמת, הטיול היה קשה, קשה אבל מזה מצויין! המסלול עצמו לא היה קשה, כבר עשינו יותר קשים, הקטע היה ה80 (בהגזמה
) קי´לו שהיינו צריכים לשאת על הגב. בהתחלה, כשהגענו, אז עברנו תדרוך ויצאנו למסלול. עכשיו בגלל שהקטע של הטיול הוא ניווט עצמי, קצת התבלבלנו בדרך
. אבל חזרנו אחורה והכל היה סבבה. היה ליל ירח מלא, וראו מזה טוב זה נראה כאילו 6 לפנות בוקר. האחווה שלי הגיעה ביין הראשונות לסוף המסלול (של הלילה) אז הקמנו אוהל וחיכינו חסרי אונים לאחווה השנייה שהשארנו אצלם את הסיר כדי לבשל
. אבל- לא נורא, הם לא הגיעו הרבה אחר-כך. הלילה עבר, לא שישנו הרבה, אבל איך שהוא הוא עבר. והיה לנו בלילה איזה מן ילד מעצבן מהשבט ליד שמשום מה נהנה לקפוץ על אוהלים של אחרים, עד שלא אימו לרצוח אותו במכות הוא לא הפסיק... בבוקר הייתה לנו פשלה, היינו צריכים לצאת בשמונה ויצאנו אחרונים אז היינו צריכים להישאר לנקות את כל האזור של כל ההנהגה.
בסוף יצאנו השבט אחד לפני האחרון... אבל לא נורא, הדבקנו את כולם. וזהו אני חושבת חזרנו עם כעבי כתפיים נוראיים ושריטות בערך בכל הגוף... אבל זה חלק מהכיף
ומחר אני לא הולכת לבצפר... בקיצור, כשתגיעו לכיתה ט´ (עם לא עברת אותה..) אז אל תחמיצו את הטיול הזה. תודה על הסבלנות.. ענת

denis burganov

New member
איזה שבט את?

גם אני חזרתי והיה לי אחלה טיול. הטיול השני שלי (ושל גדודי האהוב) בהנהגת שרון ויחסית לטיול פתיחת קורס היה טיול ממש מעולה חוץ מהצוק שהיינו צריכים לטפס באמצע ואז הגענו לסוף וגילינו שיש עוד 1297836123987 קילומטר ללכת...

anat113

New member
אני משבט נחשון

וכן הצוק הזה היה דיי קשה, אבל השבט שלי עשה דרך אחרת פחות קשה... ולא אני לא מנווה מגן, וקמנו דווקא מוגדם, קצת הסתבכנו עם האוהלים, זה מה שעיקב אותנו ענת

בטח את מנווה מגן

הם פשוט התעוררו מזה מאוחר..... גם אני יצאתי לטיול היה כל כך אחלה חבל שהוא כל כך קצר

למעלה