חזרתי מהמבחן

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
חזרתי מהמבחן

טוב אז המבחן היה ב 9:00 בבוקר והגעתי בדיוק על הדקה שהוא התחיל כך שהייתי קצת לחוצה. אני לא יודעת מה קרה לי אבל בהתחלה היה לי בלאק אאוט ולא הצלחתי לרכז את מחשבותיי.מצד שני, אני רואה את כולם כותבים וכותבים וזה עוד יותר הלחיץ אותי. אני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר את ההרגשה- זעה קרה, בחילה ורצון עז לבכות. היה שלב שרציתי להניח את טופס השאלות ולצאת מהכיתה . לא יודעת איך אבל הצלחתי בסופו של דבר לעבוד על עצמי והתחלתי לכתוב מחדש. המבחן היה 3 שעות ואני ניצלתי אותן במלואן עד כדי כך שלא היה לי זמן פנוי לעבור מחדש על מה שכתבתי אפילו פעם אחת. יצאתי מהמבחן מאוד מאוכזבת ולא נראה לי שאני אנחל בו הצלחה. אני מרגישה זיפט ובא לי

ritosh

New member
נו,שויין. אני בטוחה שתקבלי כמו בפעם

שעברה ציון גבוה... תפסיקי להלחיץ את עצמך!
את "אוהבת" להלחץ. זה לא טוב לך. קחי את החיים קצת יותר בקלות.
ריטה.

gaia20

New member
מבחנים.. מבחנים...

החלק שהכי לא האבתי בבצפר.... אבל תמיד היו את התלמידים שהכל בא להם בכזאת קלות... מקבלים תשיעיות ועשיריות בלי הרבה מאמץ..... שירי, נראה לי שאת ניחנת ביכולת הזאת... ואולי לך קצת קשה לראות את זה ונראה לך כאילו את ממש צריכה להתאמץ אבל אני רוצה שתדעי שלא משנה איזה ציונים את מקבלת, בשבילנו את גדולה מהחיים

ל3

New member
תודה הדרי

עד כמה שהייתי רוצה אני ממש לא מעלה שציונים באים לה בקלות. בכול אופן, תודה על העידוד הנפלא- הצלחת לרגש אותי מאוד מאוד

lu p l a n d

New member
יש!!! נגמר המבחן.נצא בתופים ומחולות

כפרה עלייך נשמה.הרגע חזרתי מהראומטולוג הצפוני שלי מרמת אביב(איזה באסה לא מצליח לראות את יעלי...עד שאני סוף סוף מגיע לתל אביב) אז ככה. אחותי.אלה המדדים שלך?כמה חנונים התחילו לכתוב וזהו את כבר החלטת שהם יודעים את התשובות? אולי בגלל הבלאק אאוט לא שמת לב שאלו אותם חנונים שכל מבחן מתחילים מייד לענות מבלי להסתכל שוב על השאלות וכמו תמיד עוברים בקושי 62.ואולי לחלק מהם נגמר הדיו על ההתחלה והם רק ציירו עיגולים עד שיחזור הדיו?או שאולי הם מאלו שהסתכלו סביב וראו שחלק התחיל לעשות כאילו שהוא כותב והם מייד התחילו לעשות כאילו שהם כותבים ובסוף מה שאת ראית זו חבורה של אנשים כותבים שלמעשה לא כתבו כלום אבל עשו כאילו הם כותבים?יש מבין?...יענו...הכל בכאילו? "...זעה קרה.בחילה ורצון עז לבכות...". מה זה אחותי? היום יש מיתון במשק.אפילו דמעות אסור לבזבז.ועוד על מבחן באנגלית על ויג´יניה בלוף? "ניצלתי את מלואן...שלא היה לי זמן פנוי לעבור מחדש...".יפה מאוד.את פשוט שלטת בחומר ונתת לא להתפרץ מתוכך.לא היה ואין שום סיבה לחזור חזרה.אם כתבת משמע היה לך בטחון מלא בתשובה. "יצאתי מהמבחן מאוד מאוכזבת..." בסדר.מזל שאנחנו מכירים אותך מיס כליל השלמות.אז לא יהיה 100 יהיה כמו שאמרתי 98.מה רע? "מרגישה זיפט ובא לי.." שיר שירי מה קורה איתך.עוד דקה וגם אני מתחיל להזיל דמעות.יאללה.חאלס.חאליק.עבר.נגמר.מפיש.קאפוט.מה לאק יא אוחתי? דרך אגב מבחן באנגלית באיזה הוא כתוב ובאיזו שפה עונים עליו?

lu p l a n d

New member
נ"ב

דרך אגב. דרישת שלום חמה ל אדוארד אלבה וגם להדה גאבלר. אני בספק אם יפלו פעם הספרים שלהם לידי ואקרא אותם אבל לפחות אני אדע למי לפנות...

lupland

New member
תודה.ביטוח לאומי...וזיקנה

ריטה היקרה שלום. אבקש לא להחמיא או להחניף בבקשה.מילים חמות ומבורכות מסוג זה עלולות לפגוע בתהליך צמיחתו והתבגרותו של הנער. ובכל זאת תרשי לי להסמיק לרגע... תודה. נב:אני עדיין בתהליכים עם הביטוח הלאומי וגם עם ועדה של מס הכנסה. כרגע כבר שלחתי את כל הטפסים שצריך וכבר הייתי בפגישה ראשונה עם ד"ר...שקיבל "ברכות" מאדם שאני מכיר והיה בתהליך הזה אבל מסיבות אחרות.וכמה ימים אח"כ זומנתי לבדיקת עיניים מצחיקה שבה נתנו לי לקרוא מספרים שגם מקצה הבניין הייתי קורא אותם.כמו כן קיבלתי הצצה חטופה שאפילו המילה חטופה נשמעת כמו נצח לעומת השניונת שהוא הסתכל לי לתוך העיניים וכבר הגיע למסקנה.לדעתי מדובר בגיבור ילדות שלי מסוף שנות ה-70 תחילת ה-80 ולמי שלא מכיר שמו היה סטיב אוסטין.האיש השווה מליונים.הייתה לו עין ביונית שבעזרתה היה מסוגל לראות מעבר כל דבר. נו הבנו. ועכשיו אני מחכה לעוד הזמנה מהם. כמו כן מכיוון שהיה ויש לי עדיין ביטוח מנהלים אני צריך לעבור גם ועדה של מס הכנסה (מי יודע.אולי הם חושבים שאני משחק אותה כאילו יש לי לופוס.יענו כאילו אני לוקח סטרואידים.יענו כאילו "ביליתי" סופשבוע במלון הנופש היוקרתי "בית איכילוב" לפני שנתיים כשאת תפקיד החדרניות הסקסיות החליפו אחיות אבל רק בכאילו...) נפגשתי היום עם הראומטולוג שלי ואמרתי לו שביקשו ממני "להמציא" מכתב שמתאר את שרשרת הארועים שהבאוני עד הלום.יען-בקשה להכרה בנכות.אבל הראומטולוג שלי סיפר לי כי גם הוא יושב בוועדות כאלו ואחרות וכי המסמכים המינימלים שברשותי שמציינים את כמות הכדורים או "הטיולים" הקצרים שעברתי מאז חליתי מספיקים.אבל אם אני מתעקש אני יכול לפנות לרופא שיתן לי חוות דעת מקצועית וכנראה שכך אעשה. ביננו.עצוב.לא מספיק שקמנו בבוקר אביבי נפלא יום אחד והתבשרנו כי בורכנו במתנה נפלאה שאין אח ורעה לה וכל זאת בזמן שהציפורים צייצו בחוץ עלינו עתה גם להאבק לטובת הכרה במוסד מסויים על מנת שיאמין לנו כי אנחנו חולים. טוב.אני מודה כי לא רציתי לכתוב כלום עד שאסיים עם זה אבל במחשבה שנייה אמרתי לעצמי שאולי אי שם יושב או יושבת שם מישהוא/מישהיא שהדבר עשוי קצת לעזור.אז הינה. יאללה.המיטה קוראת לי. (פעם.שהייתי צעיר חתיך ויפה גם היה מי מתוך המיטה שקרא לי.אך.איך שהזמן רץ וכל מה שנותר בזיקנה אלו רק זכרונות יפים וחמים שממיסים את הלב)

טגורי

New member
../images/Emo143.gifביננו...

שיש בן/ת זוג שאוהב ותומך ועובר איתך את המסע אין ספק שהכל אבל הכל ניראה אחרת מאחלת לך ולכל מי שעדיין לא מצא (כולל אותי), שהאהבה תשוב אל שדותינו....

lupland

New member
באתי.ראיתי...ושתקתי

טגורי היקרה. תהיי מי שתהיי.הרבה או אפילו מעט על עצמך לא כתבת אחותי היקרה למעט זאת שחלית לפני 6 שנים ואם אני מבין נכון אז את גם סטודנטית. יש פעמים שאני רואה הודעה ומסוגל מייד להגיב.ויש פעמים כמו הפעם שאני קורא ואומר לעצמי נחשוב על מה שנאמר ונחזור לזה אח"כ. אני מסתכל שוב ושוב על מה שכתבת ומנסה לחשוב על דרך "נכונה" לענות על זה ואני פשוט...נאלם... ויש לי ובי כל כך הרבה שאני רוצה לכתוב על זה.בעד מה שכתבת.וגם נגד. ובכל זאת נראה לי שאשאיר זאת כך. לילה טוב לך.ובכלל.לכולם.

טגורי

New member
../images/Emo143.gifויש הרבה מה לומר

גם אנחנו בני אדם וכולנו זקוקים לקשר זוגי עם חברנו הלופוס ובלעדיו... ויש לציין שהוא קצת תקוע באמצע כמו איזה אקס מיתולוגי שאתה לא יודע מתי לספר עליו איך יגיבו וכו. אני אשמח לספר על עצמי... אני סטודנטית מתחילה שנה 2 בפסיכולוגיה. עובדת בבוקר לומדת בערב, בקיצור קורעת את התחת. טוב אחותי לוחצת עליי יש לה עבודה סמינריונית להגיש עוד מספר ימים אז אני מפנה לה את הדסק. יום טוב שבת שלום והרבה בריאות ואהבה. אם יש שאלות או מידע שברצונך לקבל- שאל בני ונען!

ל3

New member
הי טיגורי

אני כבר משריינת אצלך תור לשיחות בעתיד טוב? ועכשיו ברצינות, סחטן על המקצוע. זה נכון שחייבים היום תואר שני בזה בכדי לעסוק כפסיכולוג מורשה? איפה את לומדת? יש לך כבר כיוון התמחות?

טגורי

New member
קודם כל תיקון טעות- טגורי

ולא טיגורי... נכון שצריך קודם כל תואר שני ולאחריו התמחות ולאחריהם יש אישור לעסוק בתחום כפסיכולוג בדרך יש כל מיני מבחנים ביניהם מבחני אישיות וכיו"ב. אני אישית לומדת את התחום מתוך עיניין רב במדעי הנפש... ועדיין לא בטוחה שאבחר בתחום לתואר שני...אולי אני אפנה לעבודה סוציאלית או שאמשיך למנהל עסקים או שבכלל מוקדם מידי לדבר על זה. אני לומדת במכללת ר"ג שהיא שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה.

ל3

New member
סליחה, טגורי

שיהיה המון בהצלחה. יש לך בטח בחינות עכשיו...

טגורי

New member
../images/Emo143.gifזה בסדר- סלחתי

היו 2 בחינות וזהו סיימתי לסמסטר. עוד שבועיים מתחילים שוב בלאגן... מה את לומדת ספרות- אנגלית? שיהיה בהצלחה בכל אופן. תגידי אתם נכנסים לפורום בבוקר? כל ההודעות מהבוקר....

lupland

New member
נסיון קטן

אמר לי פעם זקן חכם."תחשוב על החיים כמסע.ובמסע כמו במסע על גבך תרמיל ובתוך התרמיל ישנם "אוספים" שונים שלקחת בדרך שעברת" הלופוס נמצא גם הוא שם בתרמיל.לפעמים הוא זה שמכביד.לפעמים אלו ארועים וחוויות נעימים יותר ונעימים פחות "שמכבידים" על התרמיל שעלי. מטבע הדברים הוא שהיות והדרך עוד נפרסת לפני עוד ארועים ותהליכים שונים יתווספו אף הם לתרמיל. נכון.כולנו זקוקים לקשר זוגי עם חברנו הלופוס ובלעדיו.אך היות והסכמת לספר כי את לומדת כרגע את תורת הנפש בואי נהייה לרגע אמיתיים עם עצמנו ונשאל: האם הלופוס הוא זה שמונע ממני לפתח יחסים או שגם הלופוס מפריע לי ביצירת מערכת יחסים. אתחיל דוקא בשאלה השנייה.וגם.כי אם זה אכן כך מכאן שבתרמיל שלי יש עוד כמה ארועים.חוויות.סיטואציות שונות.ואולי אפילו טראומות לא בהכרח קיצוניות אשר הולכים איתי באותם צמד מילים חביב שנקרא תת מודע. ומכאן שיש לי שלוש אפשרויות שונות: הראשונה-לבצע אנליזה לעצמי.לשאול את עצמי את השאלות הקשות ביותר על הבעייה המסויימת.לחפור עוד ועוד בזכרונות כדי לחפש אחר השורשים.חשוב מאוד שלא להתפס על הענפים.פשוט להגיע לשורש עצמו ואז להתמודד עם זה. שנייה-היות ואנחנו "רק" בני אדם אפשר ולפעמים צריך לקבל עזרה חיצונית מאדם שלמד את רזי המקצוע של חפירה פנימית נכונה.לפני כמה חודשים סיימתי ספר של ד"ר שעובד כמטפל פסיכואנליטי.ולאורך כל הספר הייתי ער לבעייה בתפישה של המטופלים.בזמן שהם באו ואמרו "ד"ר יש לי בעייה.רפא אותי" הוא לא פתר אותה בעצמו.הוא פשוט נתן להם לפתור את הבעייה בכוחות עצמם תוך כדי ליווי שלו. שלישית-מציאת הבעייה האמיתית.הגעה לשורש או איך שלא נכנה זאת.בין אם לבד ובין אם בעזרה. אך חוסר רצון שלנו להתמודד איתה מסיבה שגם רפואת הנפש המתקדמת ביותר גם על זה עוד לא מצאה את התשובה. בתשובה לשאלה הראשונה-האם הלופוס הוא זה שמונע ממני לפתח מערכת יחסים כאשר אנו שמים את כל האשמה כולה רק על הלופוס יש קושי רב מכיוון שכאן צריכה להתגבש מערכת שלמה של הרבה שאלות של אם ואם.ולשמחתי הרבה אין כאן תשובה מוחלטת בנוגע ללופוס וכוונתי היא שהיות ומצאתי ופגשתי כאן לא מעט בנות ובנים שעל אף.ועם המחלה הצליחו לבנות מערכת יחסים הרי שאינני יכול לצאת ולהגיד בצורה חד משמעית-הלופוס הוא האשם. כמו שכתבתי לפני.כל כך קשה לענות בצורה חד משמעית בנושאים מסוג זה.ולצערי במסע הזה.אשר בו אנו לא פעם מחפשים אחר ודאות מוחלטת אנו מוצאים עצמנו נסוגים לאחור מדי פעם ומסתפקים בכמעט ודאות מוחלטת. אני אעצור כאן לעת עתה.העננה של ההתרסקות עדיין יושבת לה.כמו כן אם לא יצא לך "להכיר" אותי קצת לפני אז שתדעי שמותר ואף רצוי לחלוק על מחשבותי נשתמע בהזדמנות אחרת ננסה לגעת בשאלה האמיתית של האם לספר לו לפני ש או אחרי ש וכאן לצערי ולשמחתי יצטרכו להשתתף אלו שחוו על בשרם.

טגורי

New member
../images/Emo143.gifונוסיף

אינני טוענת כי הלופוס מונע מאיתנו לפתח יחסים, היו יחסים וימשיכו להיות. ונכון שכל אחד סוחב איתו מזוודה אצל אחד היא גדולה יותר ואצל השני היא קצת פחות. לגבי הפסיכואנליזה אז איננו יכולים לבד להגיע לתת מודע- המקום הכי רחוק שנוכל ללא עזרה מבחוץ- להגיע אליו נקרא לקרוב למודע, ורק בעזרת פסיכואנליטיקן שאינו פסיכולוג קליני מהשורה אפשר להגיע לתת-מודע... יום אחד אני אחקור את נושא הלופוס מהרמה הפסיכולוגית- שהרי הלופוס היא מחלה פסיכוסומטית. ויש לי איזה כיוון לרעיון התחלתי- בהלה+רגישות-יתר+טראומת ילדות בינונית עד קשה. ולנושא הזוגיות נחזור ונאמר שבעקבות המחלה- אני מצפה לקשר שיהיה הרבה יותר מיוחד מקשרים שנוצרים כשהכל טוב ויפה, שהרי המחלה מהווה לנו קושי ,ולאו בזוגיות, והיינו מסתדרים גם בלעדיה. למרות שאני יודעת שבעקבות המודעות שלי לעצמי עם המחלה אני מי שאני וטוב לי איתי ולבן הזוג צריך להיות טוב איתי עם הטוב שבי ועם הלא טוב!!! ויש לי עוד הרבה לומר בנושא אבל אני חווה האנגהאובר עוד מאתמול בלילה והמיטה קורצת לי אחרי יום מתיש, אז נמשיך בהזדמנות הקרובה הבאה. לילה טוב. גאיה (שמי הפרטי)

ל3

New member
אספי אספי אספי.......

אוי, אתה פשוט נפלא. אני טוענת- אסף לשלטון!!!!!לא כך? אספי, כרגיל הצלחת לי לגרום לחייך- מה לחייך, לצחוק בצורה היסטרית והייתי צריכה את זה. תודה על הכול. אתה פשוט נכס

lupland

New member
מיידלע

בפעם הראשונה.קראתי ושתקתי.בפעם השנייה החזקתי את עצמי חזק והבלגתי. אבל הפעם.הפעם שלוש פעמים זה חזר על עצמו.איזו עזות מצח.אספי!!!. אז מה.משחקת אותה כאילו אין דיסטאנס הא? איזו פעירות.ממש זועקת לשמיים.קדימה.20 דקות הקפת את אוניברסיטת תל אביב ונתת לי הקשב חזק.לא תעמדי בזמן.סבבה.עוד הקפה.וכך שוב ושוב ושוב.יש מי שקולט דרך הראש ויש מי שקולט דרך הרגליים.הצעירים של היום נפתחים מהר מדי.כבר לא יודעים כבוד למבוגרים מה הוא.אם כבר היו את נפתחת ככה אז מה מחר?אספילה עם סיומת ה-לה הגרמנית.או אולי אספושקה עם סיומת ה-קה הרוסית. חייבים חוקים בכל מערכת.ואם צריך אז חוקים נוקשים.למען ידע כל אדם את מקומו בהיררכיה המערכתית המשפיעה ישירות על המערכת העיצבית של הפרט במערכת הזאבית.נגמר עידן התום והיופי של הפרפר.עכשיו עידן הזאב. נ"ב:האם את עדיין רוצה את אסף לשלטון...? שירי/מיידלע.המשך יום נעים.ומקווה שהצבעת למפלגה הנכונה.יאללה.המסחר כבר התחיל.נראה כמה נפסיד היום...להשתמע

למעלה