חזרתי מהמפגשש! היה כל כך מושלםם!!!!

sonioosh

New member
חזרתי מהמפגשש! היה כל כך מושלםם!!!!

יואו סיון וליטל המתנה שלכן הייתה פשוט מהממת!! והעיקר שמאיה אהבה אותה...חחחח יואווו מאיה הייתה כל כך מושלמתתתת אני אוהבת אותה כל כךך תעלו את התמונות!!!!!!! את כווולםםם!

בוקר טוב

אם אתם רוצים כל כך לעלות תמונות לפורום ואין אפשרות תשלחו לי את התמונות לאי מייל שלי שכתובתו [email protected] ועד הערב אני יארגן את כל התמונות במקום אחד ותקבלו קישור לכול התמונות אז אני מקווה שאני יכול לפחות לעזור לכם בזה אז יום טוב

מפגש מושלם בזכות מאיה!!!

שהוכיחה בפעם כמה מי יודע שש לה סבלנות גדולה כלפינו. הנה הסיקור שלי: הגעתי לעזריאלי בשעה 17:00 לערך ועליתי למסעדה עם המעלית שלא היתי מציעה להיות בה....גורמת ללחץ באוזנים ... בכל אופן הגעתי למסעדה והתרשמתי מהמקום שללא ספק מדהים מסתבר שמאיה יש טעים מדהים במסעדות...חיכתי שאנשים יתחילו להגיע ושכל המועד קרב כך המתח עלה...בינתיים סידרתי את המצלמה והחצובה.השעה הגיעה וכל האנשים הגיעו חוץ מאורי שאיחר במקצת אבל המזל שמאיה נשארה איתנו הרבה יותר מהמתוכנן . השעה הייתה שש אך מאיה עדיין לא הגיעה המתח ואת ההתרגשות היה ניתן לחתוך בסכין...עד השעה 18:15 שמאיה הגיעה. מאיה התקבלה בזר פרחים וחיבוקים אחר מכן התיישבנו עם מאיה סביב השולחן כאשר היא בראש השולחן כיאה לכלת השמחה. מאיה החלה לדבר ולספר סקופ שבהמשך אפרט ולאחר מכן שאלו אותה שאלות ובתווך האוכל הוזמן וגם מאיה הזמינה אמנם לא לפי מה שתכננו אבל לא נורא העיקר שמאיה נהנתה.....בכל אופן עשו היסטוריה קטנה אכלנו ארוחה עם מאיה.....וכך עד השעה 20:00 היא היתה איתנו ונתנו לנו הרגשה פשוט נהדרת ומרגשת. כעת י סקוף המרכזי:1.בחודש הקרוב מאיה אמורה לטוס לארה"ב לסיבוב הופעות מה שאומר שהיא חוזרת להופיעה במלא המרץ.

sapiroooosh

New member
מפגש מושלם

קודם כל היה ממש ממש ממש כיףףףףףףףףףףףףףףףף מאיה מושלמת!!! היא מדהימה והיא פשוט חמודההההההההההההההה הגשמתי חלום של מעל שנתיים וחצי דבר שני.. מיכה איך מורידים את התמונות ששלחת?

sapiroooosh

New member
זה כל התמונות שהוא שם או

שיש שם עוד שלא הוספת לאתר הזה... אממ הייתי שולחת לך את התמונות אבל יש לי מעל ל70 תמונות וזה לוקח המון המון זמן אז... סורי...

זה פשוט מאוד

תבקשי ממי שיש לו תמונות מיום ההולדת בין אם הם שלך ובין אם לא שישלח אותם או אלייך ישירות או אליי ואני יכניס אותם אחלה

למעלה