חזרתי מהמשרד של שרית..!

חזרתי מהמשרד של שרית..!

הייתי במשרד, השיגו לי כרטיסים לשורה טובה, שורה 5 באמצע...! הייתי במשרד של אבי..זה איפה שמוכרים את הכרטיסים... וגם שרית הייתה שם כל הזמן... היא ממש חמודה:)

Music4Life

New member
אואו שרית שם בכאלה שעות מוקדמות?

אתמול ובדר"כ היא מגיעה ב-6 בערב. שרית שם כל כך מוקדם היום... נחמד, בטח הלכה לישון בשעה נורמלית פעם אחת בחיים שלה...חחחחח!!! אז יכולת לדבר איתה איציק, או שהיא היתה בתוך המשרד? ו, היה לה כובע במקרה?

כנסו

כן היא הייתה עם כובע... הייתי שם בערך ב-14:00 והיא כבר הייתה.. נכון איפה שיש את המשרד של אבי, אז ליד זה יש שתי עמדות עם מחשבים... ויש שם כמה כיסאות...וגם שרית הייתה שם... אבל לא היה לי נעים לדבר איתה..היא במשרד, גם אני הייתי איתה אומנם באותו חדר שהיא הייתה, וגם אבי היה שם, ועוד כמה, אבל שרית לא הייתה איתם, היא הייתה במשרד שליד המשרד של אבי, זה חדר גדול כזה עם כמה עמדות. אבל בכל זאת לא היה לי נעים לדבר איתה..זה לא שאני הולכתי למפגש מעריצים של שרית חדד...אני נמצא במשרד של שרית חדד... ומן הראוי לדעתי לא היה צורך להציק..

Music4Life

New member
כל הכבוד לך איציק

אני מבינה את הצורך להגיד לה משהו...ויותר את הצורך לא להציק לה. חוצמזה, גם כשהיא לא מכירה אותך זה באמת לא נעים להתחיל לדבר איתה
אם הייתי שם הייתי אומרת לה שלום, שואלת מה נשמע וזהו.. אבל ראיתי אותה אתמול
יפה אז אני שמחה שנהנת לראות אותה, גם זה משהו אתה יודע
קנית את הדיסק נכון?

ברור שקניתי את הדיסק...

זאת פעם ראשונה שממש פגשתי אותה.. אם הייתי מכיר אותה כמו שאתם מכירות כמובן שהייתי אומר לה שלום..

Music4Life

New member
כן בהחלט נחמד מאד

בטח שכיף לו..כל פעם שאני רואה את שרית זה כיף גדול מחדש

Music4Life

New member
חמודה זה לא מילה איציק

אני לא יכולה לתאר אותה, כי נגמרות לי המילים כזה בא אליה היא מאמי אין אין!! איזה יפה איזה חמודה, סוף הדבר, משהו מיוחד

גם אני הייתי במשרד היום

עם רעות ושרית הייתה שם בפנים לא היינו איתה כמעט רק בסוף היא יצאה לאוטו והיינו איתה 5ד' חתמה לנו ונסעה..

בנו באיזה 5 וחצי בערך

אמרו לי שאתה כתבת בפורום כבר שהיא שם אבל לא ידענו... ונכנסנו למשרד בהתחלה אבל שרית הייתה עסוקה אז יצאנו החוצה ושהיא הלכה היא אמרה לנו שלום

למעלה