חזרתי מהסדנא עם אורית ולא יכולה לעצוררררררררר

jadi5

New member
חזרתי מהסדנא עם אורית ולא יכולה לעצוררררררררר

אהלן חברים וחברות. חזרתי עכשיו מסדנא של 4 שעות עם אורית. - ומהיכן להתחיל אין לי מושג - עדיין האדרנלין שלי זורם אני עדיין בהיי - . אוקצור - היה פשוט פצצת אנרגיה של סדנא. הסדנא חולקה לשני מפגשים. וזה היה פשוט הכי נכון, והכי מקצועי שיכול להיות בעולם - במיוחד לכאלו (כמוני) שיש לי בעיה של אופן הזכרון של התנועות, הרצף, וכו...... ובסוף להגיע לשלמות של הכוריאוגרפיה. בתחילה סיפרה והסבירה אורית (אין אין עליה בעולם על הידע הנרחב)על המקצבים ועל סגנונות שונים הן של המקצבים והן של ההתחברות למוסיקה השעבי, הערבפופ, וכו..... וכך החלה הסדנא הראשונה, של הבנת המקצבים - הבנת התנועה, הרכבת המשפטים חזרות וחזרות בלי סוף כמובן שבתום השעתיים הראשונות אירחה אותנו אורית בארוחה -בהפקסה0- כיד המלך, פשששששששששש מה אגיד- מהירקות ועד הגבינות, העוגות, והעוגיות, והכל כיד המלך, היו מכירות של תלבושות- של, אביגיל קליין, אורית, דוד - שהגיע עם הבגדים, המדהימים שתמיד מביא ממצרים. הסדנא השניה - החלה - ואנכי כמובן אחרי שהשתפשפתי בסדנא הראשונה היה הרבה יותר קל והרבה יותר "רץ" הריקוד מדהים על השיר היפה של HAIFA - שאורית סיפרה על הפצצתיות והיופי שנוטף ממנה וכך העבירה לנו אוריתוש את הסדנא עם היופי, ועם הידע, התנועות והכוריאוגרפיה של הריקוד. אורית - תודה תודה תודה. נהניתי מאוד אוהבת , מעריכה ומעריצה (טוב.... נו ... את יודעת....) רותיייייייייייייי - ג'אדי

רוז שבת

New member
היתה סדנא מדהימה!!

כל כך נהנתי להיות שם, לרקוד ולהחכים... ומאורית יש המון מה ללמוד. חוץ מזה, הכי נהנתי לרכוש לעצמי חליפה חדשה לאוסף . (חליפה שהיתה של אורית) בקיצור, מי שלא היה הפסיד!!! שיהיה לכולם המשך יום טוב... רוז!

../images/Emo207.gif קניתי שמלה מאורית מפציר...

ויש לי הופעה ראשונה ביום ד'... וכמו שאני תמיד חייבת להיות שונה, גם הפעם... יצאתי שונה בתכלית. ופתאום אני מבינה שמדובר ביומרנות קשה
ושאני הולכת להצטרך לתת הופעה חד פעמית בתכלית, חד משמעית בתכלית, ומשוחקת עד הסוף בטוב טעם- אוש אני אצא מגה פארשית
מהסיבה הפשוטה שהשמלה שקניתי אינה שום דבר שדומה לשמלות "נורמליות", של חזיה וחצאית סטנדרטיות, ובגלל שהשמלה כל כך בלאדי, אני אהיה חייבת לשפוע חום ומשחק מטורפים... אמאל'ה!!! אתם חושבים שכדאי לי לחזור בי, בשביל הופעה ראשונה, ולתת הופעה יותר סטנדרטית? שזו קפיצה גבוהה מעל הפופיק? הצילו!!! אני מתה מפחד

תלבשי מה שבא לך ולכי על מה שרצית

לעשות בהתחלה!! מה שכבר תיכננת בראש זה מה שיצא הכי טוב!

אוי. יש שם מושבים אדומים. זה לא היה בפסטיבל.

אני צריכה משקפיים ניראה לי....... אבל האופטימטריסט אומר שאני רואה טוב. אז אולי לא. גגללי גלגלי, בהצלחה במופע אינשאללה. את חמודה ורוקדת ----מאשאללה!!!!!! נשיקה

slov

New member
הייתה סדנא ממש נפלאה!

הכוונה כמובן לסדנא עם אורית כל כך נהניתי מהכל גם מההסברים על סוגי השירים השונים במוזיקה הערבית, גם מהתנועות החדשות והמעניינות שתמיד אורית יודעת ליצור, וגם מהכוריאוגרפיה לשיר, וגם מהארוחה הטעימה שהייתה בין שיעור לשיעור, אורית היא ממש שילוב מדהים בין רקדנית מעולה שבמעולות וגם מורה נפלאה שמסבירה מצוין ובנדיבות רבה מחלקת עם התלמידות שלה את הידע שלה.

אם אנחנו כבר בהילולים...

מה שאני כל כך אוהבת בה, זה שהיא פשוט נותנת לי השראה... לא יודעת למה, לא הבנתי עדיין עד הסוף, אבל עובדה היא שהיא הכניסה בי כל כך הרבה מרץ, שגם כשכבר הייתי על סף לוותר על כל הקטע של ההופעה בחתונה של ידיד שלי, מחמת אי-הכנה-מספקת, היא כל כך הלהיבה אותי שפשוט נכנסתי בעובי הקורה הממש בלתי אפשרי של זה, ועצם זה שהיא הביאה אותי לכזאת החלטיות בעניין, לכזה בטחון ורצון לעשות את הצעד הזה- טוב, היא באמת מקסימה. היא ראתה באיזו מצוקה הייתי, אחרי שכבר נתפסה לי האש בתחתונים, והיא נתנה לי כל כך הרבה בלי תמורה, ואני לא רוצה לפרט, כדי שלא יצפו ממנה לדברים שאינם מובנים מאליהם (אני לא יודעת מה הסיבות שלה לעזור כך, חוצ מזה שאני כל כך נחמדה
) שאני פשוט... נפעמת. בקשר לאתגר שלקחתי על עצמי- תיכף אחרי שהעניין יגמר אני אבין אם אני מתאבדת או סתם מטורפת: ביום שישי האחרון לקחתי על עצמי להופיע בחתונה ביום רביעי, קצת פחות משבוע אח"כ. כמישהי שלא ממש ראתה כוריאוגרפיות והתאמנה עליהן, חוצ מאיזה חביבי יא עייני לפני 4 שנים בערך, ואולי כמה כוריאוגרפיות בשיעורים עצמם- מעולם לא הרחקתי מעבר לנענועים אקראיים כמעט, אימפולסיביים, ספונטניים ונטולי סדר כמעט, אתם צריכים להבין שבאמת מדובר באקט התאבדותי כמעט. אבל אני עושה את זה. גם אם זו תהיה ההופעה האחרונה שלי- תוך 3 ימים הרמתי 2 חצאי כוריאוגרפיות (גם אם קצת מקרטעות בינתיים, יש לי עוד יומיים
) היא מתוקתקת ברמות שלא יאומן פשוט, ואם זה לא יהיה הספתח- שאלוהים יעזור לי
עאלק רקדנית שמנמנה בגילוי לב עמוק, מבוהל ומבועת במקצת...

קונקי1

New member
נראה שאת נרגשת ויחד עם זאת בטוחה במשימה שלקחת

על עצמך
עם כזאת אנרגיה אני בטוחה שתצליחי ואל תשכחי להנות "על הדרך" אז יאללה - רק בשמחות

למעלה