חזרתי מהעופעה במועדון ה-RIO איזה שיר חדש למות

maor ravid

New member
חזרתי מהעופעה במועדון ה-RIO איזה שיר חדש למות

איזה הופעה לפנים!!! אין על ניקה והנרי איזה כייף היה ראיתי את אמיר (impossible Prince) ועוד אחד אם אני לא טועה קוראים לו בפורום "fannikka" צילמתי כמה תמונות למרות שהם על הפנים חחח סורי! :) היא שרה את הסינגל החדש "משהו אחר" קוראים לו אם אני לא טועה ממה ששמעתי איזה להיט!!! אמא ממש שיר אליפות אין על הנרי איזה מוכשר!!! למות אני לא מסוגל כבר לחכות שיצא כבר... בקיצור יאלה מחר אני יעלה עוד תמונות יותר טובות ואמיר תעלה את מה שאתה צילמת לך יש תמונות ליגה!!! היה נעים להכיר שוב חחח דיברתי עם ניקה גם איזה חמודה היא והנרי ראה אותי איזה כייף היה לראות ותם שוב ניפגש באומן 17 בעזרת ה' בפורים ב- 20.03.08 אני מקווה שהסינגל השתחרר עד אז בעזרת ה' לילה טוב... רשימת השירים שהיא שרה!!! "shiney and new" "בגידה" "משהו אחר" ומגה מיקס מהממם של 3 שירים אין אלוף הנרי חיבר אותם יפה אהבתי!!! "see me now" "naked in the wind" "על המסך שלי"

tA Love Tu

New member
מיצי|בתמונה הראשונה נראה כאילו הגדילה את החזה

יכול להיות ?!?! חח לא חשוב. תמונות מקסימות, אני שמח שנהנית

היתה הופעה ל-י-ג-ה!! כמה נקודות..

הסינגל החדש "משהו אחר" מרהיב ונהדר, המחרוזת בסוף של 3 הלהיטים היה מרענן , ניקה היתה מקסימה ויפהפיה כמו תמיד (בליווי שמלה שחורה שהזכירה לי את הסגנון של קיילי מינוג האגדית) הנרי מוכשר כמו שד ובן אדם מקסים, שייני אנד ניו הפתיע אותי לטובה בהופעה ועד 5 בבוקר זימזמתי אותו! צילמתי כמה תמונות שאעלה בהמשך כשהיה לי קצת זמן לנשום. היה נחמד לפגוש אותך מאור..סופש מהמם חושים לכולם.

למעלה