חזרתי מהפגישה עם המיילדת שלי

חזרתי מהפגישה עם המיילדת שלי ../images/Emo13.gif

אקדים ואספר שהבוקר הייתי בבדיקת US ונצפה עובר יחידני עם דופק
. אח"כ הלכתי סופסוף לפגוש את המיילדת. היה פשוט נפלא! זה בדיוק מה שאני מחפשת, ואין מאושרת ממני. במרפאה שתי מיילדות ותיקות מאוד ומוסמכות העובדות עם שתי סטודנטיות למיילדות שמסייעות להן. ההרגשה הכללית מאוד חמימה ומזמינה, ועם זאת מקצועית. הן מבססות את עבודתן לא רק על הנסיון האישי שלהן, אלא גם על מחקרים ועובדות עדכניות. לכל אשה הבחירה שלה בנוגע לבדיקות שהיא רוצה לעבור בהריון - אם רוצים אפשר לעבור את ההריון ללא אף בדיקה שהיא (מנשים בנות 40 ומעלה הן מבקשות לפחות US אחד לסקירת מערכות לראות שהכל תקין בשביל לאשר אותן ללידת בית). הן מפנות לסקירות, שקיפות, בדיקות דם, וכל בדיקה שהאשה מעוניינת בה (ואם לא - אז גם סבבה). בבדיקות עצמן הן דוגלות בשיטת ההשתתפות העצמית
כל אשה שוקלת את עצמה ובודקת לעצמה שתן, והן מודדות את הבטן ודופק בדופלר וכל השאר... דיברנו על מצבי חירום ובעיות שעלולות להווצר, על התמודדות עם המשפחה, על ילדים בלידת בית... היא ענתה על כל השאלות שלי בסבלנות ורצינות רבה ועשתה עליי רושם רציני ביותר. מה שאהבתי בעיקר זה את אופן הזרימה שלהן עם רצונות היולדת וצרכיה. הן לא עושות בדיקה וגינלית אם אין צורך או אם אני לא מבקשת (למעט פעם אחת בלידה כדי לוודא שאין פתאום עכוז). הן מסכימות ליילד עכוז אם יש מצב כזה בלידה שלישית (=אני, עם ההיסטוריה העכוזית שלי), אבל רק בביה"ח. בכלל - אם יש חשש אז אין חשש. הן לא לוקחות יותר מידי סיכונים וזה נשמע לי בדיוק בשבילי. וגולת הכותרת - הביטוח שלי כנראה יכסה לפחות חצי מהעלות, אם לא יותר (שגם ככה היא לא היסטרית). אני צריכה לשלם סכום מסויים (לא הכל) עד שבוע 30, אבל רוב הסיכויים שאני אקבל גם עליו החזר. בקיצור - חלום. אני נורא נורא שמחה שכל החלקים נופלים למקום סופסוף!

../images/Emo24.gifאיזה יופי

ממש שמחה בשבילך שהכל מסתדר כמו שרצית
. אני זוכרת כמה זה מרגש להפגש לראשונה עם המיילדת שאת מתחברת אליה, אני הייתי מזה בהיי כמה ימים טובים...

אשה הרה1

New member
מילדות ללדית בית

שלום רוני, נכנסתי לפורום הזה בפעם הראשונה, ואכן אני מחפשת מילדת ללידת בית. הייתי שמחה שתשתפי אותי במידע נוסף לגבי המיילדות הנ"ל. (המיקום , שמות אופן תשלום וכיו"ב). מודה לך מראש.

למעלה