חזרתי מהצבא סוף סוף|זבנג|

De-Panther

New member
חזרתי מהצבא סוף סוף|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ביקשתי מהמפקדות ומהסמלת ומהמ"מ להשתחרר לפני שאבא שלי טס לחו"ל הן כמובן אמרו כן ושהן ידאגו לזה זה מה שהן אמרו כל הזמן בסוף יצא שיצאתי ביחד עם כאלו שהענישו אותם עם שעות ביציאה כשביקשתי לצאת מהשער של הבסיס המפקדות אמרו לי כן לקחתי את כל התיקים והתחלתי ללכת לשער(זה מרחק של כמה דקות הליכה) באמצע הדרך הן אומרות לי שאף אחד לא יוצא מהשער... פקודת מטכ"ל הן אמרו בשער ירד סתם ילד אחד שגם ככה הספיק להשתחרר באותו שבוע... ככה זה כשיש לו אמא שמכירה כמה אנשים... עכשיו יוצא שבגלל שאבא טס לחו"ל לכמה זמן אין לי ממש מקום לישון בו ואין לי איך להוציא כסף מחשבון הבנק שלי... אם הם היו נותנים לי להגיע הבייתה לכמה שעות לפני שאבא שלי טס הכל יכל להיות מסודר... אבל כל המפקדות סתם זונות... ככה זה... אומרים לי שאני חייל טוב נותנים לי להיות מאלו שמצדיעים לדגל אבל לא נותנים לי לידאוג לזה שכשאני חוזר הבייתה אני אוכל לישון כמו בנאדם נורמלי ולחיות כמו אחד כזה איזה כיף כשמתייחסים אליך כמו אל חארא זה בהחלט הוסיף לי למוטיבציה (כן אני יודע שזה לא יפה להסתכל על אחרים... אבל כל אלה שעשו בעיות למפקדות השתחררו הבייתה בלי בעיות... אני שהייתי חייל טוב סתם נדפקתי...) אז אחרי שהבטיחו לי שאני אשתחרר היום מוקדם אחרי ששמרתי כל הלילה וישנתי רק שעה אחת(כשאמורות להיות 7 שעות שינה כשאתה שומר) אחרי שאחת מאותן שמירות הייתה 3 שעות(כשזה אמור להיות שעתיים) השתחררתי ביחד עם אותם אנשים שהענישו אותם עם שעות היציאה למישהו יש קשרים במחנה 80?? כי לא נראה לי שגם השבוע הם יתייחסו אליי כמו אל בנאדם... לא נראה לי שהשבוע אני אוכל להוציא כסף מהבנק ולא נראה לי שבסופשבוע אני אוכל למצוא דרך נורמלית לחזור לבית כלשהו

noosh

New member
אממ, אני רק יכולה לעודד אותך בזה

שטירונות זה לא צבא. לא באמת. והיחס שמקבלים בטירונות הוא לא היחס שמקבלים בצבא במקום שאליו תגיע, בד"כ. זה ממש תלוי איפה אתה נופל, מן הסתם, אבל אצלי, למשל, היחס בטירונות היה יחס של - אתן סתם מספר בשבילנו, ובקורס היינו אנשים ודאגו לנו כל הזמן. פשוט כי בטירונות זה חבורה של מכ"יות מתוסכלות וחסרות אמביציה, שאתה החייל ה-54734756 שהן רואות כבר, הן עושות מחזורים על מחזורים ולא אכפת להן מכלום. לאן שתגיע זה לא יהיה ככה, סביר להניח. אני מצטערת שאתה צריך לחוות את זה, אבל זה ייגמר. ולך תדבר עם המש"קית ת"ש. האמת שחברה שלי הייתה פעם מש"קית ת"ש במחנה שמונים, אבל היא יצאה לקצונה ועכשיו היא בהשלמה חילית, מפנה יישובים
בכל מקרה, דבר עם מש"קית ת"ש ותנדנד לה, והיא כבר אמורה לדאוג להכל. ואורן, יהיה בסדר
. אם אינ הצלחתי לעבור את זה, גם אתה תצליח. זה רק טירונות, והזמן יעבור, וכשתסתכל אחורה זה ייראה כמו זכרון רחוק ומשעשע (או שפשוט תדחיק את זה, כמוני
). אני מבטיחה.

sh53

New member
מצטרפת לתגובה ../images/Emo45.gif

אורן יהיה בסדר, האמן בזה, הייה חזק ואל תתייאש
מה קורה איתך השבת? אולי תתקשר לאמא?

אני גם מסכימה ../images/Emo45.gif

אם תשאל את אמא שלי היא תספר לך איך בתחילת הטירונות שלי הייתי מתקשרת אליה יום יום לבכות לה על כל מה שעובר עלי ואיך שלאף אחד לא אכפת ממני שם. אבל במשך הזמן התחלתי להסתגל וממש נקשרתי לכולם... אפילו למפקדות. עד היום אני בקשר איתם והולכת לבקר אותם מידי פעם. כשעזבתי את הטירונות בכיתי כי לא רציתי לעזוב. ונועה צודקת... טירונות זה לא צבא. זה כל כך לא. אני עכשיו בסדיר, אחרי טירונות ואחרי קורס, ואני יכולה להגיד לך בכנות שאני ממש נהנית להיות בצבא. יצא לי טוב שנפלתי בבסיס טוב עם מפקד טוב ואנשים טובים, אבל לא חסר בסיסים כאלה. ובכל מקרה... תנסה להסתכל על זה בתור חוויה חד פעמית שתסתיים בשלב כלשהו ולא תחזור שוב לעולם. אולי בסופו של דבר תצליח אפילו להנות ממנה

De-Panther

New member
אני יודע שזה ככה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל פשוט מגעיל אותי שאני מסביר להן שאם אני יוצא בשעה כזו וכזו יוצא שאין לי בית לחזור אליו או דרך להשיג כסף או דרך לחזור לבסיס והן שמות על זה זין בינתיים יצא שלא ישנתי הרבה בסופשבוע הזה אני עדיין לא יודע איך מחר אני אצליח להגיע לבסיס ובקשר לשבוע הבא אני רק יודע איפה אני אשן... אבל אני לא יודע איפה אני משאיר את הדברים שלי(אני לא יכול לשים את הרובה שם) או איך אני מגיע לשם ואיך אני חוזר לבסיס מספיק שהן היו משחררות אותי לשעה אחת בשבוע שעבר(ללכת הבייתה ולחזור) וזה היה מספיק לי כדי לארגן הכל... אבל הן בקושי נתנו לי חצי שעה(להיות ליד הש"ג) וגם זה כשזה היה מאוחר מידיי ולא הספקתי לסדר את הכל... אני ממש שונא אותן

noosh

New member
לך למש"קית ת"ש

במקרים כאלה, שפוגעים לך בזכויות, אתה צריך לבקש במסדר בוקר לראות מש"קית ת"ש (החנת"ר רושם את זה, לא?) היא אמורה לדאוג לכל הזכויות שלך לך לראות אותה השובע, תסביר לה הכל, היא בטוח תנסה לארגן משהו

De-Panther

New member
חשבתי על זה ואני...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אעשה את זה ובסופשבוע הזה הספיקו להתווסף לי צרות... בלע... אם רק היו נותנים לי לצאת מהבסיס לפני שאבא טס הכל היה יכול להיות קל יותר...

daveScorpions

New member
גם אני אנסה להבהיר כמה נקודות

בקשר לשעות שינה הפקודה המטכ"לית פוסקת שמגיעות 6 שעות שינה ולאו דווקא שש שעות שינה רצופות ועוד בלילה אני לתת לך עצה שתשמע קצת מוזרה לאור המצב שלך עכשיו אבל תנסה להקשיב
תראה עם כמה שזה נוח לנו לפעמים, המפקדים באמת לא מחפשים אותנו אין להם שום סיבה לעשות את זה גם אני מהילדים הטובים שעושים את כל מה שאומרים להם ואת כל מה שרק עולה להם בראש וגם אני מרגיש שאני לפעמים נדפק אבל אין מה לעשות אני יודע שאני מבחינת האחריות שלי כלפי עצמי כלפי מה שאני הולך אליו מספיק גבוהה ורצינית שאני יכול למלא כל פקודה וכל דבר אפילו שאחרים לא עושים אותה ואני לא אקבל את כל מה שאני רוצה וחוץ מזה מדובר בצבא ועוד יותר בתקופה ממש קשה בארץ אני יכול לנחש טוב מאוד למה אמרו לך פתאום לחזור (התנתקות, רמת הכוננות עלתה פסקו על לא לשחרר טירונים וכדומה) אבל שוב בתור אחד שאמרו לו אתה יוצא להופעה של הסקורפיונס ואז אמרו לו (ושברו לו את הלב) שאתה לא יוצא אין לך מה לקחת את זה אישי תנסה להנות כמה שיותר ופשוט לקבל דברים איך שהם
מקווה שעזרתי

De-Panther

New member
זהו שאנשים אחרים כן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יצאו שם הם פשוט לא רצו שאני אצא משום מה זתומרת... רבע שעה אחרי זה הייתי על האוטובוס והם הורידו ילד אחר בשער התרוץ שלהם היה שאמא שלו חיכתה לו שם... אבל היו באוטובוס עוד אנשים שההורים שלהם חיכו להם שם...

daveScorpions

New member
תראה יהיו אנשים מקומבנים

תמיד, שום דבר לא יעזור פה אבל הם לא חיפשו אותך עובדה שהיו עוד אנשים שההורים שלהם היו בחוץ ולא נתנו להם ללכת עובדה שהם לא חיפשו אותך אלא מנעו מכולם ללכת חוץ מהמקושר..

De-Panther

New member
כן אבל במקרה הזה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

צרת רבים היא לא חצי נחמה הזמן הזה היה ממש חשוב לי... לא חיים ומוות... אבל סופשבוע שבו אני גם אשן או סופשבוע שבו אני אצתרך להתרוצץ ממקום למקום...

Thestral

New member
אורן../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

מהנסיון שלי צבא הגנה לישראל זה כבר לא צבא, זו בדיחה אחת גדולה אם יש עצה אחת הכי מועילה שנאי יכול לתת לך, זה שאל תסמוך בגרוש ואל תתכנן תכניות בגרוש על סמך מילה של מישהו מצה"ל... שלא לדבר על מחנה 80...

למעלה