חזרתי מהרופאה

חזרתי מהרופאה

בדיקת מעקב. ראיתי אותו/ה, ממש חמוד וזז, שוכב על הצד. לפי החישוב באולטרא סאונד בן 13+1 (לפי וסת-13+6). לגבי בדיקה של צוואר הרחם היא הפנתה אותי לאולטראסאונד וגינלי מיוחד שעושים במכון מור. הרופאה אמרה לי לא לקיים יחסי מין עד להודעה חדשה. אני אסתדר אבל אני לא יודעת איך בעלי יקבל את הגזרה. מה עושים?

טוש3

New member
גם אנחנו תחת אותה גזירה, ומצאנו כי

יש דרכים נוספות שדווקא מגוונות את העניין
, אפשר להינות גם מיחסי מין לא מלאים.

טוש3

New member
נשמע כאילו אני ממש מומחית לנושא../images/Emo3.gif

הבעל שלי היה שמח לשמוע או לדעת על זה.
בכל אופן הדברים מאוד פשוטים ולא בשמיים, סביר להניח שרוב הזוגות מכירים אותם, רק לא תמיד מתמקדים בהם כי יש את הדרך הסטנדרטית. אשלח לך מסר.

"למומחית שלנו" ולכולם

רציתי לשאול קצת בבוטות מה הבעיה בקיום יחסים הבעיה היא הזרע שיש בו חומר שגורם להתכווצויות או שגם ההחדרה כשלעצמה היא בעייתית? האם יש בעיה בכל כמות כלשהי של זרע?

הבעיה היא כפולה

בנוזל הזרע יש חומר העשוי לעודד לידה (פרוסטוגלנדין. חומר זה מרכך את צוואר הרחם). בנוסף, האורגזמה הנשית יוצרת התכווצויות של הרחם. שני הדברים אינם טובים בזמן שמירת הריון (ומצויינים כאשר רוצים לזרז לידה במועדה). גברים שונים נבדלים זה מזה בכמות ריכוז הפרוסטוגלנדין בנוזל הזרע ולכן לא ניתן לענות לשאלתך, אבל (לטעמי בכל אופן) חדירה ללא "ללכת עד הסוף" או אפילו עם
היא דבר פחות מוצלח משאר דרכי הפינוק ההדדיות, כי לאורך כל הזמן גם תצטרכי לדאוג שלא לחוות אורגזמה וזה די מבאס. בקיצור, זו (לחלק מן הזוגות) גזרה שקשה לעמוד בה, אבל אם זוכרים את המטרה ואם מתפנקים אחרת, זה פשוט יותר.

טוש3

New member
רוצה רק להוסיף משהו לגבי שיליית פתח

לדברי הרופא עצם החדירה והתנועות יכולות לגרום להיפרדות שילייה כשהשילייה יושבת על צוואר הרחם, ולכן לי הומלץ שלא לקיים יחסים, אני לא הוזהרתי בשלב זה מאורגזמה.

למעלה