עדי מהכפר של סבא
New member
חזרתי מהתערוכה המכובדת בה השתתפה נגה
תשמעו - צריך לראות כדי להתרשם מהיצירה עצמה, מהחשיבה , מההעמדה המיוחדת- מהצבע המיוחד שניבחר אפור . אף תמונה שתועבר ברשת לא תשקף את אשר ראיתי במו עיניי. ממליצה מאוד על התערוכה. מרשה לעצמי לאמר בקול רם אכן זכיתי . הרגשתי גאה להיות בתערוכה בה השתתפה חברתינו לפורום- שימח אותי מאוד שנגה קיבלה מיקום מצויין להצגת היצירה ממש על הכניסה..ולך נגה,
כבר אמרתי כשניפגשנו- מקסים ומיוחד החל מהרעיון וכלה ביצירה עצמה - מתוך הניכתב על ידך..- לא ציטוט מדוייק..
היצירה מבנה של "תאי זיכרון" המשמשים גם כעדשות ,מועוצבים כמושבות בלוטי הים הצמודות לסלעי החוף. מבעד לעדשות קטעי תצלומים היסטוריים מהאלבום המישפחתי .התצלומים מודפסים על אריגי בד ומעובדים בריקמה - וכולנו הרי יודעים איך נגה רוקמת...אין לי ספק שזכית וניבחרת להשתתף בתערוכה זו בזכות כישורייך-החשיבה, שילוב תצלומים- התאורה מבעד "לתאי הזיכרון" הרקמה והתפירה כל זה ביחד העצים את העבודה הניפלאה שלך .
ושתיזכי להשתתף בתערוכות הבאות.
תשמעו - צריך לראות כדי להתרשם מהיצירה עצמה, מהחשיבה , מההעמדה המיוחדת- מהצבע המיוחד שניבחר אפור . אף תמונה שתועבר ברשת לא תשקף את אשר ראיתי במו עיניי. ממליצה מאוד על התערוכה. מרשה לעצמי לאמר בקול רם אכן זכיתי . הרגשתי גאה להיות בתערוכה בה השתתפה חברתינו לפורום- שימח אותי מאוד שנגה קיבלה מיקום מצויין להצגת היצירה ממש על הכניסה..ולך נגה,