חזרתי מה"פגישות"

• פותח הנושא K i f
  • פורסם בתאריך

K i f

New member
חזרתי מה"פגישות"

אי אפשר לקרוא לזה מפגש... אקצר מפאת עייפות וכאב ראש...
הגעתי בבוקר לעזריאלי, פגשתי במידן, שבקושי התייחסה אלי, וכפיצוי היחס הגיע בתח"מ קצת לפני שהיא הלכה... נסעתי מתח"מ ת"א לדיזינגוף סנטר, נכנסתי לכלי זמר והתעניינתי לגבי סקסופון/קלרינט... מיכל התקשרה ואמרה שהיא הגיעה, נפגשנו בכלי זמר, אציין פה שמיכל היא אדם פשוט סטלן בטירוף! ואדם נפלא בלי שום קשר! @-@, מיכל רצתה לאכול, היא סתם שמנה@@.... הלכנו לבורגראנץ' היא וחברתה קנו ארוחת קומבינה, אני קניתי מים, וקיבלתי אפילו כוס @_@, גנבתי למיכל ולחברתה צ'יפס... ומיכל נתנה לי מכות
, גם כשאמרתי שיובל מכוער קיבלתי מכות
... ואז הגיע החלק המעניין, 2 חברות אחרות של מיכל באו משומקום ואמרו לה: ראינו את יובל!(או משהוכזה), מיכל בתגובה הייתה בהלם וחשבה שהן עובדות עליה, הן נשבעו שהן לא ושהוא הלך כבר ומיכל התחילה להתלהב... לאחר שנמאס לה לאכול היא ואני קמנו, המנייאקית הורידה את נעלי הבית והתחילה לרוץ יחפה, עם תיק קל וחביב, אני, אדם שמן, עם גיטרה עלי, תיק גב, ונעלי ספורט, נאלצתי לרוץ אחריה ולנסות לעצור בעדה מלהשתגע ולהתפדח, אבל לא, זה היה קשה, אני אדם זקן וכבר לא בכושר @_@... היא גם התקשרה לבן וביקשה את הטלפון של יובל, אני לא שמעתי מה בן אמר, אבל אני כמעט בטוח שבן היה ממש מופתע לבקשתה, והיא אמרה לו שבגלל שהוא מנהל פורום אמור להיות לו! טוב, הגיע שלב שהיא התייאשה... קצת אחרי זה הלכנו לשירותים, זה אחרי שהיא ניסתה לאנוס מול עיניי את חברתה, היא פשוט הומואית(היא תיקנה אותי שאומרים לסבית
) המיכל הזאת! בזמן שחברתה הייתה בשירותים, אמרתי לה, אולי יובל בכלי זמר? היא זינקה ורצה, וחזרה כי זכרה שחברתה עוד בשירותים, אז חברתה יצאה והיא רצה כמו משהו ממש עצבני לכיוון כלי זמר, הגענו אני וחברתה לכלי זמר וראינו את יובל ועוד מישהו(נראה לי אספיס) יוצאים להם, ונחשו מי מקפצת מאושר בכניסה לחנות? נכון, מיכלי שלנו! מתברר שהוא לחץ לה יד! כשאמרתי לה, תבקשי ממנו שאצלם אתכם ביחד, היא אמרה לי, לא צריך, הוא כבר הלך, פראיירית.... אניווי, הבנתי שהמסטול בא בשביל לומר לכל העולם שאפשר לקנות בחנויות טאוור רקורדס בת"א את החולצה שהוא לבש... חולצה עם הלוגו של שייגעצ(נראה לי@@) ובקיצור, היה משעשע! וגם קניתי ליומולדת של מיכלי שתהיה ביום שישי(ואוי באבוי למי שלא יגיד לה מזל טוב!) שוקולד, ביצת הפתעה וסוכריה@_@ וביקשתי ממנה שתקנה לי סיכה@_@ והיא קנתה לי ולה סיכה של פיס... היא גם הזכירה משהו על לשים מגהץ בתחת(אל תנסו להבין
), זה נשמע מפחיד @_@ וזהו, חזרתי הבייתה, עייף אבל מרוצה מאוד
בלובלובלו

כן כי אני טיפשה להחריד.

ושולחת הודעות בלי לשים לב שהם לא בשפה נכונה=\ אז הכוונה הייתה "רק שניכם הייתם במפגש?"

בצה17

New member
נצל"ש: תוכנית הצלת הפורום.

אנשים הפורום הז שלנו תעשו בו קאנון כתבו מה שאתם רמגישים המ שאתם רוצים פשוט כתבו כתבו כתבו!!! שיחייהה!!!

../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

היה כייפ
ממש כייפ
אבל האבסור היחידי הוא, שדני מתקשר אליי איזה 5, 10 דק' אחרי שיצאנו מדיזינגוף סנטר ושואל אותי (אינלי כוח לעשות "...." ואז אמרתי "...." ואז הוא אמר"...." אז אני אעשה את זה ככה:) דני: "מיכלי, איפה את?"
אני: "אני עכשיו יצאתי מדיזינגוף סנטר... " דני: "מה?! היית בדיזינגוף סנטר? אני עכשיו באוטובוס מעזריאלי לירושליים!"
אני: "מה?!?! היית בעזריאלי ולא אמרת לי?!?!" דני: "מאיפה לי לדעת שאת בת"א באותו יום?" אני: "כי פתחתי מתאיים אלף שירשורי מפגש!" דני:"אה.. נכון"
אבל אני עדיין אוהבתותך, כפרעלייך.
הא. וכפיר, אתה מכון להגיד לי, איכבדיוק הגעת למסקנה שאני סטלנית?

ManRed

New member
כי השתגעתי כבר באוטובוס המסריח הזה.

ואם הייתי בא אז היה כמעט כפול אנשים במפגש! לא נורא, פעם הבאה אני אשתדל גם לבוא וגם לראות אותך.. תימניה שלי

למעלה