חזרתי מחופשתי החלומית...

YulaShpil

New member
חזרתי מחופשתי החלומית...

ובשורות בפי: התארסתי
קצת אחרי אמצע החופשה בגולן, במוצ"ש, בחדר ריק מסועדים אחרים במסעדה נחמדה בראש פינה ובסיום ארוחה טעימה עם קינוח שוקולדי מעלף (נו, מי שמכיר אותי יודע שכמעט תמיד אפשר לקנות אותי בשוקולד
) י' הפתיע ומצא את המלים "לבקש את ידי"
(כך הוא גם כן נראה במהלך הביצוע, הביישן הקטן שלי...
) אז כך יצא שכמיטב "מסורת בנות הפורום"* הגעתי לבקר את ענבל בביתה אחרי חופשה בצימר + אירוסין
תאריך עוד אין, ואנו גם לא ממהרים לקבוע אחד (כנראה שקודם נסיים כאב ראש אחד של סיום בניה וקבלת הדירה החדשה, ורק אח"כ נתפנה לכאב ראש מתכנון המאורע החדש), אבל זה כנראה יהיה בחורף הבא. המשך יום נפלא לכולם, יעל. *ענבלי, כשאת, בע"ה, תקבלי גם כן הצעה, איך בדיוק תקיימי "מסורת" זו?

glitter8

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב!! למען הדיוק, בדרך כלל הבשורה על האירוסין הגיעה אלי מקודמותיך בטלפון, הן אצו רצו לספר להורים.. (להן לא חיכו תקליטים של דיויד ברוזה במעוני הקט...
) האמת, עכשיו הבנתי למה ההצעה שלי לא הגיעה עד היום..
לא גרה במקום הנכון...

handlessman

New member
מזל"ט!!!

ת'אמת גם אני ידעתי על זה עוד "מקודם", ענבל לא הייתה יכולה פשוט לשמור את זה בבטן...

YulaShpil

New member
גם ללא התקליטים הייתי באה

אחרת מי יודע מה היה גורלי אם היית שומעת שנסעתי יריקה מהבית שלך, ולא נכנסתי להגיד שלום...
אבל באמת היה לנו נחמד מאוד לשבת ולפטפט לצלילי ברוזה, ולכרסם אגוזים ועוגה (מאוד טעימה!) ושוב סליחה שהפחדנו את דידי
. מקווה שפיצית אותו אח"כ כמו שצריך על ההיעדרות שלך.

glitter8

New member
העקיצה היתה..

דווקא לא לכיוון שלך...
עמריקי..יותר לא מגלה לך סודות...

../images/Emo49.gif

שיהיה חג שמח מי שיש לו אהבה שימור ויטפח אותה ולמי שאין מאחלת שתהיה ותגיע בקרוב שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי
לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "
אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים"
" אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב "
"ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה

sarita4

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

איזה יופי יש פה שרשרת חתונות נפלא יעל שיהיה לך המון מזל טוב ואם תיהיה זקוקה לעזרה אני כאן

למעלה