חזרתי מחו"ל

nomi17

New member
חזרתי מחו"ל

היי לכולם חזרתי מחו"ל, היה ממש כיף, התגעגעתי אליכם אני משלימה לכם כמה דברים שכתבתם פה ושאני לא כתבתי אז ככה: יום הולדת: 18.11.86 מסנג'ר: [email protected] שם: נעמי צבע אהוב: כחול אוכל אהוב: ירקות ופירות תמונה: אין לי כרגע, אני בתהליכים של החלפת מחשב דמות אהובה: ריד וגרסייה תוכנית טלוויזיה: מחשבות פליליות והנפילים (חבל שנגמר)

תכלס.

סמולוויל
גיבורים

LeRanch

New member
מה ציפית לראות פה גרסא ישראלית ל-BG?../images/Emo6.gif

תקציב לתוכנית כזאת בישראל בהשוואה לאמריקה הוא כזה קטנטן, ככה שעושים מה שאפשר לעשות. בעיניי 'הנפילים' היא סדרה חמודה שמעבירה חצי שעה בכיף. מראש לא ציפיתי לראות פה איזו הפקה גרנדיוזית ברמות הוליוודיות, אלא ידעתי שצריך להסתפק במה שיש
בעניין ה"סמולוויל פוגשת את גיבורים" זה באמת נכון, אבל מה אפשר לצפות מסדרה על אנשים עם כוחות על? זה כמו שיגידו שגיבורים זה חיקוי של סמולוויל שהיא חיקוי של לויס וקלארק וכן הלאה והלאה. אי אפשר לחדש שום דבר בעולם גיבורי העל ובעלי הכוחות. כל תוכנית היא שונה אבל הרעיון הכללי הוא זהה. חפרתי אה? טוב היה חשוב לי להבהיר ת'עמדה שלי בנושא

סמולוויל זה לא חיקוי של לויס וקלארק.

זה מראה איך סופרמן הגיע להיות סופרמן.

LeRanch

New member
ניסיתי להבהיר משהו

אני יודע שסמולוויל זה לא חיקוי! בסה"כ ניסיתי להבהיר לה שהנפילים זה לא חיקוי של גיבורים/סמולוויל כי לדמות הראשית בה יש כוחות, אז השתמשתי בדוגמאות כמו לויס וקלארק, סמולוויל וגיבורים בשביל זה (וזה היה שימוש ציני).

painapple

New member
למען האמת התחלתי לראות הנפילים

ובפרקים הראשונים זה דווקא היה נחמד, פשוט בלתי אפשרי בשבילי לעקוב אחרי סדרה יומית. אם היו עושים את זה סדרה שבועית זה היה הרבה יותר טוב, וגם היה יותר עלילה מד"בית ופחות קשקושים של טינאייג'רים מסביב. [הרגתם אותי עם הBG הישראלי
]

למעלה