חזרתי מיומי הראשון ו.....

קרנושה

New member
חזרתי מיומי הראשון ו.....

אני חייבת לצעוקקקקקקקקקקקקקקקקקק אתם/אנחנו לא יודעים כמה ריחות החרא (סלחו לי על המילה) של ילדינו מריחים כבושם!!! לעומת מה שאני הרחתי היום.... אז קמתי ב05:30 ויצאתי רעננה לעבודה...אחרי מקלחת של בוקר אחרי נסיעה לעבודה של 40 דקות שבדרך...שמעתי את הישר "לא קלה היא, לא קלה דרכינו"....עישנתי סיגריה והיתרגשתי...ונכנסתי למחלקת פנימית ב´..המחלקה החדשה ששיבצו אותי בה (לפני שעזבתי את ביה"ח עבדתי ביולדות) בשבילי זה תפנית....ממקום קסום מלא ביופי וניסים הדעתי למחלקה חצי סיעודית....ואז שוב אני רואה אנשים/חולים (אך שתקראו להם) תלותיים וחסרי אונים....כמו בבית כמו בעבודה....חחחח בשבילי מין הפח אל הפחת!!! (הפח שלי זה מכרה זהב!!)...רגליי כואבות אני מותשת ועייפה וכעת סיימתי לרחוץ את כולם...אוף...רוצה לצעוק שיהיה פה שקטטטטטטטטטטטטטטט...תנו לי דקה לנשום, לעשן, לחרבן (סלחו לי על המילה), לאכול (אני גוועת, למרות שלא תזיק לי הרעבה של חודשים)...שניהההה ילדים.....אבל....אבל המחשב רק רגע....והם כמובן מה אכפת להם מה אני רוצה....ובצדק!! זהו סיפורי להיות....הרבה פרחים לא הרחתי...חחח

ברוכה השבה ובקשר לשניידר

הם מטפלים בל חברי כל קופות החולים זו מרפאה להפרעות אכילה מנהל היחידה נקרא ד"ר אבי זכריה ואני בטוחה שאפשר למצוא את הטלפון ב144 הם ראשית מבצעים אבחון ואחר כך מחליטים אם הילד מתאים לטיפול אני ממליצה בחום לברר וחמודה כמי שעובדת כבר חודש אני כל כך מזדהה

קרנושה

New member
השאלה מפנה לשניידר?

האם הרופאה שלי? האם מומחה אחר? (כגון גסרטואנתרולוג?) מה שאתקשר על דעת עצמי ואקבע תור? ככה זה הולך? אחרי הכל בטח צריך היתחייבות...משמע מישהו צריך להפנותי לשם לא?

קרנושה

New member
פנינה חשובה...

לאחרונה היתרחבנו בהיקף חברי הפורום....וזה עושה אותי אחלה גאה בח´ברה שלנו...וכייף אדיר....רק רציתי שתדעו... כעת לכמה עיניינים מנהליים...חחח האם כל הנוכחים/ות הצביעו לסקר? אני רוצה להחליף סקר ונותנת עוד יום אחד לסקר הקיים... הצעות לסקר חדש יתקבלו בברכה...ואם אפשר לא רק שאלה לסקר אלא סקר במבנה של שאלה אמריקאית....כמו הנ"ל עם כמה תשובות שבראש שלכם...(אין הגבלה).. הגלריה.... למי שלא יודעת יש לנו פה את גלריית הפורום...כל תמונה של תאומים שנשלחה עברה מיידית לגלריה....אתם מוזמנים לשלוח לפורום קובץ ואני "אטפל" בשאר...
הממממ....הייתי רוצה להרחיב קצת את כמות הודעותינו....אך לדעתם אפשר לעשות זאת...הצעות יתקבלו בברכה...(קיבלתי כמה מנונוש...נונוש תפרטי אותם השירשור הזה שהבנות גם יחוו דיעה? בבקשה....)... ועוד הודעה חשובה לא פחות מכל הנ"ל תגיע בקרוב....סבלנות לכל הסקרנים....

רז2

New member
מקווה שהעניינים בעבודה ישתפרו

אבל קודם כל כל הכבוד על הרעננות בחמש וחצי בבוקר. בשעות אלו אם הייתי ערה הייתי זומבי! העבודה נשמעת קשה ומתישה, וכל הכבוד שאת מסוגלת לעבוד עם אנשים חולים! איך היה המשך היום בבית? הרגשת שאת מסוגלת לטפל בילדים אחרי כזה יום? מי שומר על הקטנים בבוקר? הם הולכים למעון? אני מקווה באמת שלאחר כמה זמן תתרגלי לעובדת החזרה לעבודה ולמחלקה החדשה. אני אישית עדיין לא עובדת ומאוד מסוקרנת, איך זה גם לעבוד וגם להיות אמא....

קרנושה

New member
רזי אז ככה...

אני אכן מגיעה הביתה עייפה מותשת....והילדים מיד צורחים וצועקים ומחכים לראות את מי אנשק ראשון.....כאלו מדליקים....אך האמת שאני לא נוגעת באפ´חד עד שאני מתקלחת.....נשמע אגואיסטי? זה לא!! אני חוששת להביא להם "טפילים" הביתה... בקושי נותר לי זמן איתם ואז הם מתפנים למיטות ב20:00 אני חוזרת ב16:00 כאשר הם אחרי האכלה...ונותרת לי רק ארוחת הערב להאכילם...
... בבוקר חמותי עם הילדים...היא תהיה איתנו עד אמצע פברואר....ואחרי זה אין לי מושג מה יהיה הלאה נזרום איכשהו...אולי המטפלת תחזור אלינו ואני אהיה המאושרת באדם....על מעון אני לא רוצה לחשוב כרגע, בטח לא בחורף...

רז2

New member
חמותך לבד עם שלושתם??../images/Emo2.gif

מדהים, באמת כל הכבוד לה
. לא נראה לי שיש הרבה שהיו מסוגלות לטפל כך בשלושה תינוקות בעצם גם לא בפחות! אפשר להבין אותך בקשר למעון, גם אני דוחה את הכנסת הקטנים לגן עד אחרי החורף לפחות. בטח מוזר הלם שפתאום אין אמא בבוקר, מזל שהם עם מישהי שהם מכירים היטב, וגם את רגועה כך. כולי תקווה שהעניינים בהמשך יסתדרו על הצד הטוב ביותר.

קרנושה ושוב בעינין שניידר../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif

לדעתי כדאי שתפני לשם טלפונית ותבררי אם צריך טופס 17 - התחיבות או שיש דרך אחרת בכל אופן בית החולים שייך לקופת חולים כללית אבל מקבל מכל קופות החולים

למעלה