חזרתי מים המלח והיה אדיר!

חזרתי מים המלח והיה אדיר!

זה אחד המקומות הבאמת מדהימים בעולם ואני ממליץ לכל מי שיכול לנסוע לפחות פעם אחת :)

בטח שחיתי!

זה הים הכי מגניב בעולם הוא פשוט גאוני. חוץ מהקטע שנכנסו לי מים לעין והייתי בטוח שאהיה עיוור לנצח מרוב שזה כאב...!!!

חח דרמה קווין אה?

שאלה רטורית חח זה פסדר גם לי היה רת זה פעם..כשלא ידעתי מה זה ים המלח ואיכשהו לא הבנתי איך אני צפה גם בישיבה חחח...

היו חזקות!

זה התחיל בארקדי שגם כשהוא נותן ברוק אנד רול הוא נשאר רגוע. המשיך עם אביב גפן שאני תמיד אוהב לראות. ונגמר בשלום חנוך שהפתיע אותי לטובה והיה ממש אדיר!

amir haddad

New member
היית חצי שעה נסיעה ממני?../images/Emo2.gif

ים המלךךךך מדהים,לא ממזמן היה שם גם רעידת אדמה:/ אני זוכרת לקחו אותנו לטיול שם במפעלי מלח חחח היו עושים קוביות מלח התחילו לחלק לנו הביתה יפתי פעם הבאה עד אילת חח

חחח מקרית שמונה זה ארבע שעות

חחחחחחחחחחח איזה גנובים יאאלהה הוא היה רחוק זה מה שמבאס... יפתי?בוא לנווה אטיב תקבל מסג' חחח...

חחח ואז תקחי אותו לאטראקציה של קר

קריית שמונה חח למרכז חחחחחחחח או למנשה עיתונים..סתםםםםםםם

כנסי מאמי..

אנחנו צריכות להפגש מתישהו חח..מוזר אנחנו באותו בית ספר ולא נפגשנו... אם תרצי אני אסע איזו שבת אחת לספא נווה אטיב תבואי איתי חח..
יכול להיות נחמדדד... זה אחלה מקום.. אבל זה רק למי שיש לו סבלנות להיות שם מ12 עד 20:00 או 21:00..... אם תרצי בכיףףףףףף

בכיףף אני מתה על דברים כאלו

פעם הייתי בחנות של אחותי מהבוקר עדדד תשע וחצי עזרתי לה חח זה באמת מוזר שאף פעם לא ראיתי אותך ממש מוזרר אני מכירה הרבה מהשכבה שלך (בפרצופים כמובן כי בשמות אני על הפנים חח) ואותך אני לא מזהה ועוד שיש לך אחות תאומה אז בטוח הייתי אמורה להכיר כי את מכירה את הבצפר המעפן הזה כולם רכלניםם

חח כן מאמי ...

את כבר תראי אותי..
ואמ...כן איזה יום שבת אחד נקפוץ לשם ביחד... הספא זה לא משו רציני ממש ממש..כאילו.. בריכה ג'קוזי וסאונה...בואי עלי חחח... נעשה חיים.. מסג' זה הזמנה נפרדת והמלון מפוצץ באנשים ככה ש.. ביקשתי מאמי שלי מזמן מסג' ואין לה זמן חח..מזמינים מהקבלה של המלון מלא לפי מה שידוע לי.. כאילו..ממש מפוצץ.. אבל בקטנה.. בריכה ג'קוזי סאונה זה אחלה דבר לפעמים חחח...נקפוץ איזו שבת אחת

למעלה