חזרתי מישראל לאחר שבוע !

maozeitan

New member
חזרתי מישראל לאחר שבוע !

אז ככה הייתי בישראל במשך שבוע והיו דברים מאד בולטים ששמתי לב אליהם והייתי שמח לשתף אתכם 1. האנשים מאד עצבניים וחסרי סבלנות יחסית לספרדים. 2. אנשים לא מחייכים ולא שמחים 3. הבילויים מאד מאד יקרים יחסית לספרד ותודה ל ROSEDAL ולכרוני על הערב הנחמד בפאב בהרצליה

אלון 58

New member
אולי יש לך הסבר לתופעה הספרדית הזו:

מה מפריע להם שהייתי נוהג בארצם עם אורות דולקים ביום במכוניות שכורות?כך ביבשת וכך באיים הקנאריים,אני נוהג עם אורות,גם בערפל ובגשם,והאנשים מסמנים לי באצבעותיהם לכבות את האורות,יש הסבר לתופעה?

כרוני

New member
טוב אז אפשר לגלות????

הסכם שלום נחתם לאחרונה בפאב הרצליאני רווי מונות אן סדה. מעוז הגיע לארצנו הקטנה על מנת להבין שוב: שלאנשים צעירים אין מה לחפש בארץ...... שאנשים יעדיפו להתעצבן מכל דבר קטן מאשר להפגין אורך רוח ולחייך..... שצריך לקחת הלוואה ללא ערבים מאושרת בשעה כדי לשבת על בירה עם חברים.... שמשהו בתזונה / בגנים / במצב הבטחוני גורם לבנות ישראל לפתח מבנה גוף לא פרופורציונאלי באזור האגן והחזה.... כעת לאחר שהופשרה הגזרה מול נציגנו בספרד מתקיימים מגעים על מנת להביא את הגזרה הארגנטינאית לרגיעה כוללת בתפריט פגישה משולשת עם נציגנו בארגנטינה YOELMATI ועם נציגתנו לעתיד בארגנטינה MARCEINAV חחחחחח
ומאחר שהבחור חזר היום לארגנטינה הפגישה תערך שם חבל שאין לי דרכון ארגנטינאי......

maozeitan

New member
בקשר למבנה גוף !!!

אני חייב לציין שבנות ישראל בורכו בחזה גדול במיוחד לעומת בנות ספרד התאוריה שלי (ואשמח אם כרוני יסכים איתי) קשורה בחומוס ההישראלי ! כן כן בחומוס !!! על פי התאוריה שלי החומוס עושה את כל ההבדל ומשום שכאן לא אוכלים חומוס בכמויות אדירות נוצר מצב שבנות ספרד פשוט נשארו עם חזה שטוח וקטן ולכן אני כרגע זקוק למסאז' דחוף באזור הצוואר לאחר שביליתי בשיינקין ביום שישי שעה 2. כרוני מה דעתך? אתה גם בעניין החומוס?

כרוני

New member
אולי

בארגנטינה חשבתי שזה בגלל שהן לא אוכלות עוף חחחח

maozeitan

New member
אבל בספרד אוכלים המון עוף !!

ועדיין יש להן חזה ממש קטן ליד ההישראליות !

כרוני

New member
שמע אני חושב

שבמקום לעשות תואר נוסף בפיזיקה כדאי שתעשה תואר בתזונה וכך תוכל לבצע מחקר מקיף בנושא! לבחון שתי קבוצות של מתבגרות ספרדיות לאורך כמה שנים ולראות אם לחומוס יש השפעה מבורכת שכזו ואגב אם כבר בנושא עסיקנן תבדוק גם מה גורם להתרחבות הארצית באזור האגן למרות שאני מאמין שזה הולך ביחד עם החזה

maozeitan

New member
אז מה המסקנה שהגענו אליה?

שהלטיניות ברובן אינן בורכו בחזה גדול? אגב האנגליות חבל לך על הזמן איזה גודל יש להן !

maozeitan

New member
לדעתי אתה מבוזבז בפיסיקה

תעבור ללמוד הנדסת מזון או תזונאי או משהו כזה !!! יכולת להציל את בנות המין היפה מלעבור "ניתוחי פלסטיק" גם היית חוסך להן הרבה כסף וכמובן אנחנו היינו נהנים יותר !

כרוני

New member
שמע אם חומוס זה הגורם

אז תעשיית הסיליקון בבעייה כמו אוכלוסיית המנתחים הפלסטיים שיאבדו 66 אחוז מלקוחותיהם

גרי רשף

New member
אני דווקא אוכל המון חומוס ואין לי..

..אולי בגלל שאני מעדיף חומוס אמיתי ולא את מה שמוכרים בסופר.

גרי רשף

New member
אתה בטוח שהיית בארץ?

אינני יודע מה רמת המחירים בארץ יחסית לספרד וגם אינני הולך לפאבים, ואני מסכים שהישראלים קצרי רוח ואגרסיביים. אבל: הישראלים מלאי שמחה בדרך כלל וידידותיים.

אולי ידידותיים מידי...

באיזה עוד מדינה בעולם כל התנועה תעצור... כי חבר רוצה להחליף כמה מילים עם חבר אחר ברכב... אז מה אם הם תוך כדי נסיעה ויש טור של מכוניות מאחוריו... באיזה עוד מדינה נהג יאיץ כשהוא מגיע לשלולית.... רק כדי לראות איך המים שוטפים יפה את הבוץ מהרכב לידו.. באיזה עוד מדינה עוד לפני שהרמזור התחלף לירוק (והוא רק צהוב) יצפור לך הרכב מאחוריך להזכיר לך, אם לא שמת לב.. שאתה צריך לנסוע? באיזה עוד מדינה חבר שיבוא לאסוף את חבר שלו למסיבה ב-12 בלילה יצפור לו עד שהוא ירד מהחנייה... ויפסיק רק כשהגיע לדלת כדי שכולם ידעו שהוא הגיע בשלום לרכב? באיזה עוד מדינה יתעניינו מי נתן לי רשיון אנשים שאני לא מכירה בכלל?

jamon cosido

New member
חציית כביש

באיזה מדינה ממשיכים לנסוע בטירוף גם אם יודעים שמסתכנים בדריסת הולך רגל שחצה ללא שיקול דעת ? לא אצלנו

maozeitan

New member
באמא שלי אתה גמור !!!

זה COCIDO שזה בא מהמילה cocinar (מבושל) ולא COSIDO שזה כאמור בא מהמילה coser (תפור)

maozeitan

New member
הייתי וגם נפגשתי עם אנשים מהפורום

עם ROSEDAL וכרוני !

למעלה