חזרתי מכדורסל מלא אדרנלין

krunch

New member
חזרתי מכדורסל מלא אדרנלין

ואני לא יכול להירדם. איך מתאים לי עכשיו כמה פרקים של הזבל הזה.... אההה, סליחה, הכוונה, איך בא לי כמה פרקים של תשוקות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול
אפילו אני לא כזה חסר טקט יישר כוח

Charmed Or

New member
אשכרה ישר כוח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

עשית לי את הלילה
אתה באמת רוצה להרדם עם תשוקות? זה קרה לי פעם אחת. חלמתי שמפלצת, סליחה, טיסי, תוקפת אותי בארון שעולה בלהבות. ;[ לפחות אורוויל הציל אותי בחליפת הסופר מן הצמודה שלו ^^ [מצטערת שגרמתי לכם לדמיין את זה]

darklighter

New member
וואי יש לך כוחות על טבעיים../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

את גורמת לאיתן לכותב בפורוםXDDD [האמת שזה היה krunch בהתחלה אבל חפיף]

Charmed Or

New member
כי למנהלות אין כוח לשנות את זה../images/Emo112.gif

לא שאני מתלוננת, כן? :)

darklighter

New member
תודי שאת אדומה מרוב שאכלת TSC../images/Emo190.gif

חח את יכולה להוסיף את זה לחתימה שלך...

למה סיפרת ../images/Emo4.gif

עכשיו עוד אנשים ירצו מהעוגה וזו כמות מוגבלת. ועוד אחרי שמחירי הקמח עלו וגם מחירי החשמל הקונדיטוריה. כדאי להכנס לאתר: www.tsc.com ולראות בצד שמאל את התמונה של השינוע של כל העגבניות לקראת הפיכתן לעוגה כל כך טעימה ומזינה בשיטות טכנולוגיות שהאתר חושף.

עדי:../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

בעע המסך של החלפת משתמש לא עולה לי

darklighter

New member
לא מומלץ להרדם אחרי כמה פרקים של תשוקות../images/Emo190.gif

זה עושה חלומות מוזרים והזויים ביותר.. חברה של אחי טוענת שפעם במקרה ראתה את הפרקים ששרידן נקברה חיה והיו לה סיוטים על זה איזה חודש...

הנה משהו משעשע שגיליתי לפני השינה

קשור לסרט פסיכו ממנו נלקחה הדמות של נורמה בטסי (כמו נורמן ביטס). מתברר שהיו שם שתי דמויות ששם משפחתם בסרט הוא קריין

darklighter

New member
אני חושבת שזה לא במקרה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

למעלה