חזרתי מלאס ואגס וקנו ממני המון..

חזרתי מלאס ואגס וקנו ממני המון..

הייתי בתערוכה המסחרית של ענף האופטיקה סוף השבוע שעבר במלון הVENETIAN בלאס ואגס.... היו שם המון אנשי עסקים ואנשי הייטאקים ישראליים בתערוכות אחרות שהתקיימו במקום(המלון הזה מדהים בכמות התערוכותש מתקיימות בו בעת ובעונה אחת).... הצלחתי להשיג ביתן באיזור הספציפי של מוצרים ייחודיים בתערוכה(דומים לשלי) וההיענות למוצר היתה מדהימה.....בגלל שבאיזור שבו הצגתי בדוכן עברו כל האנשים הנכונים. קיצ'ר, ניקו אותי מכל המלאי. עכשיו אני עסוק במשלוח כל הסחורה שמכרתי...הבעייה שעכשיו אני בלי מלאי לגמרי וצריך לחכות כחודש או חודש וחצי למלאי חדש... אז לא תשמעו ממני לכמה ימים ( מי התגעגע אלי? ) בקשר לקופסאות למשלוח(דנקאן) המסגרות שאני מוכר: אני (קרא לי שמוליק מלך הRECYCLE,אם בא לך,אבללל ) משתמש בעזרתם של צוות הניקוי בבניין שלי שיודעים להשאיר לי בצד את כל הקופסאות שהם אמורים לזרוק לזבל שכל האנשים בבניין שלי מקבלים בדואר או בUPS ומשאירים לצוות הנקיון בבניין לאסוף. בעיות טובות יש לי עכשיו(כאשר חיסלו לי המלאי), אבל הן בעיות באמת אמיתיות..... יש במה להתגאות במוח היהודי רבותי.... אני מוכר מוצר ישראלי שיש לו הצלחה די ענקית בארהב. זהו

duncken

New member
../images/Emo45.gif נחמד לשמוע על הצלחות

זה ממש מעודד לשמוע על הצלחות של אנשים, אפילו וירטואלים, פה בפורום. כל הכבוד! איך אתה מתמודד עם הבעיה החיובית שלך (חוסר מלאי)? נניח שמישהו מזמין אצלך כמות די גדולה מחר. מה אתה אומר לו כדי שישאר איתך ולא יחפש מישהו אחר? בקשר לקרטונים - למזלי ניפתר ללא עלויות מרובות (אני צריך קרטונים במידות ספציפיות גדולות כך שקרטוני חבילות רגילים לא יעזרו כל כך).

מזל טוב

דרך אגב אני עוד לא יודעת מה אתה בכלל מוכר. אולי תהיה לך לקוחה חדשה

Benkok

New member
שחצן../images/Emo3.gif

שמח לשמוע שהולך לך. דרך אגב, אני לא יודע איך זה בארה"ב אבל כאן אם אתה שולח חבילות בUPS אז הקופסאות הם חינם... יאללה שיילך גם הסטוק הבא בכזאת מהירות. מה ז'תומרת מוצר ישראלי? אתה מייצר אותו בישראל?

תודה...בן המוצר מיוצר בארץ ואני...

מוכר אותו כאן בארהב. נכון,בן,גם כאן אם אתה שולח בפריוריטי בדואר הם נותנים הקופסאות קרטון בחינם. עכשיו אני חוזר לאריזות... נדבר עוד כמה ימים...

galgal0ne

New member
USPS shipping supplies

אפשר להזמין מוצרי אריזה לפריוריטי מייל.... עושים את זה אונליין והקישור מצורף, אם זה יותר דחוף, אני לרוב אלך לדואר, יש להם המון גדליםץ

eyalda12

New member
כל הכבוד! אתה גם משווק בארץ?

סחטיין, אתה משווק גם בארץ את המוצר אגב מה הוא?, והאם אתה מחפס משווקים בארץ?

מוכר מסגרות ייחודיות ! תודה לפירגון

גמרתי לארוז ולשלוח ולגהץ את כל מספרי כרטיסי האשראי שקיבלתי בתערוכה מההזמנות...כל הכבוד לאנשים(אופטיקאים) בארהב, מאמינים בספק ונותנים אמון בספק. האתגר הוא תמיד לרתום אותם לרעיון של המוצר....שיהפכו לBELIEVERS. קיבלתי את כל הכסף על הסחורה לפני ששלחתי מסגרת אחת לאנשים... וואט אה ביוטיפול קאונטרי.... אני סחוט לגמרי מהאריזות. מי שסקרן לדעת במה מדובר, שישלח לי מסר עם האימייל שלו ואשלח לו קישור לגלריית תמונות של המוצר. בינתיים
אני נוסע ללונג איילנד לנוח לכמה ימים... זהו

../images/Emo140.gifרוצים לראות תמוצר שלך

שלום קודם כל שנה טובה מלאת הצלחה ופרנסה טובה !! אני מעוניינת להשקיע בח"ול. כעקרון אנגליה הכיוון שלי אבל אני אשמח לראות את הגלרייה של המוצר...

boazroz

New member
איזו תערוכה זו

אשמח לשמוע יותר על התערוכה הזו מאחר ואני מחפש דרך לייצירת פעילות בארה"ב. אשמח לשמוע ממך

לא רוצה להשמע בוטה בועז !אבללללל

תינוק צריך לזחול לפני שהוא לומד לצעוד....(מטאפורה) פעילות ? השתתפות בתערוכה עולה יותר מעשרת אלפים דולר ...אפילו יותר. די הימור גבוה מצדך לשאוף להשתתף בתערוכה לפני שאתה יודע איזו פעילות בכלל אתה מחפש לעשות בארהב ? ומה תעשה בדיוק בתערוכה מסחרית ? יש לך תכנית מוגדרת וספציפית? משהו שמתחיל ב: א,ב,ג,ד,ה....ושלא חסרה חוליה אחת בתכנית להשלמת ההצלחה של שיווק המוצר שאתה מחפש לשווק.

eyalda12

New member
איך הגעתה לתערוכה?

מעניין איך בכלל הגעתה לרמה או לרעיון של התערוכה בחו"ל כאילו, הלכתה ישר על גדול? או שהשתפשפתה על השוק המקומי???

פשוט לקחתי סיכון מחושב ! תשאל למה?

כי הרגשתי שהמוצר שאני מנסה לשווק הוא ייחודי מספיק כדי לקבל תשומת לב ותגובות (חיוביות או שליליות) מקונים בכל רחבי ארהב בתערוכה. לתערוכה מסחרית באים אנשים מכל ארהב ומכל העולם. את השוק לא תכבוש בין לילה...אבל אתה צריך לנסות לצעוד בכיוון כמו נמלה. הלך החשיבה שלי הוא כזה : אני לא מתחיל בכלל במשהו אם אין לי אמון גמור ומלא במוצר והצלחתו. אחרי שהחלטתי ללכת על שיווק המוצר? אני כבר לא יושב על הגדר יותר (מטאפורה לחוסר אמון עצמי שלי בהצלחה בשיווק ) ואז אני מתמקד על המוצר עם כל הלב.אבל לא אתחיל אם אין לי חשיבה חיובית לחלוטין על הענף בכלל או אם אין לי אמון במליון אחוזים בכוח השיווק והמשיכה של המוצר שאני רוצה לחדור לשוק איתו. אני גם חוזה ומתכנן פרט פרט בדיוק את כל הפרטים שאני הולך לעשות שנה מראש ומשתף את כל מי שהולך להיות מעורב בנושא כדי שלא תהיינה הפתעות לאף אחד. משהו בסגנון: SPEAK NOW OR FOREVER HOLD YOUR PEACE AND FURTHERMORE: GET INVOLVED AND HELP ME WITH MY STRATEGY ולא לפחד ללכת על תערוכות מסחריות כי הנטוורקינג שם הוא אדיר. אתה צריך לייצג את התדמית הנכונה למוצר שלך בתערוכה ולא להתקמצן בבניה של ביתן אטרקטיבי שעומד ברמה עם האחרים לידך אפילו אם זה מכניס אותך לחובות(נכנסתי קצת לחובות לפני התערוכה,כי הקייץ היה נורא חלש במכירות...אבל קיבלתי את זה חזרה בריבית כפולה ומשולשת במכירות בתערוכה מייד !). זהו

למעלה