חזרתי מלאת כוחות!

טביקאט

New member
חזרתי מלאת כוחות!

לא יאומן מה ששבוע וקצת בברצלונה (או כל מקום אחר) יכול לעשות! כל כך מלאת אנרגיה ואפילו חשק לטיפולים. זהו, החלטתי- השנה היא השנה! חשבתי עליכן המון בחו"ל- מסתבר שגם בארצות הניכר כ-ו-ל-ן בהריון... שנה מצונת לכולן/ם, והמון הצלחה! טביקאט

עמית@

New member
טוב לראות אותך שוב במרחבי

הסייבר ספייס שלנו, ברור שהשנה זו השנה, אלא מה? אין לנו ברירה, שנה טובה

עמיתי, חלמתי עלייך... ../images/Emo29.gif

באמת! חיכינו וחיכינו ובסוף קיבלת את התוצאה: בטא חיובי! אני רק לא מצליחה להיזכר אם זה היה 52 או 57...

עמית@

New member
ואו, הלוואי וניווכח שניחנת בנביאות. ../images/Emo57.gif

אני אשמח בהחלט לבטא כפולה ומכופלה. מאחלת גם לך אחת כזו. תודה

עידית ד

New member
חתולי ברוכה הבאה ../images/Emo54.gif

כן גם בחו"ל הן בהריון בראש השנה הייתי ביוון וכל כך שמחתי שאיזה יום שלם לא ראיתי נשים בהריון אבל למחרת כולן אבל כולן היו בהריון ובטח שהשנה זו השנה!!! בהצלחה לכולנו עידית

נועם@בת

New member
הייתן צריכות לבוא איתי לבית הכנסת

שבו התפללתי. אף אחת לא היתה בהריון. הגיל הממוצע היה חמישים ומשהו
. אמנם נכדה של אחת מהן הבריזה ובאה עם תינוק, אבל זה לא נחשב
כי היא תיכף הלכה. וחוצמזה התינוק באמת היה מתוק
שנה טובה אחיות נועם

../images/Emo24.gif היי מתוקה. ../images/Emo25.gif

מה שלומך? איך היה? אני שמחה מאוד שחזרת עם כוחות מחודשים. האם הזרועות חזקות? מוכנות לחתירה? כי זו חתירת הגמר. את כבר ממש ממש לפני קו הסיום. אז חזק חזק... היכון..... הכן..... צאי..... בהצלחה.
סאני.

הרמוניה

New member
הי חתולונת ../images/Emo54.gif

תתחדשי על הכוחות והאנרגיות ויאללה לעבודה.... מאחלת לך שזו אכן תהיה השנה שלך הרמוניה

כל הכבוד טביקאט ../images/Emo62.gif =אנרגיה

אין כמו חופשה מהנה להשבת אנרגיות (או לעשות את מה שממש ממש אוהבים). כבר הוחלט שהשנה היא השנה לכולנו - נגמרה שנת שמיטה. שנה של זריעה, גדילה ופירות... והמון אהבה
נילה

מרב.

New member
טאביקאט ../images/Emo54.gif מתוקה!

בטוחה שרק לשמוע את צלילי השפה והמוזיקה הכיפית והסוחפת0 רק זה מחזיר מחצית מהאנרגיות האבודות... שואבת ממך שלל אנרגיות (ואם במפגש היית כל כך מלאת שמחת חיים, עכשיו בטח ניתזים ממך שביבי אושר לכל צד וכדאי להירטב ממך...) שהכוחות שלך יספיקו לחודש אחד של טיפול ותשעה חודשים של הריון (ואח"כ תסעי שוב לחו"ל לארגן אספקת אנרגיות עד שהילד יצא מהבית
)
ושבת שלום, מרב

טאביקט, חמודה ../images/Emo23.gif

איזה כיף "לשמוע" אותך ככה ! החיוניות והאנרגיות שלך מורגשות עד פה
אז יאללה, הרימי עוגן וצאי להפלגת הסיום בוודאי שהשנה היא השנה ! מעדיפה שתראי לנו שהחודש הוא החודש
כוכי

מקסימונת,

טוב לראותך במחוזותינו מלאה באנרגיות חיוביות (אפשר לקבל גם טיפה?) ומכל ה
המון בהצלחה השנה היא השנה!
מרב

למעלה