חזרתי מלונדון לפני שבוע

חזרתי מלונדון לפני שבוע

ואני חייב להגיד לכם מה "אין" שם (= בסוהו, כמובן, מרכז העצבים של האופנה מבחינתי) קודם כל- המראה הספורטיבי חוזר בענק. אולי בעצם הוא אף פעם לא היה אאוט, אבל צרפו את זה לכל הטרנד של הכושר והשרירים- וקבלו את העובדה שאופנת מכון הכושר יוצאת החוצה לרחובות: נעלי ספורט!!!! רצוי נייקי (סליחה על הפרסומת. זה פשוט מה שקורה שם) ג'ינס- רק עם שרשרת ברזל הקשורה מהלולאה השמאלית הקדמית של החגורה ועד הלולאה האמצעית מאחור. רצוי ג'ינס 3/4 (לא ארוך לגמרי). מכנסי ספורט- גם הולך טוב. גופיות!!!! לא חולצות T (בנים- רוצו למכון!!) רצוי גופיות של כדורסל, וצמודות. תיק - התיק של בית הספר, שתי כתפיות. תיק הצד שהולך באלכסון- לאפסן אותו בבוידעם.

סוהו מרכז העצבים של האופנה?????

אני לא הייתי קורא לאיזור של הזונות מרכז העצבים של האופנה...... בלונדון הסגנונות מאוד מעורבבים.........מה שרואים במקום אחד לא הולך במקום אחר.....

coolel

New member
בעעעעע יאק

שרשרות על הג'ינס - שונא את זה גופיות - סביר ולא יותר... אני אוהב יותר חולצות רגילות ג'ינס 3/4 - זה כבר יותר נחמד הקיצר - נשמע בעעעעע יותר מדי פשוט ולא מושקע לדעתי - זה כאלו בגדים שזורקים עלייך בלי לחשוב וממש לא נשמע טוב...

סתמאדם

New member
../images/Emo7.gifקצת עצוב לי

כשאתה מתאר בדיוק איך צריך לשים את הרצועת שרשראות הזאת, בדיוק מאיפה עד איפה כדי שכולם ידעו וכולם יראו אותו דבר, איכס!!!! לפני כמה ימים ראיתי 4 בנים הולכים ברחוב, כולם נראים אותו דבר בדיוק, מכנס צבאי כזה (והם לא היו חיילים), וגופייה לבנה כזו עם כובע ראפרים הפוך (עם המצחייה למעלה). כל האופנה הזו של אין ואאוט לקחה את הביגוד, שפעם היה דרך הביטוי העצמי של כל אדם, והפכה את כולם להיראות אותו דבר....... גועל!!! ג'ינס ארוך - יאק ג'ינס 3/4 - זה באופנה ואו, שינת את חיי. (לא יוצא נגדך, אלא נגד התופעה הזו)

צודק

אבל להיות אופנתי זה כיף! לי אישית לא משנה אם אני דומה לאחרות או לא אני מרגישה טוב כשהלבוש לפי האופנה.

סתמאדם

New member
גברת קארין היקרה....

אולי תשבי עם עצמך לבד ותנסי לברר למה להיות אופנתי זה כיף.... האם זה בגלל המחיר הבלתי אפשרי של הבגדים??? האם בגלל העובדה שכולם נראים אותו דבר??? האם בגלל העובדה שאם לא תתלבשי כמו כולם פשוט לא תהיי מקובלת??? אם חברים שלך דוחים אותך בגלל לבושך הם לא שווים כלום, הם אפילו לא חברים, הם סתם אנשים שאתה יכול לדבר איתם על בגדים, איפור, ספורט וכ'ו... חוץ מזה הכי כיף שאנשים מתלבשים איך שבא להם כי הם מבינים שלהיות אופנתי זה לא כיף.... זו דרישה מפגרת...

cutey

New member
לא!

ג'ינס עם השרשראות=פצצה! נעלי נייקי=אחלה! ג'ינס 3/4=חביב מכנסי ספורט=מדהים.. גופיות=הכי יפה! ו..זהו- ובאמת כדאי ללכת למכון כושר- רצוי מאוד,במיוחד כדי להראות את זה בים!!!

למעלה