חזרתי מלונדון

Mrpops

New member
חזרתי מלונדון

היי לכולם! מה שלומכם? היום לפנות בוקר חזרתי מלונדון, היה מדהים!
בכל מה שקשור להתעמלות אני בטוח שדי הסתדרתם ( ושראיתם יותר ממה שאני הספקתי לראות..) אז חשבתי שיהיה נחמד לשתף אתכם קצת בחויה הכללית של האולימפיאדה.
זאת הייתה הפעם הראשונה שלי באולימפיאדה ולכן ההתרגשות הייתה בשיאה אכן, הייתה אוירה מחשמלת בלונדון. בכל פינה מרגישים את האירוע...אנשים מכל המדינות מסתובבים בהפנינג ענק של צבעים, תלבושות, מוסיקה והרבה פאן.מידי פעם עושים קצת בונדינג, מתיישבים בבתי קפה ומדברים על התחרויות ומאיפה כל אחד מגיע.
הפארק האולימפי הוא מקום ע-נ-ק ומתוכנן בקפידה! המקום משדר אולימפיאדה בכל פינה. האצטדיונים הם פאר ארכטיקטוני מבפפנים ומבחוץ.הבריטים שיחקו אותה מבחינת אבטחה ולוגיסטיקה.בכל שני מטר מוצב סדרן ובכל פינה רואים שוטרים וחיילים שמאבטחים את האירוע. המרחק בין האצטדיונים גדול מאוד והמרחק מהקצה האחד לשני של הפארק הוא שעה הליכה בערך. נחילים של בני אדם זורמים מאצטדיון לאצטדיון. מחוץ למתחם האצטדיונים בפארק הוקם מרכז הקניות הגדול ביותר באירופה שנקרא - westfield. כל מי שהגיע לאולימפיאדה בלונדון בוודאות עבר שם באופן כזה או אחר. הקניון הזה הוא גן עדן לחובבי השופינג ומקום מצויין להתחכך באוהדים ובספורטאים הרבים שעוברים בו מידי יום. מידי פעם עובר במקום ספורטאי מפורסם או מדליסט טרי שהופך במהירות לסלב מקומי בקניון ולאטרקצית צילומים. תחרויות ההתעמלות התקיימו ב - O2 - אצטדיון נורת' גריניץ' לא רחוק מהסיטי של לונדון. קשה לי לתאר את עצומת החויה שהרגשתי כשנכנסתי לאצטדיון בפעם הראשונה. הבידוק הבטחוני בכניסה היה דומה לבידוק שעוברים לפני עליה למטוס, בכל פינה שומעים אנשים שמדברים על התעמלות. אני נכחתי בגמר הקרב רב נשים שהתקיים ב2 לאוגוסט - יום חמישי. היה מרגש מאוד לראות את גבריאל דאגלס עושה סנסציה והופכת לאלופה אולימפית, היה עוד יותר מרגש לצפות בפעם הראשונה בכל המתעמלות שעד אותו רגע מבחינתי לפחות ראיתי רק על מסך המחשב או הטלויזיה. את שאר תחרויות ההתעמלות (לא כולן..) ראיתי על מסך הטבלט בצורה די חפפינקית אז יש לי עוד כמה השלמות לעשות...בכל מקרה, ענף ההתעמלות סיים את חלקו האולימפי וכעת נשאר לנו לחכות "רק" 4 שנים נוספות עד ריו. שיהיה המשך שבוע טוב לכולכם!

cubano1

New member
ברוך השב!

שמח שנהנת ושזכית לראות את זה בלייב!
באיזה ספורטאים מפורסמים נתקלת, מעבר למה שראית בתחרות עצמה?

Mrpops

New member
תודה!

מלבד ההתעמלות הייתי גם בשני משחקי כדורסל (לא הפיק שלי אבל זה מה שהיה בכרטיסים..) הלכתי לראות את נבחרת ארה"ב - ניגריה וצרפת - ניגריה.
היו שם המון ספורטאים מכל מיני ענפים. אני לא ממש חזק בלזכור שמות אבל הצטלמתי עם כדורסלן נבחרת בריטניה: POPS MENSAH-BONSU ועוד חותר בריטי (לא זוכר את שמו) שזכה במדליה. נתקלתי גם בנבחרת פלסטין (במהלך שופינג באחת החנויות :) אני מתאר לעצמי שעברתי וראיתי עוד הרבה אחרים שלא ממש הייתי מודע לגדולתם באותו הרגע...את הכדורסלנים והשחיינים קל לזהות בגלל הגובה שלהם.

איזה כיף לך

גרמת לי עכשיו לגעגועים גדולים: אחד לאולימפיאדת אתונה 2004 שבה הייתי, והשני לאליפות העולם 2009 שהייתה ב-O2 בלונדון שגם בה הייתי. הזכרת לי מלא חוויות משם...
אני בטוחה שנהנית. איזה כיף לך!!!

למעלה