חזרתי ממסע מלכת המדבר ללפלנד 2010 ...

חזרתי ממסע מלכת המדבר ללפלנד 2010 ...

חזרתי מהמסע של חיי ולכל מי שעדיין מתלבטת , קחי יוזמה ועשי סוף סוף משהו טוב למען עצמך בלבד. חוויה חד פעמית עם עוצמה רבה המשאירה חותם לכל חייך!!!!!!! כשהבטתי בתמונות של אלו שכבר חזרו חייכתי לעצמי ואמרתי עכשיו אני אדע מה עושים כל יום......אז זהו , שלא!!!! לעולם לא תדעי מה יביא יום ואיזו קליפה תשילי מעלייך ביום שאחרי לא סתם ...נאמר: כשתחזרי תביני. לקראת סוף המסע קיבלתי מתנה כפולה רוב הבנות בחרו בצוות שלי כצוות דבש. זאת אומרת שאני זוכה בשנה הבאה לצאת לעוד מסע [אולי לסין] ללא תשלום ועם הרבה פינוקים. שבת שלום לכל הפורום הולכת לנוח ...ההתרגשות עדיין שוררת בתוכי..... דבוש

עינבלית

New member
ברוכה השבה דבי!

נשמע כייף גדול, יש מצב שתפרטי קצת סיפורים אישיים שלך עם תמונות?

ברוכה הבאה!!!!home../images/Emo245.gif !

כל הכבוד על ההשתתפות, ראיתי את התמונות בפייסבוק, את נראית מעולה! איזה כיף לראות קבוצה נשית עם אמביציה כזאת ואנרגיות כאלה!
עכשיו תתפנקי לך במקום ממוזג....

תודה....להלן חלק מהתמונות

לעולם לא אוכל לתאר את ההרגשה מה זה להיות בסוף העולם.....

זה מה שקורה כשקבוצת "ג'יפים" נעצרת לצלם ילד

סאמי מלפלנד.....הוא כל כך נבהל שמיד כבו המצלמות ונותרו התמונות...

כשהגיע תור הצוות שלי לצוות קפה

חיכתה לבנות הפתעה.....כולנו לבשנו ג'אלביות, הבאנו עוגיות מיוחדות ו..............אנוכי פצחתי בריקוד בטן לצלילי השיר "פרח המדבר" של סטינג. האדרנלין היווה לי מחסום מפני הקור העז....

קולולולו! ../images/Emo65.gif

ברוכה השבה! גם גיסתי חזרה לפני שבוע מהמסע הזה והיא חזרה שונה... חזקה ועוצמתית צוחקת ופתוחה כמו שמעולם לא הייתה...

ברוכה השבה מלכת הפורום ../images/Emo47.gif

איזה כייף לקרוא על החוויות שלך מהטיול ועוד יותר לראות את התמונות שהוספת גם לא הופתעתי לשמוע שהצוות שלך זכה בתואר " צוות דבש " ואני בטוח שהיית הרוח החייה והמחייה בטיול הזה אכן נשמע ונראה שעברת את מסע חייך ואני כל כך שמח לשמוע שמעבר לתובנות, הבנות, מחשבות, מראות ורגשות את זוכה בנסיעה חינם גם בשנה הבאה
ולמרות כל האמור לעיל אני בכל זאת שמח שחזרת כבר - כי התגעגעתייייייייייייייייייייייייייי

ועוד דבר דבוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את לא יודעת כמה ריגשת אותי שזכרת וטרחת להתקשר אלי שניה לפני שעלית ל
כדי לאחל לי מזל טוב כמה שעות לפני תאריך יום ההולדת
לא הייתי לבד והחברים שהיו לצידי יכולים להעיד שהעלת דמעות של התרגשות בעיניי ועשית לי חם ונעים ב
תודה רבההההההההההההההההההההההההההה אוהב המוווווווווווווווון

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מתי נפגשים בנמל לפטפט על הא ודא??? אוהבת אותך מאוווווווווווווווד דבוש

אני הכי אשמח להפגש איתך ולפטפט

ברגע שאני אצליח להפטר מההתקררות הבלתי ניסבלת שנדבקה אלי ומסרבת לחלוף וככה באמצע הקייץ אני שוכב חולה עם חום, גרון כואב, צרידות ובעיקר כאבים בכל הגוף
גם אני אוהב מאוווווווווווד דודוש

למעלה