חזרתי מניפוח ראשון היה בלגן

בולדוג

New member
חזרתי מניפוח ראשון היה בלגן

הסתבר שהפורט הסתובב ורק אחרי 5 ניסיונות שונים כולל לחיצות ומשיכות הצליחו.בתור בחוץ שמעתי עוד מלא סיפורי זוועה על ניתוחים חוזרים ובלגנים. מקווה שעבר בסדר יקח עוד כמה שעות עד שניראה איך אני מגיב לניפוח (מים עוברים בסדר)ביקשתי ניפוח מתון כיוון שאני נאלץ לקחת כדורים שרצוי לא לשבור.אבל לפחות הספקתי להשקל הורדתי עוד 5 ק"ג וסך הכל 30 ק"ג תוך חודשים וחצי . הצחיקו אותי כמה מנותחות בתור שעברו ניתוח לפני חודש לא שומרות דיאטה אוכלות הכל ומתלוננות! שירדו רק 13 ק"ג. אז עד לפעם הבאה הבולדוג הדואב שלכם.

sure16

New member
הי בולדוג,מזמן לא ראינו ל..../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה הפורט הסתובב?להיות בטוח שהוא נמצא במקום הנכון...(כי האיש שלו מצטמק כל הזמן..) יווווווו,בטח נורא נלחצת! גם ככה זה מלחיץ בלי הסיבובים... אני מקוה שיש לזה הסבר קצת יותר הגיוני. חוץ מזה אני מלאת קנאה על הירידה ,אבל מפרגנת לך מאד!כל הכבוד!אני מדשדשת בסביבות ה-15 ..אבל כל קילו חשוב אצלי וחוץ מזה אני שוחה,האם אתה עושה ספורט?ביי שרה

gal33

New member
איזה קצב מרשים. שמור על עצמך ועל

הבריאות כמובן. בקצב הזה לא תצטרך לנפח הרבה ואז תחסכנה ממך הצרות. לא חסרים סיפורי זוועה, אך גם לא חסרים סיפורי הצלחה. מן הסתם בדרך כלל בבית החולים פוגשים את סיפורי הזוועה ולא את סיפורי ההצלחה...

באיה

New member
איזה יופי לך בולדוג../images/Emo45.gif

כל הכבוד, השאלה היא, האם זה לא מהיר מדי. לי אומרים כל הזמן שהירידה המתונה יותר טובה לבריאות הגוף. בכל מקרה, אני מאחלת לך הצלחה בהמשך הירידה. כמה אתה צריך עוד להוריד? בערך? תשמור על עצמך
באיה

רונית-1

New member
כל הכבוד על הירידה המאסיבית

ירדת המוווווון בפרק זמן קצר מאד. מה אתה אוכל? רונית

RomiVais

New member
בולדוג יקר ../images/Emo24.gif

מקווה שהכאבים כבר עברו ושזה בעצם לא היה כל כך נורא!!! כאב לי לקרוא
אאוץ´!! כל הכבוד על 30 ק"ג.
באמת כ-ל--ה-כ-ב-ו-ד!!! אני שמחה בשבילך ובטוחה שאתה מרגיש מצויין!!! תעדכן אותנו, ושיהיה לך סוף שבוע נעים ביותר רומי
נ.ב. שוב - כל הכבוד!!!

צפרדעית

New member
כל הכבוד על הירידה הנפלאה...

אבל..... אני לא יכולה להתעלם מהערתך בנוגע לאותן "מנותחות שעברו ניתוח לפני חודש לא שומרות דיאטה אוכלות הכל ומתלוננות! שירדו רק 13 ק"ג." לכל אחד קצב הירידה שלו... חילוף החומרים אצל גבר גבוהה בהרבה מאשר אצל אישה ומכאן גם היכולת לאבד משקל בקצב גבוה יותר... אני סמוכה ובטוחה שכלמי שעבר את הניתוח מטרתו אחת והיא לרדת במשקל... תשמח בצלחה שלך ותפרגן לאחרים לא כל מה שבא לך בקלות בא גם לאחרים... אני באופן אישי אמורה לעבור ניתוח בעוד כשבועיים גם אני רוצה לרדת במשקל.... אבל אני לא רוצה לרדת 30 ק"ג בחודשיים וחצי... אני מעדיפה לרדת 30 ק"ג בחצי שנה עד שנה.... לדעתי ירידה הדרגתית תקל על ההסתגלות שלי למשקל החדש ותמנע עודפי עור (במיוחד עם שילוב של פעילות גופנית) אז אני מקווה שאם יצא לנו להיפגש בעוד כמה חודשיים באיזה חדר המתנה... ואולי תשמע את סיפור הירידה שלי.... תחשוב פעמיים לפני שתכתוב דברים כאלה בפורום... (גם להעברת ביקורת יש דרך!!!) צפרדעית (שמפרגנת לך וגם לאלא שקצת יותר קשה להם)

בולדוג

New member
לצפרדעית ולרויקו

כפי הניראה לא התנסחתי כראוי ואולי פגעתי במי מהחברים ועל כך אני מתנצל! לא "ירדתי" על אותם מנותחות על קצב הירידה שהוא ללא ספק אישי מאד.ואני מכבד ושמח עבור כל אחד על כל קילו שהוא יורד מי כמוני מבין אותו. אבלאני התכונתי לציפיות הלא ראליות של המנותחות שהכל ירד מיד ללא מאמץ ולא שום שמירה על דיאטה כלל המצוטטת על 13 ק"ג סיפרה לי איך היא זוללת דברים שאסור חופשי ובכמויות ולא מבינה מדוע לא יורדת יותר? ואגב 13 ק"ג זה המון. אני מדבר עם לא מעט אנשים וחלקם חושב שהטבעת היא קסם והיא תעשה את העבודה לבד.אבל אם יש משהו שלמדתי מקריאה בפורום ושיחות אם סובחי (שר הטבעות)וניסיוני האישי (הקצר למדי)זה לא יעבוד לבד!! זה רק יעזור לנו במאמץ.ועל כך דיברתי, ושוב לא היתה שום כוונה לזלזל באף אחד.מקווה שבזאת הסברתי את עצמי והרגעתי את הרוחות הסוערות . שלכם בולדוג הנזוף.

למעלה