חזרתי מטיול בסין, זו מדינה מדהימה, אחרת מכל מה שאפשר להבין, לא דומה לשום דבר אחר שמכירים. תרבות שונה לגמרי, מנהגים אחרים, והיסטוריה שאורכה כאורך ההיסטוריה של העם היהודי. לא קל לטייל שם, אבל שווה.
נשמח לשמוע חוויות, אתרים עליהם את ממליצה במיוחד, ממה להזהר, מזג אויר, כמה זמן היית, איך היה המדריך וכל פרט אחר ששווה איזכור. אם תצליחי לצרף גם תמונה או שתיים - נשמח אף יותר
מדינה ענקית עם 1.3 מיליארד תושבים. טיול מאורגן לסין (וכמעט אפשר רק מאורגן) זה כמעט מסע כומתא. נסענו בחברה בשם "נווה אקדמיה" ומיכיון שזה הטיול הכמעט בודד שעשינו במאורגן אינני יכולה להחליט אם הם טובים או לא. היו דברים טובים וגם ההיפך בארגון הטיול. המדריך המלווה שלהם בחור נחמד אבל קצת פחות מידי אוטוריטה. ועכשיו לכמה חוויות: האתר שהרשים אותי מאוד הוא אתר חיילי הטרהקוטה בשיאן, זה מה זה מדהים. מבחינת הנופים אז העיר גווילין וסביבותיה אלו אתרי נופים מאוד יחודיים. מבחינה עירונית ממש אבל ממש חובה לראות את שנחאי. חוויות מטיול כ"כ מיוחד כמו טיול לסין צריך קצת זמן על מנת לעכל, ואני רק 3 ימים מאז שחזרתי. אפילו טרם הדפסנו את התמונות וגם עדיין לא ראינו את הוידאו שצילמנו, כך שאולי בהמשך אשתף היתר החוויות.
הייתי אמורה לטוס שבוע הבא ובגלל בעיות ויזה שיניתי לויטנאם. היית שם? הייתי 5 פעמים במזרח ואני מכורה. חשבתי להחזיר חזרה את הכרטיס לסין כי כעת הכניסה מותרת. האם לא קר מדי עכשיו בבייגין? יש הרבה ישראלים? מומלץ לטוס עכשיו או לדחות לעונה טובה יותר? אשמח מאד על תגובה. יופי שנהנית.