חזרתי מספארי בדר' מצרים

giladshay

New member
חזרתי מספארי בדר' מצרים

בגדול- נהנתי מאד.
רוצה להודות למפעיל (Wild Dive), למוביל (בועז סמוראי), לצוות הסירה ולשני הדייבמאסטרים וכמובן לכ"א מאנשי הקב' הנפלאה הזאת.
תודה אישית לאורח קסום במיוחד שהצטרף אלינו, מר הווארד רוזנשטיין, על ההרצאות המעניינות והידע שחלקת איתנו.
סה"כ 20 צלילות בטמפ' שבין 24-28 מ"צ.
מקווה שיצטרפו אליי עוד צוללים מהקבוצה שיוכלו להציג תמונות איכותיות.
הסתפקתי בחולצת לייקרה, בגד-ים, סנפירי שנירקול ומצלמת אינטובה פושטית.
לסרטון: [URL]https://www.youtube.com/watch?v=TI9OMeM6A-A&feature=youtu.be[/URL]

חול1

New member
הי גלעד,

סרטון משובח. אשמח לקבל יותר פרטים על האופרציה. שלשום שמעתי מהבאדי שלי שאילן חזר להוציא ספארי צלילות מספינה דרך שארם ואני מתעניין...אני לא בפייס אז על תשלח אותי לשם...תודה

giladshay

New member
הספארי הספציפי הזה- יצא דרך הורגדה ולא דרך שארם

(אל תדאג, אני לא סובל פייס ג"כ).

אני בטוח שווילד-דייב מוציא גם משארם.
כנס לעמוד הבית שלהם, [URL]http://www.wilddive.co.il/[/URL] , ובדוק מה יש להם להציע. אופציה נוספת זה להתקשר ישירות ולברר. הטלפונים מצויים בקישור ששלחתי.

תודה רבה עבור הקומפלימנטים, גם מהשיח וגם מאלו שיגיעו בהמשך.

רק לידיעה- זה שהצלחתי להגיע לאיכות כזה או אחרת בסרטון- לא בהכרח מעיד שאני ממליץ על אינטובה. איכויות האופטיקה והתאורה- מוגבלים למדי וקשה מאד להגיע לרמה סבירה של צילום. אם הצלחתי להביא סרטון נורמאלי- זה רק בגלל שלמעלה מ- 90% נופו בגלל איכות ירודה...

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כמה מילים על הניסיון (הקצר) שלי עם אינטובה

בשנה האחרונה היתה ברשותי מצלמת אינטובה EDGE X איתה ירדתי לכמה עשרות צלילות.
&nbsp
התוצאה היתה מבחינתי לא פחות ממצוינת ואני מתכוון לאיכות הסרט, הצבעים ונוחות השימוש.
&nbsp
דא עקא האמינות של המצלמה על הפנים, למצלמה הראשונה שקניתי חדרו מים מחלקה הקדמי והיא הוחלפה על ידי דוגית ללא הנד עפעף, החדשה שקיבלתי התחילה לעשות בעיות כעבור זמן קצר, תוקנה על ידי דוגית והוצפה לפני חודש בצלילה רדודה יחסית כאשר המצלמה אמורה להיות אטומה עד עומק של 60 מ' עומק בו כבר היתה כמה פעמים.
&nbsp
אשמח לשמוע על דגמי אינטובה שבעיית האמינות נפתרה בהם מאחר ואני מעדיף לצלם וידאו במצלמה נפרדת מהמצלמה הראשית שלי וזאת על מנת לשמור את הסוללה. חוץ מזה יש למצלמת וידאו נפרדת יתרונות משלה בעיקר בגלל מימדיה הקומפקטיים.

manomer

New member
סרטון מהמם. תודה.

שאלה כללית: אני מעולם לא עברתי את שארם, לא לצלילה ולא לטיול אחר. האם הרגשת בטוח באזור זה? רק לפני כמה ימים פורסם שהיה שם פיגוע בו נרצחו שתי תיירות.

אני נוסע לסיני בלי חשש אבל דרום מצרים תמיד נראה לי מעבר להרי החושך...

giladshay

New member
היי. תודה על הקומפלימנטים. לגבי שאלתך- אין תשובה מוחלטת

כידוע מצרים, לרבות סיני- עדיין משמשת חממת גידול לטרור פוטנציאלי.
גם אם לא- קשה להעריך מתי איזה חמום מוח יחליט לקחת את המושכות לידיו, להניף סכין ולדקור.

מניסיון ידוע שעפ"ר אירועי דקירה- נקשרים לאיסלאם הקיצוני, כלומר הסבירות שאירוע כזה אכן יתרחש במדינה בעלת רוב מוסלמי- גדל בהשוואה למקומות בהם אין רוב מוסלמי, אבל סטטיסטיקה לחוד ומציאות לחוד.
כפי שאתה יודע- אין כרגע מקום בטוח בעולם (לא בלונדון, לא בצרפת, לא בבלגיה ואפילו לא בישראל עם כול אירועי הדקירות למיניהם).

הפיגוע התרחש מס' ימים לאחר שהספארי שלנו הסתיים.
אם לוקחים בחשבון שיום לפני/אחרי הספארי היינו בעיר עצמה- ברור שמדובר במידה של סיכון.
אם אתה מחליט לקחת על עצמך את הסיכון- זאת החלטה בלעדית שלך! אין סוכן נסיעות שיבטיח לך שלא תידקר.

מקווה שעניתי

למעלה