חזרתי מסקי - המלצות !!!!

נולי 77

New member
חזרתי מסקי - המלצות !!!!../images/Emo113.gif

שלום לכולם, חזרנו משבוע סקי באתר מ-ד-ה-י-ם שנקרא פאס דה לה קסה באנדורה. זה אתר ענקי, שיש בו מסלולים מכל הסוגים. הנוף יפהפה, מעליות שמעלות אלפי אנשים בדקה - כך שמקסימום עומדים בתור שתיים - שלוש דקות. רוב הזמן היינו בחלק גדול בפני עצמו של האתר, שנקרא Grau Roig מגיעים אליו באמצעות פוניקמפ - שזה רכבל שנוסע כ 12 דקות, בנוף מהמם, לגובה 2640 מ'. לא צריך לחכות בכלל. כל דקה מגיעה קרונית. אנדורה זו ארץ יפהפיה, אנשים נורא נחמדים. היינו במלון קרוב ומקסים. באתר יש גם בי"ס לסקי - עם קבוצות ברמות שונות. הקבוצות של דוברי אנגלית (ולא ספרדית...) בד"כ לא גדולות. בקיצור, המון שלג, חופשה כיפית, ומקום מומלץ ביותר !!! אם יש מישהו שמתלבט או מתכנן לנסוע - אשמח לתת עוד פרטים!!! נולי. נו

Inoni

New member
אני מצטרף להמלצה, למרות שאני הייתי

בארכליס, האתר הכי גבוה אבל גם הכי קטן (יחסית) באנדורה. ואני אחדד את ההמלצה, סעו לבד, בלי איסתא ובלי כלום, לא תאמינו כמה תחסכו, יש לבתי מלון דילים לשבוע כולל סקי פס, השכרת ציוד דרך המלון יוצא ממש זול, והשורה התחתונה חופשה הרבה יותר טובה בפחות כסף. אני גם הייתי עוד 4 ימים בברצלונה ועדיין יצא לי פחות מאיסתא, ומלונות 4 כוכבים ולא 3 כמו שהם הציעו ועם טיסות סדירות ומרווחות בשעות הכי טובות (מגיעים מוקדם עוזבים מאוחר). גם הדילים לא מאפשר להיות בברצלונה וחבל רק לעבור שם. ינון.

yaircarel

New member
אני ואמיר גם היינו

היינו בפאס דה לה קאסה, וגם ישנו בעיירה פאס עצמה. העיירה עצמה לא יפה מדי אבל גם לא מכוערת ויש שם אחלה מחירים על משקאות. האתר עצמו גדול למדי ובהחלט מתאים לגולשים מתחילים ובינוניים וגם למתקדמים שמחפשים גלישה באיזי. זהו אתר שבמיוחד מזמין לארגן את החופשה לבד כי כך אפשר לשלב כמה ימים בברצלונה ולהוריד את העלות בצורה משמעותית.

Loppy

New member
לא הייתי שם אבל אני יכול להבטיח ש..

המכירים מאד מאד זולים. הרי אין שם "מע"מ" או משהו כזה......

למעלה