חזרתי מפגישה שנייה אצל הדיאטנית

Raindrop23

New member
חזרתי מפגישה שנייה אצל הדיאטנית

חדשות טובות - ירדתי 4.2 קילו בחודש! וזה אחרי שאמנם השתדלתי מאוד אבל לא עקבתי ב-100% אחרי ההנחיות שלה. ועדיין בשבילי זה מהפך לעומת הכמויות והדברים שהייתי אוכלת קודם.
וכנראה בזכות זה הצלחתי לרדת כל כך יפה במשקל ועוד בחודש אחד. בשבוע האחרון גם עשיתי הליכון וכל פעם הגדלתי את הזמן בקצת וגם את המהירות עד שהגעתי ל-23 דקות.
אני יודעת שיש לי דרך ארוכה אבל אני מנסה לא לחשוב על זה אלא לחשוב על הדרך שעברתי ואני משתדלת לחשוב כל יום רק על איך לעבור את אותו יום.
שרק אמשיך כך

לי בא

New member
כל הכבוד

אני מקנאה בכח הרצון שלך,
החכמה היא באמת להתמיד.
נראה לי שכל מה שאת מורידה אני מעלה בחזרה.
המלחמה על המשקל היא דבר הזוי ומטורף.
בהצלחה בהמשך, אולי נפתח קבוצת תמיכה לדיאטה כאן?

Raindrop23

New member
תודה לי בא יקרה

אכן צריך "רק" להתמיד. קבוצת תמיכה נשמע רעיון טוב

Raindrop23

New member
וכרגיל נפילה

קשה לי. הדיאטנית העירה לי כל מיני הערות, לעשות ככה ולעשות ככה במקום דברים שאכלתי ואיך שאכלתי, לעשות אחרת.
ואני אומרת, עם כל איך ומה שעשיתי לא בדיוק לפי ההנחיות שלה, עדיין אני ירדתי 4.2 קילו בחודש, I must have done something right.
יש גבול למה שאני מסוגלת לעשות וגם ככה מאוד קשה לי. הכל יחסי בחיים וזה לא פחות ממהפך מאיך שהייתי אוכלת קודם.
אז אני יודעת שיש לה כוונות טובות אבל זה Too much בשבילי.
ויש לי עדיין אובססיות לקניות. חושבת למכור דברים כדי לקנות, בעיקר רוצה לקנות דברים יקרים וממש קשה לי.
בקיצור קשה.

לי בא

New member
בקיצור את אשה

כולנו רוצות לקנות כל הזמן, לפחות אלה שאני מכירה.
וכולנו רוצות להיות רזות.
בעניין הדיאטנית, זה תפקידה. תעשי את מה שמתאים לך ותראי אם את ממשיכה לרדת, במידה ולא, תנסי את מה שהיא ממליצה

Raindrop23

New member
תודה יקרה

אני אעשה את מה שעשיתי עד עכשיו, עובדה שזה עבד. דרך אגב, לפני שנה וחצי, בעזרתה של אותה דיאטנית, ירדתי מעל 20 קילו בחצי שנה.
אחרי חצי שנה לא נשארו לי אנרגיות, שברתי את הכלים והעליתי בחזרה, אז גם לא הייתי בטיפול אבל זה לא משנה כי הדבר החשוב הוא שזה מוכיח שאני מסוגלת לרדת ואני יכולה עכשיו לעשות את זה שוב.

יקירה, חשבת על תרופתי?

הבנתי שקטע אובססיבי זה לגמרי כימיה במוח שאפשר
במידע מסוימת לתקן עם כדורים שמפחיתי אובססיה.
כמובן ביעוץ עם רופא והכל.

Raindrop23

New member
אני כבר לוקחת תרופות

ניסיתי המון תרופות במשך השנים ומה שאני לוקחת עכשיו זה הרע במיעוטו.
רק אצל הפסיכיאטרית האחרונה ניסיתי שלוש תרופות, השתיים הראשונות עשו לי תופעות לוואי קשות והשנייה ממש הגבירה לי את התאבון.

פריאל 12

New member
טיפ

זה קשה לעשות דיאטה בחגים (בשבתות ובעצם גם בימי חול
),
אל תיתני לאף אחד לשבור אותך, אפילו לא לדיאטנית שלך.
תיהני מהניצחונות הקטנים, גם אם לדעת הדיאטנית שלך הם לוקחים לך זמן.
4.5 ק"ג זה לא מעט - תהני מההרגשה הכיפית שבלבישת מכנסיים/חולצה שבעבר היו הדוקים יותר.
ובהצלחה

למעלה