חזרתי מפולין....

yosefar

New member
חזרתי מפולין....

שלום לכולם. זו פען ראשונה שאני כותב בפורום... חזרתי היום מפולין. לאורך כל המסע הייתה תחושה של טיול שנתי בפולין ולא של מסע, ורבים מחברי המשלחת התאכזבו שלא התחברו למה שראו, בהתאם לציפיות לפני המסע. כך גם אני הרגשתי פחות או יותר... גם המדריכה שלנו התאכזבה מאיתנו ואמרה שהחמצנו חלק נרחב מהמסע. בשעה האחרונה כשאני מסתכל בתמונות שצילמתי, קיבלתי מכת הלם. פתאום כל המשמעות של המסע נפלה עלי ברגע אחד ונותרתי ללא מילים... האם גם לכם קרה מקרה דומה?? מתגובות שקראתי כאן לפני שיצאתי למסע נוצר אצלי הרושם שתוך כדי המסע באה ההתחברות. בכל מקרה מוטב מאוחר מאשר אף פעם... זהו אני הולך לישון... מקווה לעכל את זה לאט לאט... לילה טוב.

Lp Fairy

New member
...

קודם כול..ברוכה השבה... כול אחד לוקח לו זמן לקבל את ההלם שלו.. אני למשל קיבלתי את ההלם רק ביום הרביעי למסע... צר לי להגיד אבל המדריכה שלכם היא ממש לא בסדר...היא התאכזבה מזה שלא קיבלתם הלם?!?! בכול מקרה שיהיה לך כבר בוקר טוב..[= וקח את הזמן של הלעכל...

lihi r

New member
ברוך השב

קוקם ל אני חושבת שזה היה ממש מעשה לא נכון מצד המדריכה שלכם להתאכזב מכך שלא הפנמתם מספיק את הדברים או לא התחברתם מספיק כי לנו לדוגמא אמרו וחזרו על זה כל הזמן לפני שיצאנו שכל אחד יפנים בזמן שלו אם זה ביום הראשון או אפילו אחרי כמה חודשים אני אישית קלטתי באמת מה קורה סביבי רק ביום האחרון של המסע שהמדריכה שלנו שמה לנו שיר מתי שהיינו בבורות ירי ואז גם נשברתי והתחלתי לבכות

irashady

New member
גם לי זה קרה...

למעשה.... כמעט כל המשלחת שלי הייתה ככה... הרבה לא התחברו שם... וגם אני לא.. אבל כשחזרתי הבייתה... לפני שבוע, היה לי זמן לשבת על עצמי ולחשוב על זה ולעבור על התמונות... כי כשהיינו שם לא היה זמן לכלום... אפילו לא לחשוב לשניה על מה שרואים.. ובבית יש יותר את הזמן הזה... בגלל זה זה נקלט יותר כשחוזרים...

לצערי

אני הרגשתי את אותה תחושה / הרגשה שהייתה לך במהלך המסע אבל אצלי היא גם נשארה. המדריך שלי דווקא היה מרוצה מרמת ההתחברות שלנו כי המסע שלנו פשוט היה דפוק מבחינת הלו"ז.

קצת באיחור..

המסע שלי היה עמוס טקסים בגלל שהוא היה ביום השואה היה את טקס המשלחות טקס ראש הממשלה טקס ערב יום השואה בכיכר המרכזית. לכל הטקסים האלה צריך להגיע כמה שעות לפני כי- את טקס המשלחות אנחנו עשינו (הופענו בו) טקס ראש הממשלה... נו, כל הביטחון, גם בחו"ל זה אותו הדבר והטקס השלישי.. אותו הדבר בקיצור, ביזבזנו לפחות יומיים מהמסע שנערך סה"כ 8 ימים. כל שאר הזמן הייתה הרגשה של לחץ. אתה בטח יודע כמה זמן "מתבזבז" על נסיעות ממקום למקום ועל התארגנות ליציאה. כל הזמן הזה פשוט לא היה מתוכנן טוב ופשוט לא מיצינו את הכל. זה ה"פירוט בקצרה"

למעלה