חזרתי מפולין ....

שרוך

New member
חזרתי מפולין ....

בס"ד שלום לכולם מה המצב? מה קורה? מה חדש? אז ככה אני כבר 20 שעות בארץ.... הגעתי לארץ אחרי שבוע שהייתי בפולין.... לא יודע מה להגיד לא חסר מה להגיד.... אבל יש לי שאלה מה אתם עניתם הרי כל אחד שואל איך היה ? אז לאדם הראשון שעניתי זה המילה הראשונה היתה חזק אז החלטתי שמעכשו אני יגיד חזק ונראה כמה זמן יש לשיחה ואז נראה כמה אני יוכל לפרט כי להגיד איך היה זה ממש קשה לפי דעתי גלגל החיים... כי ביום אתה עצוב לא מובן סגור ובלילה או ישר באוטובוס אתה כבר צוחק שר שמח .... ככה זה היה אצלנו ביום עצובים וישר אחרי שעולים לאוטובוס פותחים תאוכל וישנים או שרים... אז למי שיוצא או מתלבט לצאת תצאו לא חוזרים משוגעים טיפה שונים וגם לא מחייב אל תהססו כל אגורה ============================= ומעכשו אני גם פה לשאלות או עצות למי שיוצא.... שרוך

lihi r

New member
קודם כל ברוך השב..

גם אצלי שהיו שואלים אותי בהתחלה איך היה לא ידעתי מה לענות ועניתי בסדר כי איך אני יכולה להסביר להם תוך כמה דקות ואנשים היו אומרים לי מה בסדר? איך זה יכול להיות בסדר? ועניתי להם שאני לא יכולה להסביר לפחות לא מהר ככה שאני חושבת שאתה מאוד צודק במה שכתבת

אני הייתי אומרת שהיה כיף../images/Emo77.gif

ואח"כ הייתי מקבלת תגובות מוזרות, אז נמאס לענות לאנשים! רוצים לדעת איך היה? תצאו בעצמכם

ברוך השב ^_^ ../images/Emo125.gif

זו השאלה הכי קשה... חח... אני זוכרת שלא ידעתי מה לענות... ואז בשלב מסוים החלטתי שאני אגיד שהיה מדהים. כי כשאומרים שהיה כייף אנשים מסתכלים עלייך מוזר... בכל מקרה לאלו שיצא לי לדבר איתם קצת יותר משתי דקות אמרתי שזה משהו שאי אפשר כל כך להסביר ולא משנה מה שאני אגיד צריך להיות שם כדי לדעת איך ההרגשה, ומי שלא היה פשוט לא יכול להבין...

Lp Fairy

New member
ברוכה השבה...[=

אצלי זה היה דווקא ממש להיפך..ברגע שנחטתי בארץ ראיתי הודעה בפלפון מחברה שלי שאמרה שהיא נשארת בבית לא הלכתי לישון..אמרתי לה שעכשיו היא באה אליי (היה 8 בבוקר..) ישבנו שתינו עם קפה ובמבה (שילוב נוראי..חח) ופשוט סיפרתי לה הכווווול סיפרתי לה מלא דברים פעמיים ולכול אחד ואחד שביקש סיפרתי כול מה שראיתי מה שהרגשתי מה שעברתי.. אצלנו גם באוטובוס זה היה שונה כי הרוב אחרי מאיידנק ואושוויץ וכו הם היו מכונסים בתוך עצמם..ורק אני התחלתי לשיר כדי להעיר את כולם..וביום של המפגש שאחרי פולין..ידיד שלי אמר לי..שתכלס בלעדיי כולם היו נכנסים לדיכאון כי נכון השואה זה נושא כ"כ חזק!!! אבל זה לא אומר שאסור לצחוק שאסור לשיר.. צריך להתפרק..[= חפרתי..=\ העיקר שחזרת בריא ושלם..[=

Amazing18

New member
מוכר :)

למזלנו המורים במשלחת הודיעו להורים ולכל מי שמכיר אותנו שלא ישאל אותנו "איך היה" כי אין לזה תשובה, כי לעולם לא תהיה... ואני חושבת שפשוט חיוך והנהון בראש יצליח להעביר, אולי, מה שבאמת עברת שם. ובדיוק כמו שאמרת, אנשים פוחדים לחזור מטורפים עם סיוטים ובלאגנים.. זה לא נכון. אתה חוזר הרבה יותר בוגר, הרבה יותר מיוחד. ברוכה השבה!

למעלה