חזרתי מפראג
והבאתי מכשפה

שחר חדש

New member
חזרתי מפראג ../images/Emo9.gif והבאתי מכשפה ../images/Emo7.gif

לפני מספר ימים חזרתי מאהובתי פראג המדהימה (אני מבקרת אותה תדיר). היה מקסים מעבר לכל תיאור. הרבה יופי, שלווה שהתגעגעתי אליה, וכייף להיות יחד, רחוק מהכל ולעסוק בהנאות החיים.
אפילו הייתי בטוחה שהפעם זה יצליח...
והאכזבה באה בשלבים (למדה מהסינים - למה למהר? לאט לאט
). זה התחיל אתמול בצהריים - הופיע לו דימום קל שבקלים שמייד אחר כך נעלם ללא שוב. לא אופייני לי דברים כאלה - אני עושה הכל עד הסוף (המר, במקרה הזה). אפילו לא היו מיחושי בטן אופייניים. כלום. כמובן ששכנעתי את עצמי וגם את אישי היקר, שזה כנראה סימן להשרשה מוצלחת במיוחד, שמעוניינת להשוויץ (מאיפה האופטימיות הזו קפצה עלי פתאום, אין מושג... אולי זו פראג שעושה את זה לאנשים).
אתן יכולות לתאר לעצמכן שבדקתי כל חצי שעה אם יש משהו - לא היה כלום. עד אתמול בלילה ... הופיע לו משהו קטנטן(מיד הלכתי לישון). היום בבוקר הופיע משהו קצת פחות קטנטן. אבל הרמזים הללו מספיקים, אני חושבת. הבנתי. אז למרות זאת, אני חושבת שאני בסדר. מתכננת כבר את הסיבוב (המוצלח ודי!!!) הבא, רק שמעבר לאכזבה גם הסתבכו לי לגמרי העניינים, ואין לי כבר מושג איך מחשבים את הימים (מתי היום הראשון?) אני יודעת שכתמים לא נחשבים. אבל, (והנה אני מסבכת לכם את החיים) אולי זה תמיד ככה אצלי, וזה אכן תחילת דימום, רק שהפעם כל כך שמתי לב לזה? ולסיום (ותודה למי שהגיע לסיום), התעדכנתי גם במה שקרה כאן בשבוע האחרון. ראיתי הרבה חקלאיות מצליחות (כל הכבוד! הלוואי שתצליחו!), וגם הרבה אכזבות (כל כך מזדהה איתכן), וגם סופרות (מחזיקה לכן אצבעות!). וגם חדשות (ברוכות הבאות). שולחת לכולכן
, שחר.

שחר חדש

New member
שירה החדשה, את פה?

שלחתי לך מייל, לפני כמה ימים. מקווה שקיבלת אותו.

שחר יקרה ../images/Emo23.gif

מצטערת לשמוע על הדימום.מאוד מקווה שזה האחרון לתשעת החודשים הקרובים. אכתוב לך לאי מייל יותר מאוחר.
שירה

אויש, תפוטר המכשפה לאלתר! ../images/Emo10.gif

היא לא מבינה רמזים ותמיד מוצאת מי שיתן לה טרמפ
כדי להגיע. וללא ספק אנחנו מפתחות יכולת מדהימה לזהות כל סימן קטנטן לבואה (אני הגדלתי לעשות ואסרתי על קניית נייר טואלט צבעוני
) והאופטימיות? היא לא צריכה לקפוץ פתאום, היא צריכה להיות שם תמיד, כי זה המפתח להצלחה. להאמין שזה יקרה. אז שולחת
וכתף לדמוע עליה, וגם הרבה תקווה שבפעם הבאה את לוקחת אותה בגדול. מרב

שחר חדש

New member
מהיום - טרמפים רק לחיילים

ומצחיק - גם אנחנו כבר לא קונים נייר טואלט צבעוני.

שחר, ברוך שובך אלינו

והמכשפה שתגורש לאלתר... מחשבים את בואה של המכשושה מהרגע שיש דימום משמעותי. לא דימומון ולא הכתמה, ממש דם. ושוב, לשנן את המנטרה של הפורום, היום הראשון של המחזור הזה יכול להיות היום הראשון של ההריון שלך. בהצלחה החודש זוהרה

שחר חדש

New member
כן, תודה. אתחיל לספור מהיום

מקווה שזו תהיה ספירה משמעותית במיוחד, הפעם

מיכל ק-ש

New member
לא עדיף להביא מפראג איזה צעצוע מעץ../images/Emo35.gif

שחר הי, הייתי בדיוק באותה סיטואציה החודש. בעודי באמצע טיול מדהים בסיציליה, מי קופצת לבקר? הבת- זו... וגם אצלי היא הקדימה בשלושה-ארבעה ימים והגיעה סופית רק ביום המיועד. מישהי שהייתה דיילת שנים רבות אמרה לי שכשהיא התחילה לעבוד, הטיסות היו גורמות למחזור שלה, שעד אז היה מדויק כמו שעון שוויצרי, להקדים. אז אולי זו הסיבה, או אולי זה עוד נסיון שמישהו מעמיד אותנו בו - לקבל את ההפתעה הכי לא רצויה באמצע כמה ימים נפלאים. מי יודע? בכל אופן, אני יכולה לומר לך שלי היה ברור שאני סופרת אך ורק מהיום שבו התחיל הדימום הרציני ואכן ב-US שעשיתי 11 ימים לאחר מכן, גיליתי שצדקתי. הכל התקדם בקצב של חודש רגיל, לפי חישוב שהתחיל כאמור ביום הדימום החזק. אבל אם את חוששת, תתחילי את הבדיקות יומיים-שלושה קודם. שיהיה בהצלחה וברוכה השבה. מיכל.

שחר חדש

New member
אוי, סיציליה צריכה להיות נהדרת

אולי גם היא (הבת - זו) רצתה לבקר שם. אם כי איןטעם לבזבז אמפתיה על מכשפות. אני "קיבלתי את שלי" דווקא כשחזרתי, אך בליבי אני עוד שם. שיצליח לנו יותר בפעם הבאה.

..נעמה

New member
שחרק´ה יקרה ../images/Emo24.gif

החודש המכשפה החליטה להיות דקדקנית במיוחד ולא פוסחת על אף אחת מאיתנו. כנראה שנמשיך להחזיק אצבעות יחדיו גם החודש. שיהיה בהצלחה. נעמה

שחר חדש

New member
תודה נעמה

מקווה שבפעם הבאה ההריון לא יפסח על אף אחת מאיתנו (רק לשם איזון...)

מרב.

New member
שחרונת

כדי להצליח בחו"ל צריך לנסוע למדינה שמתחילה ב-א´ ולהיות מיד אחרי טיפול
העיקר שנהנית ונרגעת, להוציא אותם חישובים ותכנונים
אשר לדימום- לא אדום- לא כסף! רק דימום אמיתי, כזה שצבעו אדום יפה כזה, רק הוא נחשב ליום הראשון של המחזור. אולי כדאי שתעשי בדיקות דם שיוודאו מה מצבך (E2, LH ופרוגסטרון), באיזה מצב הורמונלי את עומדת ביחס ליום הכרונולוגי של המחזור. בהצלחה! מרב

שחר חדש

New member
כרגיל

אתן מקסימות, תומכות, מצחיקות, מייעצות. תודההההההההה. המכשפה, אם לא הבהרתי כראוי, הגיעה כשאני כבר כאן, בארץ. היא לא הצליחה לקלקל לי שם ולו קמצוץ. (מזלה!!!). אם כי, מיכל, גם לי יש נטייה לתזמן את המחזור תמיד לשיא הטיול. איכשהו, היא יודעת מתי לבוא, הכלבה.

שחר חדש

New member
מירב, אני כבר מחפשת לי מדינה מתאימה

זה נראה לי מוצלח יותר מ"סגולות" אחרות כמו כדורים, זריקות ובדיקות. העמדה לגבי הספירה ברורה ביותר. אולי באמת אלך לדקור את עצמי ולבדוק את ההורמונים (בדיקת הריון לא הספקתי לעשות - אז אני חייבת אחת...).

מרבי ../images/Emo19.gif

אני מתכננת השנה נסיעות לאיסלנד, ארה"ב, אוסטריה וארגנטינה. את חושבת שאני נותנת מספיק צ´אנסים להצלחה?

מרב.

New member
האמת...

גם כרטיסים למדינות בדרום אמריקה שמתחילות ב-ג´ עובדים טוב מאוד...

לחיי המחזור הבא ../images/Emo48.gif

שיביא איתו הריון, מיד ולאלתר!! מצטערת שהטיול המופלא נגמר ככה, אבל מחזיקה לך אצבעות למחזור הקרוב!!

welcome back שחר ../images/Emo25.gif

שמחה שנהנית ושהכייף של החופשה עמעם את האכזבה. ו
בסיבוב המוצלח ודי!

למעלה