חזרתי מציפורי

aFish

New member
חזרתי מציפורי../images/Emo70.gif

מסופשבוע נפלא ומשפחתי ללא גלגל לרפואה. אז מה אני מקשקש כאם תשאלו? ובכן...סוף סוף הבנתי את מהות הקסם של מסלול ציפורי המפורסם של רשף ושות. לא יודע אם הם היו באיזור אחרי הגשמים אבל האיזור משתבח כנראה ללא הכר בימים אלו. עלווה ירוקה, ירוק מטריף מכף רגל ועד ראש, אלוני התבור עומדים בשלכת כתומה בגוונים שונים. הגבעות - כר נרחב לרכיבה, פשוט נראה כמו אין סוף אפשרויות. אפילו מצאתי סינגל משובח בהליכה ברגל ביעיר הסוללים בין שלל הפריחה הראדונית והמוני הפטריות (תגידו, איך אני מוודא שזה אורניות לפני שאני מבשל אותן? ואיך מכינים? שאני לא אמצא את עצמי בבית חולים...) יער בית קשת - מדהים בפני עצמו. לדעתי אפשר לשלב לפחות יומיים של רכיבה באיזור סביב ציפורי ולשם כך אוכל להמליץ על צימר חביב ביותר שהתארחנו בו שיש בו הרבה מקום לאופנים וגם לחבורת רוכבים שלמה. בקיצור שווה. אני מתכנן שם רכיבה בקרוב, רק צריך להזהר מהבוץ שהוא כנראה די טובעני בסביבה. ואם לא עכשיו...באביב. ובנוסף לכל השימחה...זכיתי לאסוף בדרך גם את הגלגל החדש שלי שבקרוב יראה בוץ יום
ואז נראה למה הוא מסוגל

talctalc

New member
יש סינגל שחור מהנה מאוד בעלייה

עשינו אותו (את חלקו) בפעם הראשונה בחום של איזה 35 מעלות והיה מתיש, ואילו בפעם השנייה היה קריר ונעים, וצלחנו את רובו אם אני זוכר נכון. מי יודע אולי אני הוזה אחרי שבועיים ויומיים שלא רכבתי...אתה אל תתלונן לי על סוף שבוע!

רֶשֶף

New member
חוששתני שאתה הוזה, יקירי ../images/Emo13.gif

אמנם הצלחנו לטפס יותר גבוה עד נקודת הגִ'י ("גִ'י! נגמר לי האויר"), כי אכן היה יותר קריר וכי האדמה התחוחה סיפקה יותר אחיזה מהדרדרת הקייצית, אבל כזכור לך סיכמנו שהשחור המטפס מדרום הוא מסלול פרירייד משובח בירידה (כולל כמה דרופים חביבים ופיתולים בלתי צפויים ל"רוכב הזורם"). צודק פיש - ביער הסוללים עצמו יש פרנסה ליומיים של כיף. אפשר לטפס בנחת מדרום ולגלוש את השחור מספר פעמים ואני משוכנע שיש שם עוד אי-אלו סינגלים אטרקטיביים.

איתי נ

New member
נדמה לך שהטיפוס מדרום ב"נחת"

יש שם כמה שיפועים ששמים את ה"קיר" של מיר"ב בכיס הקטן. רכבתי שם עם אלעד ואלונה אחרי הגשמים אבל היו עשרה ימים יבשים לפני הרכיבה שלנו. כמה קוליסים ביציאה מיער הסוללים נתנו לנו רמז עבה עד כמה הבוץ שם יכול להיות גרוע.

aFish

New member
יש שם באמת משהו כזה מסומן שחור../images/Emo70.gif

אבל נראה לי מוצלח יותר בירידה....וד"א יקירי לא התלוננתי....אבל באמת אני סוגר כבר שבוע+ בלי
והשבוע....הרבבבבבבה גשם.

למעלה